Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 31

• 62 326
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
цялото видео с превод и в Контакта.....

Първото видео-когато са снимали...
https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … _-59313557_480981

Второто-резултата....
https://vk.com/feed?q=%23%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%9E%D0 … _-59313557_480981

Злати , благодаря за преводите. Hug
Пак се посмях с тях.
Обаче хич не е лесна работа да си актьор..  Като гледам какъв смях е падал докато снимат и колко са сериозни накрая в сцената ... Изобщо не мода да си представя в един момент да се хиля така, а после да съм толкова сериозна... Thinking

# 586
Скрит текст:
Момичета здравейте 🤗🤗🤗🤗
Писали сте, писали. Не знаете колко много ме зарадваха тези двамата с това видео вчера. Едва вечерта успях да го гледам, и сигурно се смях повече от тях.😁
Разбуниха духовете пак. Толкова искрени,  толкова естествени, така се гледат, искри хвърчат. А за прегръдката Джан по скоро беше изненадан, но ми се стори че сам не посмя да отвърне, точно заради положението, в което са. Твърдят, че не са двойка, че са приятели, а не мога да си представя какво щеше да е ако и той я беше прегърнал. Социалните мрежи щяха да гърмят. Ако наистина са подписали договори, да си мълчат за реалните си отношения, е напълно нормално да видим тази реакция. Но всичко друго, което излъчват очите и телата им показва действителността. Аз не съм виждала други такива актьори колеги да се държат така един с друг. Прекалено истинско е за да е само "за пред камерата". Не им вярвам, това е. 😂😂
Охх чакам 30 епизод, от снимките в Ава, дано има повече моменти само между тях двамата, повече романтика. Има нужда да вкарат повече тяхно присъствие в епизодите.

Хубав ден ☀☀☀
Голяма романтика се очертава 😄😄😄

Hug Hug Hug

Според новите разпоредби на турския СЕМ, романтична нощ на неженена двойка- тя в кревата, той двора и си говорят на отворен прозорец, за по безопасно си пишат смс Crazy
Да видим какво ще стане в Ава newsm78
И от зор да не загуби Джан заради Полен, Санем да не приеме годежния пръстен, че може и направо да го закара в гражданското да подпишат Whistling

# 587
  • Stara Zagora
Привет Hug Hug Предлагам да изпишем темата за да може новата да започне с нов епизод и нови емоции! bouquet
Да се позабавляваме малко и с Лейля ханъм Grinning Grinning Grinning

аркадашите Grinning Heart

# 588
Злати, линковете недостъпни, друг вариант за гледане?

В Ава да  не снимат нещо за свети Валентин Rolling Eyes

Скрит текст:

# 589
Animal Baby ChickПривет, птичета!:baby_chick:

Злати, Hug благодаря за преводите!:tulip:  

Колкото и да ги гледам двамата сладури във вчерашното видео, все не ми е достатъчно и не спирам да се смея!:blush:
 Джан не спря да престъпва от крак на крак и да търси джобовете на якето, което нямаше такива... явно бе притеснен от предизвикателствата на Демет, но пък как се хилеха и двамата, как грееха...!:blush:  

Eто моментът , за който се спори, казал ли е Джан Демет
или е друга дума...Flushed

Феновете са обединили любимите ни " изтрити" сцени с Джан и Демет.Heart Eyes

Мария, Hug много се надявам до 30 епизод Санем да е успяла да осмисли думите на Джан и поне малко да е пораснала!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Славе, Hug надявам се Байрак бей да не се води много от турския СЕМ и да снима както си знае ,   та после като режи от сцените да има какво да гледаме в нета!:stuck_out_tongue_winking_eye:  

Сет.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 13:19 от alex_94

# 590
Здравейте, сладурки! 🤗🤗

Дали ще успеем да се докопаме до някое интересно нецензурирано видео от Птичката в Украйна? 🤔
Умирам си от любопитство дали действително има някаква разлика в целуфаните 😂

Това конкретно за Птичката или по принцип за турските сериали. Защото преди време гледах няколко серии на Любов под наем по италианска телевизия и нямаше никаква разлика.
Понякога бая, бая, бая има разлика:
https://www.youtube.com/watch?v=ugGlSXlH_uM

Това давали ли са го по някоя телевизия? Защото доколкото аз знам, тази версия е само в нет-а. Но не претендирам, че знам всичко, разбира се.

И за Любов под наем имаше такава сцена, която се върти само в нет-а. Аз нея имах предвид, че я нямаше в серията и по италианската телевизия. Иначе в нет-а си я има свободно...

Досега по истинска целувка не съм видяла в Ранобудна птичка

# 591
Цитат
Злати, линковете недостъпни, друг вариант за гледане?
Славена Hug,сега проверих и са все още достъпни!Ако имаш регистрация в Контакта можеш да ги гледаш! PeaceПускам ги и от самата група,а не от новините!Провери отново! Peace

ДД РП29
https://vk.com/kurtseyt_official?z=video236246990_456239522%2F7d … pl_wall_-59313557

рп 29 - Ссора Джана и Санем (рус.суб)
https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-132999259_456242367%2F6 … pl_wall_-59313557

Алекс Hug,за новите видеа! bouquet

На всички за новите снимки и коментари! Hug bouquet Hugbouquet Hug bouquet

# 592
  • Пловдив
Здравейте, сладурки! 🤗🤗

Дали ще успеем да се докопаме до някое интересно нецензурирано видео от Птичката в Украйна? 🤔
Умирам си от любопитство дали действително има някаква разлика в целуфаните 😂

Това конкретно за Птичката или по принцип за турските сериали. Защото преди време гледах няколко серии на Любов под наем по италианска телевизия и нямаше никаква разлика.
Понякога бая, бая, бая има разлика:
https://www.youtube.com/watch?v=ugGlSXlH_uM

Това давали ли са го по някоя телевизия? Защото доколкото аз знам, тази версия е само в нет-а. Но не претендирам, че знам всичко, разбира се.

И за Любов под наем имаше такава сцена, която се върти само в нет-а. Аз нея имах предвид, че я нямаше в серията и по италианската телевизия. Иначе в нет-а си я има свободно...

Досега по истинска целувка не съм видяла в Ранобудна птичка
Според мен, нецензурираната целувката в "Пълнолуние" може да е дълга, но някак си е студена, целувка, като за сериал. В "птичката" и в най-кратичките целувки има много нежност, има естественост, има любов.

# 593
# 594
Славе, Hug това са клиповете с превод  от vk.com , които Злати е сложила тук!

# 595
Blush Здравейте на всички! И аз искам да има между тях нещо, но защо целувките им са така студени? Това не мога да разбера? Джан във филма Пълнолуние целувките му с Назлъ бяха по истински. Но със Санем не са така

# 596
  • София
Една Демет, която не бях виждала. Не знам дали е нова.

И за равновесие ... накъде без Джан

# 597
  • На правилното място в правилния момент
Здравейте, птичета! Не съм списвала от доста време, но ви следях и благодаря на всички за коментарите, снимките и инфото! Златни сте! Hug

Последните два епизода съм ги гледала с прекъсвания и на части, така, че тази събота за почивка ще направя един мини маратон.

Гледайте 30ти епизод, ще има изненади. - така пише. Как да го разбирам това? Дано е за добро, както казват.

Красиви влюбени. Любима ми е тази снимка.

Клипчето е много сладко и забавно, не е мое, но го споделям, за да му се радваме.

# 598
  • Варна
Скрит текст:
Момичета здравейте 🤗🤗🤗🤗
Писали сте, писали. Не знаете колко много ме зарадваха тези двамата с това видео вчера. Едва вечерта успях да го гледам, и сигурно се смях повече от тях.😁
Разбуниха духовете пак. Толкова искрени,  толкова естествени, така се гледат, искри хвърчат. А за прегръдката Джан по скоро беше изненадан, но ми се стори че сам не посмя да отвърне, точно заради положението, в което са. Твърдят, че не са двойка, че са приятели, а не мога да си представя какво щеше да е ако и той я беше прегърнал. Социалните мрежи щяха да гърмят. Ако наистина са подписали договори, да си мълчат за реалните си отношения, е напълно нормално да видим тази реакция. Но всичко друго, което излъчват очите и телата им показва действителността. Аз не съм виждала други такива актьори колеги да се държат така един с друг. Прекалено истинско е за да е само "за пред камерата". Не им вярвам, това е. 😂😂
Охх чакам 30 епизод, от снимките в Ава, дано има повече моменти само между тях двамата, повече романтика. Има нужда да вкарат повече тяхно присъствие в епизодите.

Хубав ден ☀☀☀
Голяма романтика се очертава 😄😄😄

Hug Hug Hug

Според новите разпоредби на турския СЕМ, романтична нощ на неженена двойка- тя в кревата, той двора и си говорят на отворен прозорец, за по безопасно си пишат смс Crazy
Да видим какво ще стане в Ава newsm78
И от зор да не загуби Джан заради Полен, Санем да не приеме годежния пръстен, че може и направо да го закара в гражданското да подпишат Whistling

Слави супер скъпа, много добро отражение на действителността. Хи хи. Смях се като луда. При съседите е така, жените са непорочни, зачеват от въздуха, само с мерака на момъка и щъркелите носят бебетата.
Всъщност добър ден къзлар. Снощи късно изкарах клип, затова не ви го презентирах. Приятно гледане.

превода е от руски клип
Скрит текст:

На моя ментор Alex 94, скъпа специални благодарности за поста с моя клип.
На всички останали, нямате изчитане, благодаря за инфото, снимки, дискусии.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 16:43 от kesara

# 599
  • Stara Zagora
Скрит текст:
Една Демет, която не бях виждала. Не знам дали е нова.

И за равновесие ... накъде без Джан

Не е нова снимката е от списание Style през Февруари 2017 Още когато даваха стая 309 Hug

Общи условия

Активация на акаунт