Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 125
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Днес закусих с прословутият Скир ( натурален ).
Скрит текст:
Толкова безвкусно нещо не бях опитвала, но сутрин ми е все едно и ям нещо, за да не пия кафе на гладно. За един час докато се добера до работа така озверях от глад, че се втурнах на хляба на една колежка и нагълтах една филия с майонеза и домат ( друго нямаше ) буквално като луда! Със се палтото, чантата и т.н.  Подобен глад исключително рядко ме спохожда и обикновено е ако с някаква храна съм си вдигнала захарта. Та, започвам да мисля, дали съдържанието на този Скир ( 0,2% мазнина, 4 гр. В и 11 гр. протеин ) не е това, което е описано. И консистенцията му напомня на имитационен продукт. Не знам, но със сигурност няма да купя повече.
Наливам се с вода и едвам се одържам да стане 12 ч. и да си изям пържолата със салата и много се надявам да ми "мине", защото съм на ръба да хукна за още тесто!
Попадала съм в подобна ситуация.Но, аз не стоя да чакам съвсем да озверея от глад.А ям.Мазна, силна, засищаща храна.Само това е начина, при мен, да ми мине възможно най-бързо, да се заситя с храна.
Случвало се е дори да "обядвам" два пъти, в 12 ч, и в 15 часа, защото дори след стабилна храна още съм гладна...даа, това прави захарта, за съжаление.

# 541
аз ям плодовия, 81кал и 7гр въглехидрати за 150гр кутийка
но да, малко си е, вчера ми беше десерт за обяда от две яйца
В сладкия има аспартам.
В неовускения не виждам никаква разлика с цедено кисело мляко. Правя си го на шейк преди тренировка със замразени ягоди и мед Wink

# 542
Ох, ям ягоди. Не съм яла плодове от месец, но се изкуших.

# 543
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!
Цоп и аз тук! Вчера се завърнах от едно пътуване, на което предимно ядях Flushed (мазна и пържена китайска храна) и седях неподвижно по влакове и самолети. Не смея сега да се кача на кантара! Иначе спортуваХ преди това, по 3 пъти седмично, но последните седмици се обездвижих.
Така, по същество: Тъй като рязко качих, ще се опитам рязко да сваля, докато организмът ми не е привикнал към новите си килограми. Поръчах си кленов сироп, утре трябва да пристигне. Смятам да го попия 7 дни. Ако се чувствам добре, ще продължа, но засега това ми е таргета. Ако ми е зле, ще включвам и плодове, пък каквото сабя покаже.
Утре сутрин ще се измеря да видя от какво ниво тръгвам, вероятно е някъде около 60-61кг, а крайната ми цел е 56-57. Като съм ок с клена да сваля 2кг, а после другите да ги мъча бавно. Ниска съм, 1.62м.
Успех на всички в борбата! Flowers Hibiscus

# 544
Успех и на теб Simple Smile
Да не те отказвам, ама след мадал- бадал или както там се казваше, върнах всичко свалено. Два пъти по различно време съм го правила, и двата така стана, само си умрах от глад и нерви
И аз харесвам бързите диети, после пробвай японското чудо или моното

# 545
Добро утро Hug
Като говорим за моно, макар че моето е измислено, за 18 дни съм 4 кг надолу. Все пак се размърда кантара.
Успех на всички!

# 546
  • София, Лагера
Благодаря! Аз по принцип нямам голям апетит, по-скоро никакъв. Така че мога да карам на каквото и да е моно. Особено ако е айрян - мога и 1 година да изкарам Simple Smile Отивам да чета...Yum

# 547
И аз да се отчета ,за 2 седмици съм надолу 2 кг.Мисля от утре фастовете да са по 48 часа.

# 548
  • Зеленият рай в сърцето на България
И аз да се отчета ,за 2 седмици съм надолу 2 кг.Мисля от утре фастовете да са по 48 часа.
Как точно се правят фастовете?

# 549
  • София
Ноеми, не искам и аз да те отказвам или да звуча с някаква категоричност, но всяка такава "гладна" диета ме е довела до адски забавен метаболизъм, нерви, нервно хранене след това и връщане на всичко свалено и то с +.
Мадал Бал съм правила, но издържах само няколко дни, Лидия Ковачева, Пълнолунска по 3 дни почти само на вода и т.н. Не мога да си представя с кой акъл съм си причинявала това! Успех, щом си си го намислила! Едно прочистване за няколко дни няма да е фатално, но имай едно на ум Hug Нямаш много за сваляне и спокойно можеш да редуваш моно с НВХ + спорт и за нула време ще си във форма. Още повече, че не те гони глад по принцип.

# 550
  • София, Лагера
Благодаря ти за отговора, Franie! Flowers Rose
Аз не знам какво се случва, но от началото на януари до края на март тренирах през ден, също и се пазих какво ям - без сладко (понякога сало ябълки) и с минимално количество хляб, нищо друго тестено, предимно зеленчуци пресни и на супа), варени яйца и кисело мляко... но не свалих нито грам. А са си 3 месеца това!
Изследвала съм се, нямам метаболитни проблеми. Честно казано учудих всички, и мойта приятелка, която е с Хашимото и инс. резистентност, и треньорката си Sad все трябваше за сваля едни 300 грама!
Каквото сабя покаже! Дори и да не сваля, поне ще се пречистя.

# 551
Благодаря ти за отговора, Franie! Flowers Rose
Аз не знам какво се случва, но от началото на януари до края на март тренирах през ден, също и се пазих какво ям - без сладко (понякога сало ябълки) и с минимално количество хляб, нищо друго тестено, предимно зеленчуци пресни и на супа), варени яйца и кисело мляко... но не свалих нито грам. А са си 3 месеца това!

Малко храна - много тренировки. Когато тренировките са в повече от необходимите за тялото, те вдигат кортизола, той пък вдига инсулина, и Воала - отслабването е мираж.

# 552
Как точно се правят фастовете?
Здравей,ами просто не се храниш 36 часа ,аз го правя два пъти седмично.Има хора ,които не могат да издържат.През останалото време ,гледам да ям по-чисто без глупости .Стомаха доста ми се свива,та и количествата са доста малки.Предимно зеленчуци,плодове ,месо,риба,яйца ,маслини,млечни.Аз се чувствам много добре така.Пробвай,нищо не губиш.Като начало опитай 24 часа.Когато свикнеш на тях ще си готова и за 36.

# 553
Добро утро Hug
Като говорим за моно, макар че моето е измислено, за 18 дни съм 4 кг надолу. Все пак се размърда кантара.
Успех на всички!
beki8, би ли споделила по-подробно какво моно правиш.
Имам още една молба към теб. В темата за ИР споменаваш книга, в която има формула, по която можеш да изчислиш дали имаш ИР. Може ли да я напишеш и нея. Благодаря bouquet

При мен нищо ново. Не съм отслабнала. Единственото хубаво нещо е, че не успях да стигна 100кг тази зима, както се опасявах.

# 554
Това е от книгата:

За моното дните са  по 2 на едно и също, но ги редувам 2 зеленчуци, 2 месо, 2 зеленчуци, 2 яйца, 2 зеленчуци... По едно време не ми се ядеше месо и започнах само на зеленчуци. Изкарах 4 дни на зелени салати, след тях сега събота и неделя на яйца. Утре пак зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт