Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 12

• 58 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
.     Това са следванияата ми

# 631
Инсулина го няма.
Не се ли научихте и инсулина да го изследвате?
Защо първо пише глюкоза 4,9, а после на гладно 10,9?

Невена, ето ти поста

Елора, пилингът със салицилова киселина чисти себума, мъртвата кожа, умрели и живи паразити, бактерии и гъби. Себумът по скалпа съдържа андрогени, които предизвикват оредяване на косата при някои хора. Препоръчва се при пърхот, себореен дерматит, псориазис, мазна коса на клечки, паразити в косата и фоликулите Итн. Миналата седмица си направих на скалпа и на стъпалата и в момента краката ми се белят все едно съм змия. Отдолу кожичката е розова и мекичка. Тази киселина успокоява възпалена кожа.

Рецептата, която аз си правя е простичка - 1:2 салицилова киселина на прах, от аптеката и спирт, пак от аптека. Слагам в чаша около чаена лъжичка салицилова киселина и 2 лъжички спирт. Слага се на писта, обезмаслена с ацетон и спирт кожа. Аз доливам 8% оцет вътре за да не се изпарява. С 10мл спринцовка внимателно слагам по скалпа и втривайки с пръсти гледам да отиде навсякъде. Поседявам така около час и отмиване с мек шампоан. След 4-5 дена местата, по които е имало крусти, пърхот, белене стават на сухи крусти и падат. При някои хора пада дебел слой кожа, но при мене не.

Класическата рецепта е супена лъжица с. киселина на супена лъжица етилов спирт 99%. Така я правя за крака. На главата ме е страх, защото ако вземе да се бели като краката ще трябва да слагам бурка или поне забрадка, като трактористите по филмите. Сега ще пробвам с добавка на лимонов сок.

В една от темите за гел-лакове съм писала подробно как се прави на крака. Там краката се киснат поне 30 Мин в гореща вода и преди мазане с четка се сипва спирта. увива се в найлоново фолио за храна, слагат се чорапи и се седи така известно време. Аз седя 24 часа. Казвам си, че така ще изтече повече гъби и бактерии. После се мие с вода и така. Шарки беше писала за този пилинг.

За краката е идейно да се промиват така.
И без това скоро ще ти се ровя в коментарите, та сигурно ще я открия. Ако нещо съм недоразбрала, ще досаждам.

# 632
Има инсулин на 0 и 120 мин.

# 633
Ето ги изследванията:

Сега вече разбирате защо ми изписа витамин Д, не е от док, аз просто си пуснах изследване...
Елора, тази"писта" е всъщност "чиста" Joy ама телефонска му работа...

# 634
Защото иследването ми първия ден беше не успешно защото повърнах глюкозата за това резултатите първите то се вижда че датите са различни на гладно ми беше кз 4.5 инсулин 50 .80 на втория ден пак обременяване но изглежда че не са мери ли пак инсулина а само кръвната захар  но  сигорно беше по висок след обременяването

# 635
Ето ги изследванията:

Сега вече разбирате защо ми изписа витамин Д, не е от док, аз просто си пуснах изследване...
Елора, тази"писта" е всъщност "чиста" Joy ама телефонска му работа...
Оптималните стойности на вит.Д са между 50 и 70. Дори 30 е нисък, пък твоя е ударил в пода направо.
Колко IU ти изписаха?

# 636
  • Варна
Беки, ударно се нуждаеш от поне 10 капки дневно вит Д. Аз бях със стойност 7 , с по 10капки Вигантол всеки ден и К2 , за 3 месеца успях да го вдигна до 23.

И тоя ендокринолог , с това ТСХ и симптомите ти за умора, отпадналост и сънливост не му ли светва лампата, че нещо не е наред ?? А Т3 и Т4 ?
Като понаваксаш нивата на вит Д ще се почувстваш много по-енергична. Как си със съня ? При мен , когато бяха толкова ниски нивата ме мъчеше ужасно безсъние, заспивам в 20ч права и после почвам да се будя и въртя в леглото до сутринта ...не ми се събираха и по 4 часа сън

# 637
Здравейте, опитвам се да изчета темите, но съм с бебе става бавно. Извинявам се, ако вече е писано. Поставиха ми диагноза инсулинова резистентност и приемам метфогама по схема от 15.02.  Проблема е, че прекалено много дразни стомаха, установих, че когато ям салати нещата са много по- зле. Почти нямам прием след който да не отида по няколко пъти до тоалетната, като преди това имам силни спазми  в корема, чувствам слабост, замаяност. В листовката, прочетох, че е често срещано състояние първия месец, но това не ме успокоява, тъй като дори не съм увеличила дозата, а вече трябваше, а и по-големите неразположения от салатитите ограничават силно режима ми. Моя позната е пила друго лекарство със същата съставка и каза, че не е имала такива реакции. При вас имаше ли такива реакции и за колко време от отминаха ?

# 638
Здравейте, опитвам се да изчета темите, но съм с бебе става бавно. Извинявам се, ако вече е писано. Поставиха ми диагноза инсулинова резистентност и приемам метфогама по схема от 15.02.  Проблема е, че прекалено много дразни стомаха, установих, че когато ям салати нещата са много по- зле. Почти нямам прием след който да не отида по няколко пъти до тоалетната, като преди това имам силни спазми  в корема, чувствам слабост, замаяност. В листовката, прочетох, че е често срещано състояние първия месец, но това не ме успокоява, тъй като дори не съм увеличила дозата, а вече трябваше, а и по-големите неразположения от салатитите ограничават силно режима ми. Моя позната е пила друго лекарство със същата съставка и каза, че не е имала такива реакции. При вас имаше ли такива реакции и за колко време от отминаха ?
здр   Какви симптоми имаше преди да разбереш че имаш ИР

# 639
здр   Какви симптоми имаше преди да разбереш че имаш ИР  и аз съм със малко бебе но буквално не мога да стоя на крака и усещам че не ми состига въздух

# 640
Проблеми с количеството на кърмата, причерняване,претреперване и чувство, че ще припадна,често огладняване,липса  на енергия, качени 20 килограма след раждане, при 12 по време на бременността. Също и често много се изнервяха.

# 641
Аз дори не можах да я кърмя просто се чуствам като парцал не мога да стоя на крака ушким изморяавам се дори като говоря

# 642
Asen Gadzhevi 611806, давам ти добронамерен съвет.
Спри да се съсредоточаваш върху симптоми. Твоите или на останалите. Това няма да ти помогне.
Почни да четеш информация по проблема за да се оправиш. Писането на това какво ти има не те оправя. Оправя те правилната храна.
Невена ти писа доста инфо, въпреки, че за пореден път се повтори. Сякаш не я отрази.

# 643
Просто я попитах какви симптоми има и аз съм с малко бебе нали за това си пишем да за да си помогнем нещо лошо ли направих

# 644
Само да потам някой от вас пие ли пизона или съм само аз

Общи условия

Активация на акаунт