Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 140
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз съм решила да се храня с месо и салати/гъби, някой плод и кисело мляко, по-изчистена храна. Уикендът изчистих 1 кг.
Както споменах по-рано, напуснах работа (последни дни ми остават), сега ще се отдам на грижи за себе си и съм сигурна, че ще има резултат.

# 271
Ния ще има според мен. ако си имала проблеми в службата нищо чудно да ти се е отразило на състоянието.

# 272
Изкарах почивните дни режимно, има още малко от днешния, ама не планувам да се изкушавам Grin

От миналия понеделник 66,900, днес 64,400. Водата мисля я изчистих, сега започва по-трудната част.

Направих супер разчистване у нас, изхвърлих тонове ненужни вещи и отделих много дрехи, които да дам за рециклиране. Чувствам се добре, отварям място за нови, по-хубави неща (дай Боже в по-малки размери) Nature Low Brightness

Е.Т. в никакъв случай не съм се засегнала Simple Smile

# 273
Това с дрехите иназъм го намислила, имам едни половери, които няколко години само вадя за зимата и не ги обличам.

Не ми върви кръвната група, само с фъстъците улучвам Simple Smile
Яйца, пиле и зелена салата ще ям днес.

# 274
Привет и от мен Hug
Днес и аз съм с менюто на Херцен, режимна съм, пия си лекарствата и не свалям Joy Т.е. нищо ново. Пожелавам на всички да се похвалят с желаните резултати!

# 275
Аз много лесно качвам по 1кг след вечеря с вино, дори тя да е само протеини със зелена салата, после свалям това килце трудничко за 3-4 дни. Помага интервално гладуване (не ям след 18ч) и разбира се без нищо сладко и тестено, но плодове за закуска не ми пречат

# 276
  • София
Честит празник, дами!
Внимавайте със сладостите в офиса Satisfied
От сутринта ги подминавам някак. На всяко бюро и маса има какви ли не изкушения!
Тъкмо приключвам с една вратна пържолка и салата авокадо, домати и малко майонеза за дресинг.
Довечера съм на театър и преди него ще хапна няколко варени яйца. После няма да се вечеря и направо на бар.
Е, там вече няма да ми се размине някое и друго питие, но ще си направя кефа.Cocktail
Захванала съм се от началото на тази седмица да си спазвам супер стриктно режима на хранене. Тренирам силово 2 пъти седмично и за момента усещам, че е достатъчно. Доста се натоварвам и после имам нужда да възстановя за 2-3 дни до следващата тренировка. Планът е да не правя никакви отклонения до Великден. За тази седмица се изчистих от вода и даже и мазнинки леко съм махнала, а когато има ефект се амбицирам. И временцето е едно чудно Yellow Heart Усещам как се връщам на прав път и то с лекота.

# 277
Честит празник, момичета!

Франи, браво на теб! И блазе ти за времето.
Аз вече свикнах. Тичам в студа, на тъмно, и на вятър. Правя се, че не забелязвам, стискам зъби, и чакам деня да започне да се удължава.
Искам да се преместя другаде. Някъде без зима.

# 278
Честит празник на всички!С пожелание за много, много здраве, още повече любов, късмет, щастие и пари!   Gift Heart

Аз пък днес ще се отдам на разгул.Тотален.   Smiley   Мисля да карам само на десерти и вино.Ако не съм се гътнала до утре от толкова захар, ще се отчета.   Laughing

# 279
  • София
Дези, чета те в спортната група и направо ти се възхищавам на волята!
Франсоаз, като те знам, няма и да прекалиш със сладкото, колкото и да си го намислила Simple Smile Наслаждавай се!

Да ви се връщат пожеланията тъпкано!

# 280
Франи, благодаря ти! Hug

Аз проявявам воля когато домакинствам. Когато спортувам съм щастлива. Е, времето ме спъва, признавам си.
Най-щастлива бих била сигурно в армията. Дрилове по цял ден. Кеф! Grinning

# 281
Честит осми март и от мен !!!!!:smiley:

Браво на резултатите!

Гледам че всички сте на празнична вълна Smiley

Ха ха Франсоаз!!!Само сладко,добре си го измислила!

Аз също съм в празнично настроение, и най вече от това че си намерих друга тренировка и много и се кефя,Изгубих сумати време с тоз пилатес дето го мъчих,сега тръгнах на една друга гимнастика дето ми вдига яко пулса и пот се лее.А как ми вдига хормона на щастието,днес цял ден съм в супер настоение.Поне ако не отслабна с нея ,поне да съм щастлива и дебела,хаха.

Хубав празник на всички!Днес е позволено всичко!!!!!

# 282
Ядох заешка супа, следобяд и във фитнеса ще потичам, само да стигна до там

Дези, какво е дрил?

# 283
Здравейте момичета. Честит празник на всички /със закъснение/ Hug

Аз имам стимул - другата неделя съм на сватба и имам една разкошна рокля, в която трябва да вляза. Имам 2 кг. за борене, роклята и сега ми стои добре, но с -2 кг. ще стои перфектно. Та по този повод плана за следващата седмица е монодиета

Днес - захранващ ден
Неделя - фаст
Понеделник - Св. пържоли
Вторник - Пил. пължоли
Сряда - Пуешки пържоли
Четвъртък, петък и събота яйчен фаст

Ще се меря всеки ден, за да видя как вървят нещата Simple Smile

# 284
Ах, как забравих да ви честитя празника Simple Smile

Лейди, успех, пиши и по колко ядеш, моля те

Общи условия

Активация на акаунт