Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 733
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 105
Много е хубава Меган с този тоалет.
Най-сетне са и оправили прическата.Така и отива повече.

# 106
Тази визия новия младеж ли я сътвори? Как няма да ви харесва, като най-после е с нормален тоалет, по мярка, пътят и е настрани... И на мен ми харесва, даже много.
Обаче имам и забележки - защо боса? И защо толкова са и лъснали краката? Нейните пищяли трябва да се крият, те ги подчертават... особено сега, заради корема съвсем си личи какви са клечести.
Иначе какво да коментираме, то всичко се е казало, за мен си остава позьорка, ако ще в златна рокля да я турят.
И все пак - евала, визията и е почти безупречна. Дано не е за последно.
Ами то и лицето яко лъскаво Simple Smile

# 107
  • София
Много хубав тоалет. Нежен, красив, романтичен. Прическата й е добре, обувките. Закръглила е личицето. Харесвам я.

# 108
Тази визия новия младеж ли я сътвори? Как няма да ви харесва, като най-после е с нормален тоалет, по мярка, пътят и е настрани... И на мен ми харесва, даже много.
Обаче имам и забележки - защо боса? И защо толкова са и лъснали краката? Нейните пищяли трябва да се крият, те ги подчертават... особено сега, заради корема съвсем си личи какви са клечести.
Иначе какво да коментираме, то всичко се е казало, за мен си остава позьорка, ако ще в златна рокля да я турят.
И все пак - евала, визията и е почти безупречна. Дано не е за последно.
Едва ли младежът може да й казва какво да облича.
И сигурно си има причини, протоколни да речем, да се носят чорапи/чорапогащници.
Но тя нали си е бунтарка...
https://media.gettyimages.com/photos/meghan-duchess-of-sussex-sh … ture-id1091206266

# 109
  • София
На мен нещо не ми харесва Laughing  Дължината и разкрояването. Заради краката трябва много да внимава с дължината, така и е твърде разкроено и късо и отдолу се подчертават пръчките. Може би трябва да е малко по-дълга роклята.  И твърде едноцветна...иначе цвета е приятен, но е като голямо петно в екрю/бледо розово.

# 110
  • До сърцето...
Днес крал Филип ІV става на 51г. Хубав мъж, да е жив и здрав, мъдър и успешен!

# 111
Много е хубава Мегън.

# 112
  • София
Харесва ми последният тоалет на Мегън. На много други жени би стоял бозаво. Обаче понеже тя е тъмничка, много я отваря.
Не е грозна жената. Просто поведението й е неадекватно и затова често изглежда нелепо.

# 113
Като един кремав облак ми е 😀
Не ми допада, че всичко е в един цвят.
Но пък ми харесва прическата и излъчването, обувките също не ми харесват.

# 114
Инфантата много прилича на баща си. Преди Леонор ми беше любимка, но май ще порасне с майчините си черти, а Летисия в последно време съвсем остра е станала в лицето.

# 115
Да, бееее, Летисия защо така взе да погрознява? Толкова я харесвам, а напоследък все повече нещо във видът и ми боде очите...

# 116
  • Бургас
Много е слаба, според мен.

# 117
На мен пък ми харесват глезените на Мегън. Свински крачета ли да си отгледа, че да се хареса на масата?

# 118
На мен пък ми харесват глезените на Мегън. Свински крачета ли да си отгледа, че да се хареса на масата?

А, мерси, че ме изпревари.
Мразя дебели крака и глезени. Нейните са си екстра.
Летисия е с чудесно тяло, не е прекалено слаба. Но се е съсухрила и тя в лице. Все пак подгони 50 г. Хубаво ще е да се освежи с някоя неинвазивна терапия, защото има изпито лице и склонност да прилича на Яга, когато е ядосана и уморена. Много я харесвам, фина жена е, но просто такава и е физиономията. Неслучайно си оправи носа и брадичката, омекоти си чертите, но все нещичко си остава в излъчването й, което я прави да изглежда оса.

# 119
Лелеее, не мога да повярвам! Всички възхваляват Меган! Joy
Направо ми е неудобно да напиша, че на мен тоалета не ми харесва. Мразя този бозав цвят. "Пудра" ли се води? Ужасен! И обувките не ми харесват! Joy Ох, добре, този път аз ще съм черната овца на темата! Smiling Imp
Иначе ръка, корем, лице са ми все тая - нейни са си.
За прическата щях да коментирам. Защо така хич не са смели коафьорите на английските аристократи? И не, нямам предвид да се появи с розово-лилава коса. Ето, Летисия се "носи" права, къдрава, на букли, настрани, дълга, къса...
А Меган, Кейт и другите въртят 3 прически - пусната, нисък кок, вързана на опашка...скучно.

Общи условия

Активация на акаунт