Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 657
  • 200
  •   1
Отговори
# 90
Бръснарски стол Grinning честито, готин е.
Ти ме уби... бръснарски стол...аз пък искам да ми е комфортно, нищо че струва повече от една кола и че харчи колкото нея. Кефа няма цена. 6 цилиндъра, 1832 кубика, 118 коня и 362 кг празен.

# 91
идеален за пребиване. Да ти е честит.

# 92
Не позна, напротив, труден е за пребиване, защото от двете страни има ролбари, които няма да позволят мотора да затисне водача, както и да предпазят външността на мотора от повреда. Помислено е за безопастността, доколкото може да бъде безопасен един мотор.

# 93

И на жена му честито! Grin

# 94
  • София
Ами щом ти харесва крузър - крузър да е. Честит!

# 95
Манекене, комплимент направих на мотора ти Grinning и ние сме с Хонда, но не такава.
Няма да можеш да го вдигнеш сам, трябва или да си с група, или да си возиш мъжко другарче. Ако се подхлъзнеш вдън гори тилилейски в зона без обхват няма да ти е гот.

# 96
  • София
Как пък нема да дам толкова пари за близо 20 годишен мотор.Някой му е извадил душата и сега да се отърве.
За тия пари чисто нова хаябуза ще си вземеш.

# 97
Ааа, искам мотор, но ако трябва да избирам между бялата красота и това, дето ще го карам 3 пъти в годината ще бъда умна и ще си взема бялото от 2010 или джипарката. 🤞. Нищо, че после подръжката им ще е колкото 3 такива, но аз ще ги пазя и ще ги карам само 4пъти в годината😂
Мотора още не е пристигнал от Англия, платен е и чакам да ми го докарат. Ето от къде е купен:  https://philipraby.co.uk/sold-cars/
Не е 40 бона, та да се отрази на семейния бюджет.

# 98
Оф значи, не съм впечатлена...то този мотор струва колкото някои последни модели велосипеди. Мислех си, че ще се изхвали с чисто нов за около 50К лева.

# 99
  • София
Със здраве да го караш! Леко и безпроблемно пътуване!

Не разбирам защо моторът трябва да струва 50К, за да е готин. Има страхотни мотори и за по-малко от половината.

# 100
Манекене, комплимент направих на мотора ти Grinning и ние сме с Хонда, но не такава.
Няма да можеш да го вдигнеш сам, трябва или да си с група, или да си возиш мъжко другарче. Ако се подхлъзнеш вдън гори тилилейски в зона без обхват няма да ти е гот.
Права си, не само аз не мога да го вдигна сам, двама мъже не успяхме да го вдигнем на двойната (централната) стойка. После се сетих, че ще е по-лесно със задната скорост, но още не съм пробвал. На малка скорост и кормилото е много тежко. Надявам се да му свикна, но нека да се постопли времето.

# 101
  • София
Такъв мотор  се кара супер леко,набира като "тролей".

Кой ще го докара?

# 102
Такъв мотор  се кара супер леко,набира като "тролей".

Кой ще го докара?
Фирмата е portokal.co.uk. Днес са го качили в един микробус и утре тръгва за България.

# 103
  • София
Ясно,за какви пари ако не тайна?

# 104
Ясно,за какви пари ако не тайна?
Що да е тайна, една фирма ми искаше 650 лири, друга 550 но до Пловдив, а тази обяви цена 450 лири до вратата ми и се съгласих веднага, преди да са размислили Simple Smile Първата фирма е карала мотори за 200 лири, но моя е доста по-голям и затова цената е такава.

Общи условия

Активация на акаунт