Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 130
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
фаствам аз, ама ще видим докога в тая ледникова епоха  cold
вие как сте, къде сте, ядохте ли вече  Laughing

# 241
аз бях супер гладна и му дръпнах един здрав обяд ...

# 242
Аз съм 5 яйца дотук. Варени. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 243
  • София
Уикендът пътувах и поради лошо време го ударихме на кръчми. Бая чеснови пърленки измазах с катък и кьопоолу!
Катини мезета и изобщо мезета към количества ракия и вино Flushed Обилни закуски с филии и изобщо беше пълно оливане. Мисля да подминавам кантара цяла седмица, за да не се сдухвам. Днес се наказвам на варени яйца само.
Довечера - тренировка, но ужасно ме боли кръста и не знам как ще го мислим с тренера.

# 244
И аз съм тук с моите пържоли Joy и разходки с Лесли Heart Харесва ми, че не е нужно да се отказвам от тях когато нещо ме боли или съм в МЦ - просто сменям темпото и пак се разхождам.
Франи, бързо възстановяване!

# 245
  • София
Благодаря ти, Беки! Nature Sunny

# 246
Lady Cassiopeia Duval, ти си беше правила кръвен тест за хранителна нетолерантност, нали?
Аз още мисля по въпроса дали да дам толкова много пари.

# 247
  • София, България
Добро утро, девойки! Чувствам отвътре, че искам да започна някаква конкретна диета. Усещам, че ми се играе по някакви правила и после пак да си се върна към балансираното хранене! Имам колебания между това да започна 90-дневната диета, която не съм правила никога и мисля, че може да подейства на огранизма ми, защото не е минавал през такава диета. Другата идея е да започна отново точковата диета, като диета, която ми е помагала досега и съм спазвала, но последния път на 3-тата седмица се появи запек, който я преустанови. Последните възможности, които си давам са т.нар диети на някого си. В случая визирам диетата на Червенкова. Евентуално да направя Червенкова, последвана от 90-дневна.... ще го мисля още.

# 248
ти нали сега си вегетарианка, каква точкова диета ще спазваш?
пробвай Ваня Ч., мноооооого дълга звучи 90 - дневната  Sunglasses
моното ще го правя и аз скоро

ох, най-после преметнах това 62, 61.8 бях сутринта
седмицата ще е закуска- 2 яйца и шунка; обяд - месо със салата
засега и спорта е редовен - 2ра седмица PiYo, обръч, планк, напади, кардио, поне по един час всеки ден
и да внимава кантара какво ще покаже в петък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 249
  • Велико Търново
ох, най-после преметнах това 62, 61.8 бях сутринта
седмицата ще е закуска- 2 яйца и шунка; обяд - месо със салата
засега и спорта е редовен - 2ра седмица PiYo, обръч, планк, напади, кардио, поне по един час всеки ден
и да внимава кантара какво ще покаже в петък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

60.3 сутринта
Юли е моя човек! Обичам го това момче! Сита и спокойна съм! Тренирам!

# 250
ти нали сега си вегетарианка, каква точкова диета ще спазваш?
пробвай Ваня Ч., мноооооого дълга звучи 90 - дневната  Sunglasses
моното ще го правя и аз скоро
Ау е как пък не те е срам така да говориш сега Laughing
Тиси, айде мятай се на 90 ДД Wink

Добре съм хахаха Simple Smile

# 251
ми три месеца е, безкрайна направо ми се вижда Innocent
Дух, шпионирам ви в тренировъчната тема, може ли и на мен линк за бохо-то Blush

днес пак задържана вода, но започвам да вярвам в спортните промени
плочки скоро няма да покажа, но лицеви опори успях да направя цели 3

# 252
Hahaha три месеца минават толкова бързо, аз не искам да свършва Ill
Може, като измисля къде да го кача, за сега никой не дава идеи Wink

# 253
ми три месеца е, безкрайна направо ми се вижда Innocent
Дух, шпионирам ви в тренировъчната тема, може ли и на мен линк за бохо-то Blush

днес пак задържана вода, но започвам да вярвам в спортните промени
плочки скоро няма да покажа, но лицеви опори успях да направя цели 3

Разсмя ме с лицевите😁

И аз задържана вода,  пак съм в 1 ви клас след цикъла,кога ,кога, кога ще има резултат!!!!!!

# 254
Минавам с месечния си отчет, който много ме озадачи. Миналия месец приключих с 51,3 кг, а сега с 52,5 кг. Обаче сега съм с по-малко сантиметри в обиколките от миналия месец. А и видимо съм доста по-слаба в сравнение с тогава. Чудя се на какво ли се дължи? Не мисля, че съм задържала вода, защото вчера правих фаст, не съм и тренирала, за да съм качила мускулна маса
Разликата е, че миналия месец правех два фаста седмично, а този месец съм направила около 3 за целия период. Дали е възможно предишния месец да съм махнала само вода, а сега да съм свалила мазнини? Нещо съвсем се обърках

Общи условия

Активация на акаунт