Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 659
  • 200
  •   1
Отговори
# 105
  • София
С бг превозвач и по~малко щеше да е.

# 106
С бг превозвач и по~малко щеше да е.

Само тези успях да намеря, но не съм сигурен, че някой ще го докара за по-малко. Мотора се намира на 77 мили от Лондон.

# 107
  • Пловдив
Честит да ти е мотора и с ум да го караш.
Все пак си направи пълна застраховка живот както те посъветваха и подпиши документи за донорство. Ей така за всеки случай. Пък дано никога не потрябват!

# 108
Мен ме е страх.Не ги харесвам. Не бих била много въодушевена и мой близък да кара. Излишен риск ми се струва.

# 109
Честит да ти е мотора и с ум да го караш.
Все пак си направи пълна застраховка живот както те посъветваха и подпиши документи за донорство. Ей така за всеки случай. Пък дано никога не потрябват!
Не бързайте да ме отписвате, има още много хляб в мен Simple Smile

# 110
Само хлаб ли, Менекен?  А супа, основно, десерт?   Grinning

# 111
Само хлаб ли, Менекен?  А супа, основно, десерт?   Grinning
Я, колко си разглезена... още малко и кунилингус ще поискаш Simple Smile

# 112
Значи глезотия, казваш. Хм!
 Ама ще те четат, хей. Да не те оставят на пост и молитва.

# 113
Значи глезотия, казваш. Хм!
 Ама ще те четат, хей. Да не те оставят на пост и молитва.
Ами за сега съм само на пост и молитва, Дано някоя да чуе молитвите ми Simple Smile

# 114
  • София
Много харесвам мотори и са ми страст от дете! За мотористите няма да изказвам мнение, има всякакви. Съпругът ми също много обича мотори, може да кара и преди е карал. Но сега не се качва изобщо. Аз му имам доверие и никога не бих го спряла, ако реши да си вземе. Но той сам не желае, съзнава напълно, че има риск, а сега не е като преди, сега е семеен с дете.
Относно мотора, който авторът си е купил- за мен лично е точно “чичовски”. Точно този тип мотори са ми много странни, ужасно тромави ми изглеждат. Нямам представа как се движат и дали са бързи, но това е последното, което си представям като чуя мотор. И все пак, лично мнение. Със здраве да си го карате!

# 115
Не знам ти на колко години си, но аз би трябвало да съм "чичо" (40+), макар да се че чувствам като такъв. Мотора може да изглежда пенсионерски, но изобщо не е бавен с неговите 6 цилиндъра и 118 коня.

# 116
  • Варна
У нас аз станах причината мъжът ми да си купи мотора. За рд му подарих лятно моторджийско яке, защото караше един миксер с едно старо кожено яке и аз реших да го изненадам. То пък хубаво якето и той отново се завърна към една конкретна машина, която гледа и следи от години. Подкрепих го защото това е негово мъжко удоволствие, купи го, само дето не прецених,че ще иска да го сподели с мен, та ми се наложи да се науча да се возя. През 2018 г. ходихме на мото пътешествие, беше еднакво щастлив, че е с мотора и че аз съм била с него. Виждам,че е щастлив и му се доверявам, че знае как да се пази да се прибира жив и здрав. Пък аз мисля къде да идем с мотора следващия път Simple Smile

# 117
  • София
Не са тромави,возят прекрасно.Това е мотор за улегнал и  сигурен човек,не да се правиш на"мъж" с него,да пилиш гуми и т.н.
Най~оодходящ за  дълги преходи.

# 118
  • София
Явно е мощен мотор, но за мен си остава грозничък. Преди малко се разрових в сайта на bmw... ами такива красоти има, пълнят ми се очите.

# 119
  • Варна
Попитах го и ми е обяснил как да карам колата когато пред мен или зад мен има мотор. Страх ме беше да се возя, трябваше ми време да му се доверя, и след завоите към Карандила вече не съм чувствителна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт