🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Радвам се за Лора и Стефан.

# 301
  • Пловдив
Голямо превъзнасяне на тази торта, но мен вегански неща не ме изкушават.
Надявам се да няма и "love story", не ми е интересно.
Харесвам Олег, полицайката, Даниела и Радка.

# 302
Много ми хареса тортата, ще я правя няма как.
Радвам се за Лора и Стефчо. Той я харесва определено. Спечели тя поддържник в негово лице.
Неприятна ми е Даниела засега.
Днес Силвена Роу ми хареса.

# 303
  • София
Всичко 6 - веган, ок.. Но силно съмнителни са ми тези растителни масла, т. е. маргарин?🙄
Не, олио, зехтин е.

# 304
  • на село
Не беше ли кокосово масло.

# 305
  • София
Не беше ли кокосови масло.
Може.

# 306
  • София
И на мен Даниела ми е неприятна. Дори повече от неприятна.

# 307
  • Разпиляна във въображението
Аз защо разбрах, че е кокосово масло?

И на мен тортата ми изглеждаше вкусна. Може би без пуканките отгоре.

За пореден епизод оставам с едно хубаво чувство. Участниците са сладури, шефовете някак по-отворени. Жалко, че е само два пъти в седмицата.

# 308
  • Испания

Роу е страхотна. Ама 2ри път е с нещо като анцуг?

Модерни панталони. Има и кожени с подобен кант. Има дънки, както и такива от различни платове.

Кантовете може да са различен цвят. Ето един панталон за Zara:

Силвена: "Някои ястия стоят по-секси". Сладурана!

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 00:01 от smileys

# 309
  • София

2019/03/11

# 310
  • Варна
Много се радвам за Лора и Стефан. Много харесвам Лора: красива, талантлива, дисциплинирана, възпитана, позитивна и не е надменна, много ми е нежна! Даниела явно е можеща, но отблъсква с поведението си много. Виетнамчето дано се закрепи, харесвам я. Всъщност само истеричната участничка ме дразни, брей чак американецът се справи с нашата кухня. Имената още ми бягат. Simple Smile Много интересно ми беше.

# 311
  • Sunshine state
На мен Даниела ми харесва, Таня ми е антипатична, обаче. Голяма награда им дадоха на победителките, няма що - да готвят с най-слабите, та да трябва да са и отговорни за нечия елиминация. Малко тъпичко. И аз харесвам Роу, ама да смени прическата. 😃

# 312
  • Майничка
Не беше ли кокосово масло.

Лешниково олио беше в блата, за ганаша и карамела казваше само "растителна мазнина" и "растителна смес". В карамела имаше кокосово мляко.

# 313
  • Viena
А, за ганаша имаше нещо оризов.....

# 314
  • Пловдив
А, за ганаша имаше нещо оризов.....
Оризов сироп. Абе не разбирам защо нещо е с етикет здравословно само щото е веганско. Не мисля, че растителните мазнини са по-подходящи от животинските, да ме извиняват. И кокосовото масло няма никак добър и полезен мазнинен профил. Тортата не ми се видя много вкусна, ама на... По тази причина бутат и македонката. Хвана ме яд за Емануел, много ми е симпатичен - спокоен и усмихнат. Рори е също сладур и Половина. Въобще, тази година са приятни участниците много.

Общи условия

Активация на акаунт