Към НОЕМВРИ с ритничета - чакаме момчета и момичета!!!

• 14 758
  • 278
  •   1
Отговори
# 195
Габи, споко!

Твоят термин е към края на ноември, ако не се лъжа.
Значи тъкмо ти е време да започнеш да се "ослушваш" за въпросните бълбукания  Grinning Wink
Всичко си е по план! Ще разбереш още тия дни, сигурна съм!   bouquet

# 196
добре дошла на Деница- вече си в списъка!

Габи, никак не е ненормално - ще го усетиш- няма къде да ходиш-
Точка, по- добре си пусни едни изследвания- детенцето на една от мартенските мами сега има някакви бактерии и едвам ги лукувата- докторите й казали, че може би й ги е предала още с плацентата- аз не бях чувала, ама явно може
Тали и на теб ти повтарям същото- пусни едина проверка за албумин - ако не ти се ходи на доктор- купи си от аптеката едни лентички за измерване на албумина-аз без да имам оплаквания всеки месец си правя такова изследване с лентичка-  албуминът е много страшен- може да предизвика токсикоза на бременността- подуването на краката може и да е от преумора, но ти провери- нищо не е излишно и не вреди

# 197
Честит имен ден на всички, които празнуват днес !   bouquet
Деница, добре дошла ! Hug
Аз нямам време много да пиша, защото започнахме ремонт, което е малко страшно, пък и съм с Марена в къщи, но пък ви чета редовно.
Така че успех на мамите с фетална, дано всичко е наред при всички и целувки от мен. Heart Eyes

# 198
  Благодаря ви,момичета  bouquet Успокоихте ме!Чета,че много от вас,горе-долу на моите седмици,вече си усещат рожбите,и затова се притесних...Поздрави на всички!

# 199
ето и малко снимки от мен и Ран

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45073&photo=1

# 200
...
Тали и на теб ти повтарям същото- пусни едина проверка за албумин - ако не ти се ходи на доктор- купи си от аптеката едни лентички за измерване на албумина-аз без да имам оплаквания всеки месец си правя такова изследване с лентичка-  албуминът е много страшен- може да предизвика токсикоза на бременността- подуването на краката може и да е от преумора, но ти провери- нищо не е излишно и не вреди

Иха, че добра идея - благодаря, Цветина! И аз ще си взема, д-рката по ЗК мисли това тримесечие да не ми пуска кръв и урина, та хем ще видя какво е положението и ако (не дай Боже!) има нещо - ще настоявам за изследвания Simple Smile.
Снимките са ти много хубави - а като знам, че наживо си дори още по-хубава и нежна...   bouquet

# 201
  • София
Имам въпрос към мамите, които са на ЖК в Шейново.

Имате ли представа дали ЖК-то работи цял ден, или са на смени. Мерси!

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 15:07 от Фъстъчка

# 202
Благодаря за топлото посрещане, моми4ета! newsm03
Доскоро 4етях само темите в БГ-мама, за форума не ми оставаше време, а и ве4ер след работа много-много не ми заседява пред компютъра, но тук открих толкова интересни неща, че занапред няма да е така. Утре заминаваме на море, но като се върна обещавам да съм редовна читателка и "писателка", а и тогава може би ве4е ще зная какво ще бъде моето бебче! smile3522

# 203
Аз ходя на ЖК в Шейново, но не знам със сигурност какво е работното им време.
Най-добре звънни и ще ти кажат - 965 94 61

# 204
  • София
Аз ходя на ЖК в Шейново, но не знам със сигурност какво е работното им време.
Най-добре звънни и ще ти кажат - 965 94 61

Мерси Simple Smile
Трябва да си взема БХС-то, а лекарката ми ще отсъства още доста, та затова не знаех каква е процедурата.

На мен много ми се спи...напоследък дори повече отколкото в началото на бременността. И се уморявам много бързо, а уж и витамини пия... 

# 205
...
На мен много ми се спи...напоследък дори повече отколкото в началото на бременността. И се уморявам много бързо, а уж и витамини пия... 

ЖК в Шейново ако нещо не е наред с резултатите от БХС сами те търсят...
Ако ще те успокоя - това е от жегите, и аз съм така... Стоене в къщи му е номера Wink.

# 206
Ох, и аз започвам все повече да се замислям за болничен и оставане в къщи - ако продължава да е така горещо хич не знам как ще издържаме...  ooooh! Ама на първо време отпуск след седмица, пък после ще му мислим.

# 207
Абе момичета, не че искам да Ви плаша, но съм останала с впечатлението, че ментата не е препоръчителна за бременни...Поне за ментовия чай го знам със сигурност. Така, че да не прекалявате с ментовия сладолед!!!  Blush

Вие как сте със спорта? аз така се обездвижих от работата и болките в таза, че се чуствам още от сега тромава като пате. Дали ако вдигам гири е опасно? Предупредиха ме да не вдигам тежко, че било много рисково за бебето.

Аз май не се похвалих - усетих бебчето онзи ден. Бих описала усещането като нежно бълбукане, или меко тракане на ситна броеница.... Joy

# 208
Вие как сте със спорта? аз така се обездвижих от работата и болките в таза, че се чуствам още от сега тромава като пате. Дали ако вдигам гири е опасно? Предупредиха ме да не вдигам тежко, че било много рисково за бебето.
Първо честито за усещането на бебето!!! Аз не само го усещам, ами от време на време и го виждам как ми пулсира в корема. Много е интересно, понякога съм в състояние да си лежа и да го гледам с часове.
Относно тренировките - аз продължавам да тренирам и то с тежести/всеки ден/+кростренажор, но го правя отдавна, а ти ако тепъвра смяташ да започваш - по-добре недей! Наблегни на някакъв лек спорт, ходене пеша, плуване, упражнения в домашна обстанвка. Упражненията, натоварващи коремната стена са забранени.
Засега не само че не съм напълняла въобще, но и нямам корем /само лека подутинака в дясно, лявата ми част е плоска?/. Казано честно това малко ме притеснява, но засега всички ме успокояват, че е въпрос на структура. Никой не може да повярва, че съм бременна и то в петия месец. Има ли някой на който не му личи?

# 209
benighted ,благодарско за комплимента Mr. GreenДоста хора напоследък ми казват "Е сега мязаш на човек-преди какво беше...дрънчеше", може и ласкатели да са,ама определено така се говори на закръглена и продължаваща да се закръгля жена Peace
Успех на феталната - всичко ще е наред!
Супер изглеждаш, нали съм те виждала наживо!

Общи условия

Активация на акаунт