Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 093
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Аз драги съмишленички съм отново на линия.
Целта ми е да компенсирам предните 2 пропуснати поради кофти проблеми седмици и да се стягам за идващата пролет. Кокичетата цъфнаха, Трифон ще зарязва ... аз си слагам за цел стига с мързела и успиването и хоп сутрешен джогинг

# 181
Минавам само да кажа, че при мен се раздвижиха нещата.

# 182
Минавам само да кажа, че при мен се раздвижиха нещата.

Честито Simple Smile Би ли споделила как?

# 183
Изчистих храната,т.е. пак същите калории  1000-1200,но от месо, бобови,салати,овес ядки ,кис. мл, плодове минимално / реших да ги огранича / ,без никакви пощипвания от сорта на квадратче шоколад,две солети,парче луканка и т.н.
Тренирах всеки ден- вкъщи и в зала.И започна едно отводняване не е за разправяне,нон стоп до ВС.
И 1кг надолу,като  вчера имах тежест в стомаха от наяждане ,имах чувството че ще съм супер тежка тази сутрин.
Извода е: тренировки всеки ден и изчистена храна.

Друго което реших да правя е следното/след като попрочетох др тема и доста статии/:
Мисля да мина на 2 хранения дневно,досега се хранех на 5 и мн огладнявах и все не се засищам,затова слях храните които имам по режим в две хранения и като се наям наобяд ме държи доста часове до вечерята,като сутрин пия кафе с мляко и 1 бисквита или хапка банан,но не ми мн гладно да припадам.
Като въглехидратните ги слагам на обяд , а месото, рибата вечер . Прочетох че така е по добре и реших да пробвам така.
Реших и да правя фаст,също ще го включа ,но още не.
Тренировките реших да са по възможност всеки ден.
Ами това е.
Надявам да успея.

# 184
ох, аман от тия 62 килограма
ям яйца и отчаяно чета за eat-stop-eat  ooooh!

# 185
От колко време си на тях 😞

# 186
  • София
Аз така съм закотвила 68 кг вече два месеца, а преди това бях 62 кг, объркаха се хормоните и качих за седмица, но очаквах, че тялото помни и бързо ще си върна предишните, че и надолу, а то...

# 187
4ти месец, даже през септември бях 61

# 188
  • София
И аз съм на котва. Успокоявам се, че не се качват още и се надявам да смъкна лесно като се стопли.
Хич не чета за фаст, защото знам, че няма да мога да го спазвам. В момента експериментирам с много умерено увеличаване на В за известно време. Следя стриктно кантара и сантиметъра. Ако мръдна и с 500 гр. пак ще ги намаля. Идеята ми е след това да върна В до 20 гр. на ден и да видя дали няма да се раздвижат нещата, защото май ми свикна организма с НВХ и нищо не се случва. Другата ми хрумка е да се опитам да направя 2-3 дни само на бульон от телешки кокали. Моно-течна-нула въглехидратна - колагенова - някаква такава история Simple Smile

# 189
И аз съм на котва. Успокоявам се, че не се качват още и се надявам да смъкна лесно като се стопли.
Хич не чета за фаст, защото знам, че няма да мога да го спазвам. В момента експериментирам с много умерено увеличаване на В за известно време. Следя стриктно кантара и сантиметъра. Ако мръдна и с 500 гр. пак ще ги намаля. Идеята ми е след това да върна В до 20 гр. на ден и да видя дали няма да се раздвижат нещата, защото май ми свикна организма с НВХ и нищо не се случва. Другата ми хрумка е да се опитам да направя 2-3 дни само на бульон от телешки кокали. Моно-течна-нула въглехидратна - колагенова - някаква такава история Simple Smile
Аз като изкарам въглехидратен ден (дни), слагам да варя свинско месо и един ден изкарвам само на бульона. Така ме прочиства.... Simple Smile После си карам няколко дни режимно и всичко е ок. Simple Smile

# 190
  • София
Аз като изкарам въглехидратен ден (дни), слагам да варя свинско месо и един ден изкарвам само на бульона. Така ме прочиства.... Simple Smile После си карам няколко дни режимно и всичко е ок. Simple Smile
Супер! И аз на ден само с яйца и малко кис. мляко постигам същото, но си търся вариант да правя нещо веднъж седмично, което да не е глад, да не ми страда психиката и да не са яйца или месо, че ми се гади вече. Бульончето ми се струва добра идея за зимата. Много ме засищат горещи супи и мисля, че с лекота мога да го спазвам. Да не говорим, че надали има по-добър естествен колаген, а нещо скърцам във фитнеса Grinning

# 191
Супер! И аз на ден само с яйца и малко кис. мляко постигам същото, но си търся вариант да правя нещо веднъж седмично, което да не е глад, да не ми страда психиката и да не са яйца или месо, че ми се гади вече. Бульончето ми се струва добра идея за зимата. Много ме засищат горещи супи и мисля, че с лекота мога да го спазвам. Да не говорим, че надали има по-добър естествен колаген, а нещо скърцам във фитнеса Grinning

То и не ми се яде след такива дни. Бульончето е супер! Simple Smile

# 192
Привет и от мен Hug
Не ми се получава фаста, ще трябва да се откажа от него. Както каза Ния, ако искам фаст, ще трябва да е без хапчета. При мен за сега не може, още ги въвеждам. До края на месеца трябва да съм готова вече.
Чета всички как орязвате храната и пак се оплаквате от застой. Дали прекалено малкото храна не причинява този застой? Не съм си орязала храната, все пак имам тийнейджър вкъщи, трябва да съм спокойна Scream Но забелязах, че когато се храня 3 пъти на ден, порциите са доста по-малки.

# 193
4ти месец, даже през септември бях 61

Искренно ти съчувствам😟много,много е демотивиращо.Наистина май 4 месеца са много за застой.Но незнам, аз така се обърквам- в вдна статия прочитам че при застой ако не сваляме значи кал са ни много и да ги намалим , в друга се казва да се направи зареждане.Ужасно мн информация и на моменти абсолютно противоречива.

# 194
За зареждането съм напълно съгласна. Много помага за раздвижване на метаболизма. Най-добре е да се направи зареждани и след него фаст. И така по веднъж всяка седмица. През другото време на режим.

Аз бавно и неусетно минах на АУ. Не знам до кога ще устискам, че наближава ПМС-то, но за сега не ми е проблем. Днес ще ми е 4-ти ден без нито едно редче черен шоколад и ядене 2 пъти на ден. Запазила съм шоколадите за другата седмица, че там не знам дали ще успея да издържа. Килограми съм решила да меря след МЦ, което значи, че отчета ми за февруари ще се забави до март, но няма значение - резултата е важен Simple Smile

Менюто от вчера - св. гърди на скара с малко дом. лютеница, салата айсберг с чери домати и люти чушки

Менюто за днес - пил. пържоли на кубчета със замразени зеленчуци, сметана и синьо сирене + чери домати и люти чушки.

И да се оплача - последните два дни кръвното ми разказа играта. Отдавам го на промяната на времето. През 30 минути ту скачаше до 135/80, ту падаше до 116/60 /нормалното ми е 110/70/. Главата ме скъса от болка и бях, като пребито куче. Днес съм добре - сега пия едно мноооого слабо и дълго кафе /чак прозира/ пък да видим. Дано вече да съм ОК

Общи условия

Активация на акаунт