Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 639
  • 200
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Що па да е грозен? Simple Smile На вкус и цвет......нали. Simple Smile И мойта тротинетка е старичка и грозна, ма мен си ме кефи.

Мх, къде ще бъде гариран този мотор?
А, виж, понякога за това не се мисли навреме. Simple Smile
Аз, за последния си разширявах гаража постфактум.Simple Smile

# 136
Яко е пенсионерски и много смешен Simple Smile Ако ще е мотор... трябва да е някой суперспорт, като кавазаки Н2 например Simple Smile

# 137
Ако някога изобщо реша и имам възможност за мотор , никога няма да е този кораб като на Манекена. Като ще е гарга ...да е рошава ...тъй де...като ще е мотор ...да е тотален звяр на визия и двигател. Нещо такова...

# 138
Този няма място за женичка на него бе Simple Smile

# 139
Този няма място за женичка на него бе Simple Smile

Не е предназначен за женички на него. Това е да отидеш на писта да го опънеш с 250 или там колкото върви и да се прибереш...при женичката.

В предвид че са от поне 30 - 40 к евра.....няма да е това десетилетие.

# 140
Много филми сте гледали.

# 141
  • София
Ако някога изобщо реша и имам възможност за мотор , никога няма да е този кораб като на Манекена. Като ще е гарга ...да е рошава ...тъй де...като ще е мотор ...да е тотален звяр на визия и двигател. Нещо такова...

Да,да е това е точно за писта,
Хахаха

# 142
Ти излез от библиотеката. Казвам ако имам възможност ....това е много скъпа играчка. И ако ще е кораб на 2 колелета...по добре един джип , че да ходиш и на офроуд и на пикник в планината.

# 143
  • София
Яко е пенсионерски и много смешен Simple Smile Ако ще е мотор... трябва да е някой суперспорт, като кавазаки Н2 например Simple Smile
Рискувам да се повторя, но всеки има предпочитания. Simple Smile Мен на пистарка не можеш ме качи. Покарал съм, но не много, повозил съм се. Не е мойто. Кросарките, също. Оценявам, хубав мотор, ок, но дотам.
Масово мъжете припадат и по спортни коли и разни резачки, но аз и за там не съм. Simple Smile

Дрого, точно Мид не е от библиотеката. Simple Smile

# 144
Звездолино и за къде е ...според теб ? Магистралите дето ги строим от 80 г ли ?

Онзи , те може да припадат по резачки , ама като чуят гуми 2 бона...и се облещват.Качват се на пасата и по кръстовищата се мислят за Вин дизел в Бързи и яростни.

Библиотеката не беше за Мид , а за Ско.

# 145

Като говорехме за мотори, да се похваля.
П. С. Не си купувайте такова нещо, ако не можете да карате.
Не е излизал от гаража от година и половина заради некачествения път. Ама е блажено да си го имаш в гаража. 😂

# 146
reap7 , този красавец е пак доста скъпа играчка , грехота е да седи в гаража.

# 147
  • София
Да, ето това вече е красив мотор!

# 148
reap7 , този красавец е пак доста скъпа играчка , грехота е да седи в гаража.
Много бързо набира и с тея дупки става неуправляем. Като си летял от него веднъж и ти идва акъла. За това приказвах аз за тъпи хонди. Ама ме боли сърцето като си помисля да го продавам. Като знам как съм го изплащала. 😂😂😂

# 149
На мотор не съм се качвал никога. Ако не се брои един соц модел , Балкан 50 преди много , много години. Тва ми е рокерството и падането съответно с мотор.
Сега съм с една 4 - колесна красавица и не я сменям за мотор...ко ще турско да стане.
Но за оня синият къстъм.....няма да се замисля за 1 сек ако мога да си го позволя.

Общи условия

Активация на акаунт