WIZZ AIR - 33

• 61 177
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
  • sf
Значи влизаш си в профила, тръгваш по стъпките за купуване и в момента за плащане, няма опция да си ползваш кредита? Странно. Може би трябва да им пишеш или звъннеш. Но все пак хубаво гледай.

# 436
  • София
Значи влизаш си в профила, тръгваш по стъпките за купуване и в момента за плащане, няма опция да си ползваш кредита? Странно. Може би трябва да им пишеш или звъннеш. Но все пак хубаво гледай.

От 2016г. до сега, всеки резервиран полет с Уиз, се опитвам да платя от парите по тази сметка и не успявам....няма такава възможност. Може би нещо пропускам....сега им отправих запитване през сайта. Не съм звъняла, защото тарифите по тези телефонни линии са много скъпи.

Надявах се, ако някой се е сблъсквал с това да помогне Innocent

# 437
Днес аз платих с баланса си от профила. При плащане дава опции кредитна карта или банков превод, под него промоционален код и под него - баланс по сметка. Горе-долу така са подредени. Дано ги намерите!
Според мен не им е изтекъл срокът, щом са ви в профила.

# 438
  • Милано
Здравейте,закупих билети за март за мен,майка ми и зълва ми,но зълва ми няма да може да дойде.Билети на отиване от Италия са икономичните,а на връщане са Wizz Plus.Пише ,че има услуга връщане на сумата към профила ми,но не знам как и къде да го направя?Моля за помощ,момичета😊
Момичета,побутвам си питането..

# 439
Чекирахме се днес сутринта.
Сложиха ни с детето, че даже и с мъжа ми, заедно.
Само голямата ми дъщеря я запратиха някъде. Но пък тя ще се смени с татко си.

Голямата дъщеря на каква възраст е, ако е удобно да попитам?

pepelyashka, голямата е пълнолетна.
Малката е на 10.

Нашата екскурзия свърши.
Вчера се прибрахме благополучно.

Много съм доволна от WIZZ AIR. Перфектни полети. Любезно обслужване.

# 440
Здравейте,  в четвъртък ми предстои полет до Лондон и за мен е за първи път. Ще пътувам само с ръчен багаж и се опитвах да намеря малък сак с размерите описани в сайта на луиз ела, но този който си взех е 43/28/15. Дали ще ми направят проблем. Не намерих чанта с точните размери40/30/20.

# 441
Щом е сак няма проблем. Те не ти го мерят със сантиметър, а се слага в клетки, ще се натисне леко и ще влезне.

# 442
  • София
Здравейте, някой скоро да е плащал с банков превод? В инструкциите  пише:

Информация за сметката:
Citibank N.A. London Branch (SWIFT код: CITIGB2LXXX)
Номер на сметка само за вътрешни банкови преводи:
000 0132 6156 5

т.е само на каса в Ситибанк ли може да се плати? През банкирането ми дава, че сметката е невалидна.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 11:23 от DeeSea

# 443
каквото пише, това
пращането на пари на друг получател не е добра идея
може да платиш, като направиш трансфер от твоята сметка към тази, не е нужно да ходиш в Ситибанк непременно

# 444
  • София
Пробвах, но дава невалидна сметка. Тя и самата сметка изглежда непълна - 000 0132 6156 5. Затова си помислих, че само в Ситибанк като вътрешнобанков превод може да се плати.

# 445
Ако желаете да платите чрез банков превод, трябва да направите резервацията си поне 14 дни преди заминаването.
Плащанията чрез банков превод трябва да бъдат изпращани до банковата сметка на Wizz Air в същата валута.
Ако имате банкова сметка в евро, изберете SEPA превод, за да спестите от разходите по транзакцията.
Изберете валутата, в която искате да платите, и ще бъде показан съответния номер на банкова сметка.

БЪЛГАРСКИ ЛЕВ

CITIBANK N.A. SOFIA BRANCH
SWIFT код    CITIBGSF
Номер на сметка за вътрешни банкови преводи    BG32CITI92501041800600
Номер на сметка за международни банкови преводи    
Бенефициент    Wizz Air Hungary Ltd.

От тук: https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za- … e-priema-wizz-air

# 446
Здравейте, някой скоро да е плащал с банков превод? В инструкциите  пише:

Информация за сметката:
Citibank N.A. London Branch (SWIFT код: CITIGB2LXXX)
Номер на сметка само за вътрешни банкови преводи:
000 0132 6156 5

т.е само на каса в Ситибанк ли може да се плати? През банкирането ми дава, че сметката е невалидна.

това ми прилича на английска сметка
да не би да купуваш билет, тръгващ от Англия, в паунди?
Ако е така, плати с карта и не се занимавай с глупости

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 12:37 от neuromancer

# 447
  • София
Титулярът  в резервацията ли е? Би трябвало да имате опция "използване на баланса" или нещо такова. Освен ако не е имало срок за ползване и да е изтекъл? 🤔

Да, титулярът е в резервацията и сумата все още е там.
Пише само как мога да заредя сума, а не как да я ползвам....Ето
Скрит текст:

Линка 'Подробности' не ми се отваря.
Да не би да трябва да направите плащане във валутата, която е в профила. Виждам, че не е евро. Пробвайте да направите резервация като изберете тази валута.

# 448
  • София
Трябва ли в плика с разфасовки течности до 100 мл. да са и паста за зъби и крем за лице или не е нужно те да се слагат в този плик?

# 449
Трябва да са в лика

Общи условия

Активация на акаунт