🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 294
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
И на мен ми харесва Радка. Обичам да гледам такива непринудени, естествени хора, а не хиляда и една превземки. Като казах превземки - дразни ме и една, която на кастинга беше правила сладкиш с бекон. Лигава ми е доста.

# 331
  • Пловдив
Силвена, като опитва и хареса нещо, така сладко хапва, че чак се притеснявам, дали поне след снимките успява да си дояде.

# 332
В началото аз също харесах македонката. Но вчера шеф Роу и каза, че първо трябва да направи блатовете и тогава ганаша. Тя изключи миксера и започна с блатовете. От там и дойде грешката, защото САМА си прецака подредбата на нещата. Емануел се държа много добре и спазваше каквото му се нареди. Тя сама си видя грешката, че блатовете не бяха добре изстинали, а ганаша се разтичаше. Но не искаше да си признае.

# 333
  • София
И на мен вече не ми е симпатична македонката след снощния епизод. Не послуша шеф Роу, омаза ганаша и накрая обвини друг за провала си. Чудя се разбра ли си грешката изобщо или е заслепена от самочувствието си и не може да си позволи да е критична съм себе си.  Laughing
Все повече харесвам Силвена Роу - много е свежа, земна и приятна. Даже и мекият й говор не ме дразни вече.
Радка и на мен ми прилича на човек от етноса.

# 334
Може да е от интегрираните, които не обичат да се коментира произходът им. Но на кастингите беше придружена, освен от мъжа си, и от някакъв мъж, който приличаше на човек „от боята“. Предположих, че може да е брат ѝ.
А и начинът, по който говори...
Както и да е. Не е толкова важно. Но ако е, можеше да послужи за достоен пример.

Баш си е, според мен. А това беше синът ѝ. Заминала с мъж и дете преди 17-18 години за Австрия и се разделили...Много ми е симпатична, винаги я хвалят за вкуса на ястията, което означава, че готви мераклийски.Simple Smile Чиниите ѝ също се старае да са хубави. Дано стигне напред.

Продължават да са ми симпатични всички.Simple Smile

# 335
Таня ми е зверски неприятна. Заради такива паникьосани лигави... патки (да ме прощава)... на жените ни се носи слава че сме хаотични, неориентирани и не можем да се справим в "мъжки" професии... Само като ѝ видя празния поглед и истерията ми идва да я изгоня от предаването ако можех...
Даниела иначе ми харесва, не мисля че е с болезнено самочувствие. За човек който даде заявка, че е по десертите, спечели първата кутия с основно, браво на мацката!

Аз съм строго месоядна, но такава веган тортичка с кеф ще си хапна. Само не намирам визията за секси, ще ме прощава шеф Роу, аз бих я направила малко по-спретната Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ме забавляваше как ръчка Токев и Михалчев, и абсолютно очаквано Токев се държа като чаровно дърво Joy
Растителната мазнина ми приличаше на какаова, поне на цвят...

# 336
  • София
... Само не намирам визията за секси, ще ме прощава шеф Роу, аз бих я направила малко по-спретната ...
Е то за Силвето и пълнените чушки трябва да са секси. Grinning

# 337
Имаше едно младо момиче с дълга коса на плитка, как се казва?

# 338
  • in Wonderland
Имаше едно младо момиче с дълга коса на плитка, как се казва?

Кристина.

https://masterchef.btv.bg/article/uchastnitsi/kristina-1.html

# 339
А Кристина какво сготви? Тя взе три консерви с боб. Малко ги е варнала и овкусила и някакво свинско метна отгоре.
Много е красива, кукла, но нещо не я вижам кулинарно вдъхновена.

# 340
  • София-Младост
Може да е писано, но аз днес разбрах че Кристина (виетнамката) е гадже на Павел (от Павел и Венци Венц).
В миналия формат на Дичо жена му беше. Но моето скромно мнение е, че няма да се задържи много, ако не покаже нещо повече.

# 341
  • Mediterraneo
Не бях чувала. Не ме впечатлява виетнамката мен, нито пък на Дичо жена му блестеше твърде в предния сезон.

# 342
Ха, не знаех. Павел е хубавец, ще са красива двойка.

# 343
На мен ми се видя доста несигурна тази девойка.
За красота, не съм забелязала, следващият път ще я загледам.

# 344
Няма закога. Скоро ще си ходи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт