WIZZ AIR - 33

• 61 235
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
За името - пробвай с друг браузер! Аз също не успях от компютър, но от тел се получи веднага.

# 391
Благодаря! Ще пробвам още тази вечер.

# 392
Доколкото знам, можете да добавяте багаж, но не можете да се отказвате. В смисъл, ако се откажете, няма да ви върнат парите или прихванат с новоплатения багаж.

# 393
Здравейте! Имам резервация за полет до Париж за 17.03., но заплатих багаж приорити. Искам да го сменя с чекиран, как мога да откажа приорити и да до платя за чекиран?
Не можеш да го смениш с чекиран, но можеш да си платиш друг чекиран багаж. Не ми е известно обаче дали чекирания може да е 10 кг в случая, когато имаш вече приорити точно с този размер и кг багаж.

# 394
При Уиз може приорити и допълнително чекиран 10 кг.

# 395
Миналата седмица за пръв път пътувах с уиз и имах леко странен проблем с чекирането. На отиване може и да съм объркала цифра отномера на личната карта не съм 100% сигурна, но при чекирането на връщане го видях и въпреки това не ми прие корекцията. Три пъти се връщах да сменам цифрата и не става и не става.

# 396
  • София
Миналата седмица за пръв път пътувах с уиз и имах леко странен проблем с чекирането. На отиване може и да съм объркала цифра отномера на личната карта не съм 100% сигурна, но при чекирането на връщане го видях и въпреки това не ми прие корекцията. Три пъти се връщах да сменам цифрата и не става и не става.
Да не би данните от ЛК да са запазени в профила?
Тогава трябва да ги промените там.

# 397
Пишете им

# 398
  • София
Здравейте! Някой може ли да ми каже, как мога да си разпечатам бордната карта, след като е минал полета? Чекирах се от телефона и нямам разпечатана бордна карта, а си ги събирам Wink

# 399
Май никак. Трябваше да си я запазите в pdf и после да си я разпечатате.

# 400
Освен скрийншот през приложението на телефона и след това да принтирате, друг начин не виждам.

# 401
  • Варна

Здравейте,
Имам закупени билети за полети през май, на които има промяна на часовете на излитане (за която не съм уведомена с имейл, явно вече не считат за нужно). Колко време имам да реша дали да се съглася с промените или да ми възстановят сумата? Никъде не видях някакъв срок.
Самоцитирам се, за да споделя, че днес получих уведомителен имейл от Wizz  за промяна на полетите ми. Остава ми въпросът колко време имам да взема решение?

# 402
Мисля, че до 3 ч. преди полета имате такава възможност. Но имайте предвид, че теоретично, ако да смените датите и го направите късно, полетите да се окажат пълни. Не знам каква е вероятността това да стане на практика, но все пак.

# 403
  • Варна
Благодаря! Имам почти 3 месеца до полетите и може да изкочи нещо по-изгодно, затова питам. Но май взех да се убеждавам да се съгласявам с промените и да не го мисля повече.

# 404
Изчетох им общите условия в сила от 10 октомври 2018, пише какво и кога се полага. Обаче срок за приемане на промяната няма.
Ако ви се чете: тук.

Общи условия

Активация на акаунт