Модни консултации 37

• 58 797
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
За мен са си о.к с якето Simple Smile
Само чантата не ми харесва , но аз  не харесвам о баг , иначе и тя си е о.к Simple Smile
Благодаря.Даже май без чанта е по добре.( аз съм супер фенка на О баг)

И на мен ми изглеждат добре с якето.
С уговорката, че не виждам добре модела на кецовете, но ми се струва, че с дълга жилетка и палто също ще си ходят.
Скрит текст:
Това са .Направо се учудвам на себе си напоследък.По принцип харесвам супер изчистени и семпли неща,ама на последък нещо вкуса ми се променя

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 16:00 от Не се сърди, човече

# 106
агент, аз спорт тип фитнес, тичане не практикувам. За всички останали дейности ходя с кожени обувки, набук, велур в зависимост от времето и сезона. Перфектни са ми.

# 107
И на мен ми изглеждат добре с якето.
С уговорката, че не виждам добре модела на кецовете, но ми се струва, че с дълга жилетка и палто също ще си ходят.

Това са .Направо се учудвам на себе си напоследък.По принцип харесвам супер изчистени и семпли неща,ама на последък нещо вкуса ми се променя

Щом са височки нагоре, ще си отиват с якето, не е чак толкова голяма разликата в сезонното  предназначение. Макар че по-добре ще бъдат с пролетните якенца.
Тия с вътрешни платформички ли са?

# 108
Да,спор няма, че с пролетни ще е по добре,ама са ми мерак да ги обуя .С вътрешна платформа са.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 17:25 от bubanka

# 109
О, че то времето се стопли вече. Ще си ги подносиш и с пролетните якенца скоро.

# 110
О, че то времето се стопли вече. Ще си ги подносиш и с пролетните якенца скоро.
Да,с днешните 9° при нас ,може и да стане скоро.

# 111
Аз харесвам изчистени неща. Предпочитам тъмните цветове. Черно, бордо, тъмно- синьо. Обожавам да нося дънки! Съчетават се с почти всичко и във всеки случай. Наскоро си купих ярко палто в жълто- зелен цвят. Мога да кажа, че щом го облека, настроението ми се покачва  с 10 единици. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 16:28 от Анонимен

# 112
  • Street of Dreams
На мен не ми е ОК комбинацията. Лъскави, платнени, плитки гуменки (пайети ли са това?) със матово, свръх дебело яке в съвсем друга тоналност и накрая тази чанта от матова гума... Сезоново, цветово и откъм материя не ми се връзва.

# 113
На мен не ми е ОК комбинацията. Лъскави, платнени, плитки гуменки (пайети ли са това?) със матово, свръх дебело яке в съвсем друга тоналност и накрая тази чанта от матова гума... Сезоново, цветово и откъм материя не ми се връзва.
Да,пайети са това.Благодаря Ви за мнението.Затова съм споделила поста тук,защото и аз съм несигурна за комбинацията.Единствено бих махнала чантата.За плитки гуменки ,не съм съгласна ,но както искате така им казвайте.Относно цветовете ,дънките имат подобен детайл,якето и ако то е лъскаво ,кича ще ми дойде в повече.Не казвам че с това яке е най-добрия вариант !

# 114
X.T, пусни снимка и с късото яке. Simple Smile

# 115
  • София
Аз бих изчакала за пролетните якета:))

# 116
Хм, аз ще се отметна от думите си. На твоята снимка ми се видяха кожени, леко лъскави и равни. Сега разбирам и колебанието ти.

# 117
  • Street of Dreams
Аз поста го писах веднага след снимката, но ми звънна телефона и късно го пуснах - дори не бях видяла хубаво хуменките. Ами пак са тънки и плитки - съвсем пролетни. С кожено и дънково яке ще се съчетаят идеално, но не и с дебела, зимна пухенка.

# 118

Май ще се откажа от варианта дълго яке.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 18:41 от Х.Т

# 119
  • Street of Dreams
1 и 4 ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт