Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 144
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Франсоаз, много, много ти благодаря!
Точно тези въпроси си задавах снощи, докато вървях към оползотворяването на 2-рия си ден сладост за седмицата, веднага след първия. С мелба. Последните две години не ми се е искало това - двата сладки дни, един след друг!
И наистина не си заслужава - нито работата, нито зложелателите...
Амбицирам се да минат сравнително нормално дните до края на април, и да се освободим взаимно. Те - от мен, аз - от тях.
Но...до тогава...ще съм с гордо вдигната глава, защото зная коя съм и какво мога.
И няма да си го изкарвам повече на тялото. То, миличкото, не е виновно.

# 511
Демирче, преболедувай си го седмица - две, пък после се вземи в ръце. Аз също минах през това да запълвам с храна, по-скоро да се успокоявам, макар сега нещата още повече да се объркаха, аз всече нямам нужда от храна, за да залъгвам сетивата си, че всичко е наред.

# 512
Демирче, преболедувай си го седмица - две, пък после се вземи в ръце. Аз също минах през това да запълвам с храна, по-скоро да се успокоявам, макар сега нещата още повече да се объркаха, аз всече нямам нужда от храна, за да залъгвам сетивата си, че всичко е наред.

Благодаря ти, Съни, много ми се иска и най-вероятно ще е точно така...Но се страхувам, че много бързо губя постигнатото, а не е честно спрямо мен.
Много се надявам лека-полека да си върна баланса, и ще се получи, и с ваша помощ вече се получава Revolving Hearts
Изпращам ти подкрепата си! И обич. Гуш...

# 513
Да, аз също загубих постигнатото, но просто в онзи период щях да гръмна, ако не бях избила в нещо, пък било то и ядене. Ако имахме повече възможност за почивка и приятни емоции, нямаше да избиваме в ядене.

# 514
demirche, а бе яяя не им се връзвай - защо, как, тревоги за нещо, което след 1 година няма да има никакво значение. Разбира се ,че ще се оправиш и ще е за добро. Имала съм емоционални моменти, в които безконтролно изяждах всякакви гадости, дори не ми се е прияло, просто от няма какво взимам си един сладолед примерно и докато ям даже не му се кефя, що за изпълнения и аз не знам. Сега съм на плодове и чай - от вчера хаха, не е много, но имам нужда от едно пречистване и да рестартирам системата, че голям застой.

# 515
demirche ние с теб май една и съща грешка правим.

# 516
  • Dope Reach
demirche, дай си време да преминеш през трудностите, много е трудно да се опитваш да спазваш и режим на всичкото отгоре. И аз ям повече, даже и големи боклуци, когато съм в дупка, но като почне да да отминава ще видиш как ще имаш нови сили и мотивация за по-правилно хранене. Hug

# 517
  • Мадрид / София
Момичета, бъдете уверени, че бъдещето, което ви очаква е по-добро. Отредено ви е по-доброто място. Вярвайте в себе си и просто издръжте на предизвикателството. Забелязала съм, че ако удържим на проблемите, неминуемо отминават и отново виждаме по-доброто пред нас. Само е въпрос на промяна. Няма място за страх. Вземете си от моята увереност, пращам ви я в изобилие, само си позволете да я приемете. 💐😘

# 518
Момичета ,отчитам се с още кг надолу.Много съм щастлива,че без адски лишения се случват нещата.До тук съм 2 кг за 2 седмици.С два фаста седмично по 36 часа.През останалото време наблягам на яйца,месо и салати.И сладкото де...може един бонбон да е ,ама DisappointedНе зная как да го изключа и това си е.

# 519
  • тук и там
Демирче, със теб съм ! Blue Heart .Кураж и бъди силна. В крайна сметка -обикновено драмите  и кофти събитията в живота ни, накрая се оказва че всъщност за били за добро. За съжаление не мога да дам съвет как да се справиш със емоционалното хранене, защото аз самата не съм се справила .И при мен е така -в храна избива всичко. В последно време и аз не се чувствам окей емоционално , местене,голям стрес,физическа умора , нова адаптация, покрай стреса и някои проблеми се задълбочиха още повече  и така... От няколко дни пия 5HTP.  Не знам дали ще помогне, или въобще ще има ли някакво действие, но ще пробвам поне.

# 520
Момичета...направо ми просветна пред очите Simple Smile Подкрепата е голямо нещо!
Благодаря, много, много благодаря.
Най-важното е да се успокоя, да изчакам търпеливо хубавите неща, които предстоят. Simple Smile
Когато съм спокойна, храната е за удоволствие, а не да запълва празноти.

# 521
  • here, there, everywhere
Демирче, Кайсия правилно ти е казала. Ще се окаже за добро колкото и да не ти се вярва сега. Аз тъкмо приключих една работна драма в моя полза.  Предизвикателство си е, но не падай духом.

Аз също пих 5НТР, но сякаш при мен по-добро действие има GABA.

Боли ме гърбът и то сериозно. Остеопатът, при който ходя, има свободен час чак за 22. Не мога да си намеря добър кинезитерапевт. Страх ги е да натиснат като ме масажират, само ме галят. Ако е за галене, половинката ще е първи кандидат. Когато ходих при остеопатът за болки ме попита дали имам храносмилателни проблеми. Сега коремът нещо ми е разбъркан и гърбът ме боли. Явно са вързани нещата по някакъв начин.

За диети не говоря защото в момента ям от всичко и по много, ама много ви казвам.

# 522
  • Мадрид / София
Болките в гърба се оправят с упражнения специално за гърба. Аз така се оправих след 3 годишни мъки. Има една книга “Библия на хората с болки в гърба”. Там е описано всичко и са дадени упражненията.

# 523
И аз тъй, ям много, върнах близо 8 кила, куцам с двата крака и се чувствам като бабичка, ма нищо, здраве да е! Аз пък не мога да си понасям работа, но ново засега не се очертава... Уж, си поставих цел да върна поне тези, които бях лятото до 1 юни, но явно волята и нея съм изяла, тъй че то се видяло, че няма да отслабнем, но поне сме заедно, ха ха. Не се отчайвай, Демирче, всички сме в кюпа! Една врата се затваря, за да се отвори друга.

# 524
но явно волята и нея съм изяла
Хахах и аз моята...

Общи условия

Активация на акаунт