WIZZ AIR - 33

• 61 231
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте, извън Вашия въпрос ще попитам дали случайно ще пътивате и с количка за детето? Нещо, което мен вълнува, но за жалост явно никой не се е сблъсквал с този въпрос до сега.
Благодаря предварително
Защо не звъннете или пишете на wizz направо? За мен 4 годишно дете е голямо за количка, може би и за другите, пишещи тук и затова никой не отговаря... От друга страна в сайта не пише до колко години е позволено да се носи количка.
Аз мисля,че четох до 2 гд имаш право на количка. В сайта им е обяснено.
Има "пътуване с бебе" и често задавани въпроси.
Дете над 2 гд не е е бебе.
Ние май месец ще пътуваме с бебе на годинка ,а голямата ни дъщеря ще е на почти 3. Тя няма право на количка,а и не ползва ,макар да ми се иска заради дългите разходки, които плануваме да правим.

# 166
  • Варна
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-info … a-i-malki-detsa#/
Разцъкайте сайта! Там ще намерите отговор на въпроса си .

# 167
моите на под 2 г. не понасяха количка и се отървах от нея
теоретично щом сте с дете имате право на количка безплатно

# 168
А външна батерия за зареждане на телефон може ли да се носи в ръчния багаж?

# 169
А външна батерия за зареждане на телефон може ли да се носи в ръчния багаж?
Може.
Вижте сега- описано е точно всичко, което НЕ може. Ако не фигурира в списъка- значи може 👍🏼

# 170
  • Стара Загора
Здравейте. Имам нужда от помощ. Имам закупени билети за 16 май отиване и 23 май връщане. Днес реших да купя още един билет и установявам, че изобщо няма полети на тези дати. Възможните дати са 14-21 май и 18 -25 май. Влизам в профила и виждам, че резервацията ми е променена на 14-21 май . Още не съм потвърдила. Ако от профила отида на нова резервация вместо на потвърди и избера дати 18- 25 май ще трябва ли да купуваме нови билети или просто те ще променят датите?  Има голяма разлика в цените и не ми се иска те да ни връщат парите . Изобщо не сме уведомени за промяната. Не мога да разбера как решиха да ни сменят датите с два дни напред, а не с два дни назад. Не трябва ли да ни уведомят, попитат? Имаме други полети, хотелски резервации и т.н

# 171
  • sf
Ами в профила си виждате промяната. Дадени са ви опции, изберете най-удачните за вас. Неприятно е доста, но това е полкжението.

# 172
Имате доста опции, трябва да са описани в писмото, което очевидно не са Ви пратили, или в профила Ви. Имате възможност да изберете безплатно 18.05. - 25.05. Не сте длъжна да потвърждавате тяхното предложение за новите дати.

# 173
  • на село
Вероятно сте получили мейл, със заглавие "Съобщение за промяна в разписанието". Проверете в спама.
Ако не се съгласите с предложената от тях промяна, ви се предлагат няколко опции (копирам):
НОВА РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА ПОЛЕТА(ИТЕ) ВИ
ОТМЕНЕТЕ ПОЛЕТА(ИТЕ) СИ И ПОЛУЧЕТЕ 120% КРЕДИТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
ОТМЕНЕТЕ ПОЛЕТА(ИТЕ) СИ И ПОЛУЧЕТЕ ЗАПЛАТЕНАТА СУМА ОБРАТНО

# 174
  • Стара Загора
Благодаря на всички. Промених предложените от тях дати 14-21 май на 18- 25 . Обаче нито в една от двете
резервации нямаше  местата, които бях платила. Като се опитах да избера места искаше да ги платя отново. Дали е възможно  да ми ги добавят от кол центъра или да ми върнат парите? Става дума за 3 двупосочни билета от общо 5.

# 175
Логично е да изчезнат избраните места, това е друг полет на друга дата и спокойно може да са заети. Щом сте платили за избор на места, се обадете да изберете пак без да плащате.

# 176
Здравейте! През уикенда ще пътуваме със съпруга ми за 3 дни до Малта. Раниците ни са с размери 45 см. на 28 см. Не съм купувала Priority все още. Ще имаме ли проблем, ако всичко е в тези раници и нямаме друг багаж и при тези размери? Пълна лудница е с тези изисквания и особено с тези промени на всеки няколко месеца. Благодаря ви и лек полет на всички, които пътуват!

# 177
Според мен няма да имате проблем с размерите, защото реално никой не ги проверява. Но все пак се постарайте да не са препълнени раниците, т.е. прекалено издути, защото тогава има шанс да не влязат под седалките, където трябва да се поставят, и това може да е проблем.

# 178
Според мен няма да имате проблем с размерите, защото реално никой не ги проверява. Но все пак се постарайте да не са препълнени раниците, т.е. прекалено издути, защото тогава има шанс да не влязат под седалките, където трябва да се поставят, и това може да е проблем.

Да, така е Simple Smile Благодаря Ви!

# 179
Здравейте,

Някой наясно ли е дали ще бъдат пуснати отново полетите до и от Рим след пролетта? Търсих тук и в интернет, но намирам информация само, че са преустановени. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт