🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Всъщност Емануел беше прав... Този течащ ганаш, ако беше в по-голямо количество щеше са образува една локва около блатовете. И македонката вместо да си посипе главата с пепел, че се о**а с преценката на времето за подготовка ми чупи стойки.  Иначе и Даниела ме дразни още от самото начало. Но винаги в сезоните има един с огромно самочувствие, един сополив и вечно ревящ, един супер позитивен /с малко спорни на моменти готварски способности/... Интересен сезон се очертава и засега журито ми харесва. Атмосферата също е положителна и креативна, дано да се запази такава до края.

# 316
  • in Wonderland
Силен старт на предавабето. Много добър подбор на участници са направили- млади, симпатични и можещи. Шефовете са доста по- осовбодени, страхотно попАдение е и Силвена Р.

Емануил мн ми прилича на Вензи, певецът, все един такъв нахилен, но мисля, че рано ще отпадне. Както и виетнамчето и надявам се и Таня.

Докторчето и Стефко са сладури, супер амбициозни, дано това не ги спъне.

А какъв беше този шоколад дето разтапяха?? Черен навярно?

Коя е полицайката? Даниела?

Радка ми е голям смях, тя май си е чиста ромка, но е сладурана, а явно и готви добре 😀

Ще следя с голям интерес.

# 317
Въобще, тази година са приятни участниците много.

Цялото предаване засега ми е много приятно. Дано запазят този позитивен дух до края – без интриги, без плюене на участниците зад гърба на останалите, без мръсни номера... Дано не развалят предаването, дано!

Ако на някого му липсват крясъци, интриги и злобни коментари – да гледа Hell`s Kitchen.

# 318
Вчера почти всичко ми се стори много вкусно, с малки изключения. Голямо точене на лиги падна.
Рори ме изненада, като му гледах сармите в тигана и много ми беше съмнително, че се му се получат.
Засега не са си показали рогата повечето участници, има по-амбициозни, но не опитват да се прецакват. Само и мен ме издразни Катерина, че обвини Емануел и малкото ганаш за оценката им, при положение, че тя оплеска нещата с тайминга и реда на приготвянето на съставките, и оттам нещата им тръгнаха надолу. И да беше сложиля всичкия крем, както споменахте, той очевидно беше рядък и нямаше да се задържи така или иначе. Те са под стрес там, правят неща за пръв път и е нормално да сгрешиш. Грозно е, когато се опиташ да изкараш другия виновен.
Силвена е опасен образ Smile Много ме кефи. Когато си направи тортата и им даде да опитат, и тя там рови с виличката - добре си хапна. Трябваше и на Михалчев да даде за бекористната помощ ;р И също ми харесва, че когато опитва (както и на кастингите) не се старае да запази робокоп физиономия и да се чудиш какво мисли. Когато и е вкусно си казва и обратното.
Има странен вкус за панталони и според мен. Приличат на официален анцуг. Сега разбрах от темата, че са кожени - ти да видиш.

Исках да питам каква беше тази мистериозна "растителна мазнина" от тортата, но явно, никой не знае със сигурност. Приличаше на маргарин, но се съмнявам да е било. Сега за постите е добра идея.

# 319
Македонката ми е изключително противна, тя прецака цялата торта и накрая прави физиономии на Емануел...
Видиш ли как се прецакала че го послуша да сложат по - малко ганаш...

# 320
  • Viena
Макето е със супер самочувствие, на кое отгоре се чудя??

# 321
  • Пловдив
По принцип не харесвам македонци,точно защото, поне тези, които познавам, имат огромно самочувствие.

# 322
  • Mediterraneo
Всъщност Емануел беше прав... Този течащ ганаш, ако беше в по-голямо количество щеше са образува една локва около блатовете. И македонката вместо да си посипе главата с пепел, че се о**а с преценката на времето за подготовка ми чупи стойки.

Точно заради този момент вече не ми е любимка! Ако му беше дала малко повече свобода, да свърши нещо и той в крайна сметка, щяха да успеят навреме с всичко, блатовете щяха да изстинат напълно, ганашът да стегне добре и тортата щеше да е ок. Тя едва ли не си изми ръцете с Емануил. ами да отива на елиминация! Вече не я харесвам.

Даниела не ме дразни. Напротив, много е обрана, говори приятно и възпитано, вярва в способностите си, но както се вижда, самочувствието й има покритие.

Таня обаче е рядко неприятна, пренавита, лигава и без кой знае какви заложби!

# 323
  • Испания

Има странен вкус за панталони и според мен. Приличат на официален анцуг. Сега разбрах от темата, че са кожени - ти да видиш.

Не съм писала, че са кожени. Писах, че има и кожени.

# 324
Моя грешка.

# 325
  • София
Мен македонката ми беше много симпатична и виках за нея, но после тотално разочарование... Много неприятно се държа, неуважително, че и накрая Емануел ѝ е виновен. Проблемът беше, че това не беше ганаш и много да беше сложила, той щеше да изтече, нямаше как да се задържи тази рядка смес.

# 326
Първоначално македонката много ми хареса. Не я коментирах, защото нещо не ме възпираше.
Сега разбирам, че явно е имало какво Joy
Отвратително реагира вчера. Грешката си беше нейна, даже ако беше сложила повече ганаш, щеше да е по-зле.

Ама Радка ме кефи. Искам да ми готви, а аз да ям. Даже не държа на плейтването Joy

# 327
Защо ми се струва, че Радка е от етноса? Ако е така, много ме радва.  Simple Smile

# 328
  • Mediterraneo
Щяха бая да натъртят на този факт, ако беше от етноса. Както с ромката- адвокатка, която не продължи след кастинга. Харесва ми на мен Радка, много ме кефи Силвена как я хвали.

# 329
Може да е от интегрираните, които не обичат да се коментира произходът им. Но на кастингите беше придружена, освен от мъжа си, и от някакъв мъж, който приличаше на човек „от боята“. Предположих, че може да е брат ѝ.
А и начинът, по който говори...
Както и да е. Не е толкова важно. Но ако е, можеше да послужи за достоен пример.

Общи условия

Активация на акаунт