Ескапел

• 49 732
  • 518
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, пиша Ви с мой проблем. Октомври месец 2019 пих хапче Ескапел, след него всичко беше наред. Но на 30.12.2019 се скъса презарватива по време на половия акт с приятеля ми, аз бях в цикъл 4ти ден. И защото се паникьосах реших да пия отново Ескапел, въпреки че бях в цикъл. Това накара цикъла ми вместо да приключи на 31ви, да приключи на 2ри, с леко зацапване и на 3ти януари. Сега трябваше да ми дойде цикъла на 26 януари, но вече сме 9ти февруари. Направила съм 3 теста за бременност и трите са отрицателни, но все още не ми идва. Може ли да е от хапчето и то от това, че в рамките на няколко месеца пих два пъти и другото, че го пих по време на цикъл. Моля ви, помощ Simple Smile
Не само че може, ами щом имаш отр. тест за Б, вероятно е от 2те хапчета. Не трабда се взимат по-често от 1г. ли беше? Нещо такова. Това не са бонбонки, а могат да имат сериозни последствия. Не е имало никакъв смисъл да го пиеш, щом си била в М. Понеже закъснението ти е голямо посети лекар, евентуално да ти предпише нещо за регулиране на цикъла.

Благодаря за отговора!

# 106
  • София
Не е трябвало да го пиеш втория път. Яко си си объркала хормоните. Сега просто стой и чакай. Отиди на лекар, също така.

# 107
Не е трябвало да го пиеш втория път. Яко си си объркала хормоните. Сега просто стой и чакай. Отиди на лекар, също така.

Знам, че не трябваше, ама паника ми е второто име... благодаря, ще чакам и на лекар ще отида, ако до няколко дни не дойде..благодаря!

# 108
Здравейте. Искам да попитам дали има някакъв проблем, защото съм болна и пия лекарства, одеве правих секс и се наложи да пия ексапел, и час след като го изпих си взех и лекарствата

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 23:41 от Не се сърди, човече

# 109
  • София
Какви са тези други лекарства?

# 110
Здравейте ,дами!
Имам въпросче,което ме тревожи... В неделя пих ескапел след гаф 😊😊 та мисълта ми е след колко време може да се проявят страничните ефекти защото 5 дена след приема се започна острата болка в корема ииии лек напън за гадене

# 111
  • София
Нормално.

# 112
Здравейте!
Искам да попитам за вашият съвет във връзка с ескапела.
Пих го защото приятеля ми не усети кога свършва в мен ,а съм в оволация.
Искам да попитам дали 10ч след приема на ескапел ще подейства.
Благодаря много

# 113
  • София
Здравейте!
Искам да попитам за вашият съвет във връзка с ескапела.
Пих го защото приятеля ми не усети кога свършва в мен ,а съм в оволация.
Искам да попитам дали 10ч след приема на ескапел ще подейства.
Благодаря много
A защо не ползвате контрацептиви, след като приятеля ти не умее да контролира израстъка, а ти си в овОлация?
Ескапела си има листовка - прочети я внимателно за да не задаваш още 5 подобни въпроса след приема. Иначе - да, възможно е да подейства, на листовката май пишеше и колко % е вероятността.
И как е усетил, че е свършил, след като не е усетил кога е свършил SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 114
Възможно е до месец да се появяват всякакви странични ефекти.

# 115
Здравейте, вчера с приятеля ми правихме любов, след което той свърши в мен, нямаше и 12 часа и ходих до аптеката да си взема ескапел, след което аз го изпих и след час някъде той пак свърши в мен, има ли опасност от забременяване или щом съм приела таблетката веднъж в рамките на няколко часа тя ме предпазва, тъй като прочетох в листовката "След приемането на Ескапеле, ако възнамерявате да имате полово сношение и не използвате контрацептивни таблетки, трябва да използвате кондом. Това е необходимо, тъй като Ескапеле няма да подейства, ако отново имате непротектиран полов акт преди следващата менструация". Ако някой може да ми каже дали има за какво да се притеснявам, моля да сподели. Очаквам цикъла ми след 10 дни.

# 116
  • София
А като четеш листовката сега, не си ли отговаряш и сама? Grinning Само да предупредя, да не пиеш втори Ескапел сега, защото така ще си разкажеш играта на хормоните, че после ще се биеш по-главата.

# 117
  • Пеликания
Като не може да се сдържа използвайте контрацептиви. Ескапел не е бонбон.
А и явно с този твоя често ще питаш дали може да си бременна щом на следващия ден пак го е направил.

# 118
Здравейте, надявам се някой да отговори на запитването ми и да ми каже има ли повод да се притеснявам или не. Значи с приятеля ми на 22 правихме несигурен секс (с презерватив ама направихме тъпа грешка, сложихме го на обратно в бързината и го обърнахме.....както и да е, крайно глупаво) пих ескапел на 23 и на 28 ми дойде, трябваше да ми дойде на 30. Днес е 6 ден и през деня имаше нормалното малко кървене за 6-ти ден. През тези 6 дена кървенето беше с нормален цвят и обилност, имаше си менструалната болка след 1 ден, и продължителноста на менструацията обикновено ми е 6 дни , но сега забелязах че имам някво обилно кафяво течение.. Наистина много се притеснявам, защото до сега не ми се е случвало.. От хапчето ли е и ще мине ли..или нещо по сериозно..има ли вероятност за бременност?? МОЛЯ ВИ, ще съм Ви МНОГО благодарна ако получа отговори, защото много се притеснявам! Благодаря предварително!

# 119
  • София
От хорноните в хапчето можеш да очакваш какво ли не. Правили сте секс, с презерватив, 8 дни преди М - не си бременна. Дори не е трябвало да пиеш хапче.

Общи условия

Активация на акаунт