Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 23 ян. 2019, 15:19 ч.

CRM платформа, фирма SHCR

 • 6 042
 • 125
 •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
 • Мнения: 21
Успявате ли да се регистрирате? Simple Smile

# 48
 • Мнения: 7
Бихте ли споделили тогава как започнахте работа, защото всички които сме "недоволни", сме такива именно защото "работодателят" е некоректен. Видя кореспонденция с тях от края на януари, имам електронен подпис също от тогава. Казаха ми, че регистрацията ще е възможна на 15.02, после на 18, после утре, после не знам си кога. Звъняла съм поне 4-5 пъти, за да попитам ако е възможно те да ме регистрират. Казаха ми да пиша на мейлите, писах - отговор няма. Отново звънях, записаха ми имейла, за да ми върнат линк на него, чрез който да се регистрирам. Познайте - няма отговор. Как искате след всичко това хората да са доволни. Влагаш средства, време и очаквания, а накрая оставаш излъган.

# 49
 • Мнения: 4
Мария Иванова 621530, работя със сертификат от тях от 6-ти Януари. Може да не са ви одобрили да работите? Все пак кандидатствате за работа. Не си купувате ябълки. Всеки работодател  е в правото си да избира кой да работи. Брат ми не го взеха защото не отговаря на изискванията. Защо не отворите една тема, че не ви приемат на работа в министерството? Купили сте си хубави дрехи, нагласили сте се, но не ви взимат? Другото което е от четвъртък в платформата има нови 28 служителя.  Бяхме 94 сега 122 явно има движение. 

# 50
 • Мнения: 7
Мислите ли, че ако не са ме одобрили, ще си губят времето с мен или с когото и друг от неодобрените, за да му обясняват, че въпросният бутон за регистрация ще се появи на "Х" деня?  Също така още в началото попитах дали има специфични изисквания за започване на работа. Отговориха ми, че няма. Достатъчно е да имаш компютър, интернет, познания за набиране и разпространяване на текстове, реклами и т.н. Не ме разбирайте погрешно, аз имах и имам желание да работя така работа, само че когато тя е нереална и потенциалните работници са заблуждавани, няма как да съм доволна.

# 51
 • Мнения: 4
Е вие си противоречите. Какъв е смисъла да ви обясняват и да казват всеки ден примерно след седмица? Какво печелят от това? Че им цъкате мейли? Или че някой се занимава да ви отговаря? Какво точно печелят, след като до  колкото виждам не сте платили на тях за сертификат?

# 52
 • Мнения: 7
Попитайте тях! Независимо обаче дали ще работиш с техен сертификат или ще си набавиш електронен подпис, отговорността на един коректен работодател, а също и на работник остава. Не може да предлагаш работа на хората, да определиш дата за започване е и в крайна сметка да ги оставил просто да си чакат. Цялата работа е супер несериозна и непрофесионална.

# 53
 • Мнения: 19
Здравейте,
работя във фирма със хиляди служители в България, HR отдела е от над 20 души сигурно и не, не може да се бавят и да не отговарят, но редовно го правят. Това е България, и колкото и да е тъпо, такива неща са ежедневие, на никой не му пука за вашето възмущение и ще ви бавят колкото си искат. Grinning Ако за не знам на колко сте години не сте го разбрали това и да не си хабите нервите излишно..не знам. Не казвам, че е правилно, а че няма смисъл да седите и да се навивате и да си образувате нерви. Аз започнах цялата одисея на 12-сти Февр и съм стигнала до "какъв цертификат имате" от тяхна страна...Grinning. напредваме. За коледа може да се появи линк и бутон...Grinning

# 54
 • Мнения: 29
Малко вътрешна информация. Започната е поетапна регистрация, на всеки желаещ с електронен подпис. Пишете на мейлите които са ви предоставили. Ако някой ги няма да пише на ЛС да му ги предоставя, за да не нарушаваме правилата и да правим реклма.

# 55
 • Мнения: 10
За имейл адреса оставен в техния сайт ли говорите или за някакви други имейли?

# 56
 • Мнения: 29
Мейлите за контакт с администраторите.

# 57
 • Мнения: 12
Някой започна ли да работи в платформата?

# 58
 • Мнения: 19

Като гледам всички работим усилено по платформата Grinning...На мен последно след като ми казаха, че браузъра ми не приемал подписа, а тоя подпис е съвсем коректно инсталиран и работи, но тяхната система не го приема, та ми казаха, да им дам CV и ЕГН, за около 34-ти път. Дадох им, и последва въпроса, Виждаме, че се осигурявате, дайте ни повече информация Simple Smile)), Е НЕ ПИЧОВЕ, седя без работа и ви чакам 3 седмици да се случи нещо. Приницпно съм мн търпелив човек, но щом дори и мен почват да нервят представям си какво е за нормалните хора с не толкова мн търпение. Та да, чакам да ми "помогнат" да се регистрирам и да видим какво ще отговорят на моето супер странно обяснение, че работя Simple Smile)). Ако чакам на тях мисля, че ще умра от глад. Та така с тия, забава  е. Успех и търпение, а ако е една голяма измама, лично ще отида до офисчето им..още малко остава.

# 59
 • Мнения: 6
Значи все пак са се опитали да дадът достъп на хората стс собствен подпис,така ли да разбирам?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт