Сполучливи имитации на маркови парфюми - 26

• 84 572
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Взех блотера на Куатре с мен,номерчето е 391.Все по-хубав става с времето,невероятно красиво поднесен парфюм от Заг.HeartHeartHeartHeartHeart

Да,ама от къде да го поръчаме?На сайта го няма този парфюм?

# 526
  • Бургас
От Базар или олх поръчват момичетата.

# 527
  • Sofia
Брайт, с твоите парфюмни презентации ще ме докараш до фалит.😆
Бях хвърлила око на вечерната версия на куатре, ама сега ще си поръчам и този на заг.Sunglasses

# 528
  • София
Здравейте, бих искала да ви попитам дали има имитация на Том Форд Нероли Портофино, направо съм обсебена от този аромат, но цената му е ужaсна?

Yves Rocher - Fleur de oranger Lavande Petit grain - има го във всяка Лили. https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Fleur-d-Oranger- … -Grain-37854.html

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 14:35 от Free Agent

# 529
  • Пловдив
Аристеа са пуснали нови номера! Около 10 са. Разпознах Gucci Bloom само.
Някой случайно да има списък? От 154 до 162 .
Намерих тази снимка. Ползвах на Аристеа "Скандал" и е много траен.

# 530
  • Стара Загора
Здравейте, бих искала да ви попитам дали има имитация на Том Форд Нероли Портофино, направо съм обсебена от този аромат, но цената му е ужaсна?
Също харесвам и Le jardin de Monsieur Li, доколкото разбрах Рефан имат имитация,а знаете ли под кой номер се води?
Благодаря и хубав ден!
Нероли Портофино е страхотна във версията на Парфен.

# 531
  • Пловдив
Имам много парфюми,но се опитвам да намаля бройката и успявам засега.Заех се да изпръскам всичко по-старо,не ми се трупа излишно и купувам само аромати,които много ми харесват.Напоследък нося едни и същи парфюми,писала съм кои са,всички ги знаете сигурно,хаха.Ти не каза нищо за Клоето на дп,хареса ли го и как го намираш като близост,трайност при теб.Heart
Ясно...
Брайт, не писах щото нямам нюх и нос за парфюмите.Хич не мога да определя кво и що...Отворих чак Фрагрантика да видя кво има в това Клое /емотикон срамуващ се/ и чак тогава видях божур.Ами не усещам божур...нямам тая сенситивност.
Та така...Инак пръскам 2 дни и то усещам много рядко.Не знам...сутритн питам ММ дали го усеща-вика,не.

# 532
  • Стара Загора
Преди малко пробвах Куатре на Заг и мнението ми е,че е като оригинала! Страхотно са се справили,браво,няма нужда от оригинал за моето носле,след като купих два пъти оригинала приключвам с него и давам хоризонт на нови парфюми.

Абсолютно подкрепям! Освен че е супер приближен до оригинала, изкара и голяма трайност при мен, на обяд ми пръснаха на китктата като ходих да го пробвам в Заг и вечерта още го усещах.
Днес отивам да си пълня бутилче Simple Smile

# 533
От "Вито" от олх ли поръчвате парфюми на Заг?

# 534
  • Бургас
Мистик,значи е от кожата ти,защото Клое е много траен и на дп и в оригинал,пробвай да пръскаш в косата.Парфюмът е само роза,роза и пак роза за мен плюс меден нюанс,но това може да си го въобразявам.Чета обаче,че и други усещат мед там,а е възможно съвкупността от съставки да дава това усещане,просто различни възприятия.Аз съм пристрастена към моята сладко-солена любов Олимпея на Сан Сиро,трайността му е уникална при мен,няма разлики с оригинала за мен,направен е изключително добре и уханието му изпълва цялата стая,зарибена съм просто.Свързвам го с море,пясък и солени тела,упоява ме.Харесвам също много и Интенз версията му.HeartHeartHeart

# 535
La Rive имат версия на Chloe на Chloe. Скоро пихме кафе с една приятелка и миришеше на него. Като и обърнах внимание, понеже и аз го ползвам и харесвам, каза че съм в голяма грешка и съм се набутала жестоко, защото нейния парфюм се казва Cute и е на La Rive. Ходих после в местната дрогерия да го душна, ама наистина съм се набутала😁

# 536
....Аз съм пристрастена към моята сладко-солена любов Олимпея на Сан Сиро,трайността му е уникална при мен,няма разлики с оригинала за мен,направен е изключително добре и уханието му изпълва цялата стая,зарибена съм просто.Свързвам го с море,пясък и солени тела,упоява ме.Харесвам също много и Интенз версията му.HeartHeartHeart
Хехе, зарадвах се на това споделяне Simple Smile Благодаря, Bright Kissing Heart Тъкмо се чудех коя версия на Олимпея да си купя. Харесвам много тази на Сангадо, други не съм пробвала. Щом е трайна, ще поръчам от Сан Сиро - и без това отдавна мисля да ги пробвам. Освен Олимпея, ЖаДор енджой, Обувката, Алюр - от кой друг сте впечатлени като изпълнение, дайте ми жокер плийз ? Simple Smile

# 537
  • София
На Сансиро харесвам почти всичко  - Габриелле, Май бърбери, Императрицата, Ейлиън е като оригиналния едт.
И аз ще си взема Жадор енджой.

# 538
  • Варна
От "Вито" от олх ли поръчвате парфюми на Заг?

Да! Smile

# 539
  • Пловдив
   Здравейте,
досега четох на първа страница, но не успях
да открия номерата на Олимпея и Обувката на
Сан Сиро .
Може ли да кажете кои са?

Общи условия

Активация на акаунт