Кралски работи и клюки - февруари '19

• 158 632
  • 2 124
  •   1
Отговори
# 1 920
Кралицата от 26.02

Софи /26.02/

Беатрис /26.02/

Кралицата от 23.02

# 1 921
Леле Даяна в тюркоаз по- горе. Каква харизма, каква красота?
Роклите на Диор висша мода са страшно скъпи, защо се изненадвате. И не се перат. Най- скъпите като тази се обличат веднъж, почистват се и после се излагат в музеи.
Могла Мегън носила. Защо аз не нося? Дукеса е има възможност и пари- носи. Дали си струва и има ли смисъл са отделни въпроси.

# 1 922
Те Хари и Уилям затова са със  скъсани обувки.

# 1 923
Хаха всичките пари отиват за принцесите. Whistling

# 1 924
От мен Кралицата 20 дни след коронясването, според мен много красива

Скрит текст:
Цитат
The first official photographic sitting with the new Queen was granted to the society photographer Dorothy Wilding. It took place on 26 February 1952, just twenty days after the accession. A total of fifty-nine photographs were taken by Wilding, showing The Queen dressed in a variety of gowns designed by Norman Hartnell and wearing jewellery including the Girls of Great Britain and Ireland tiara. The photographs taken during this sitting were the basis of The Queen's image on postage stamps from 1953 until 1971, as well as providing the official portrait of The Queen which was sent to every British embassy throughout the world.
От тук https://www.rct.uk/collection/2509005/hm-queen-elizabeth-ii-b-19 … m_source=facebook
И като малка принцеска

# 1 925
  • София
Хаха всичките пари отиват за принцесите. Whistling
На мъжете никога не са им трябвали много дрехи и обувки, включително и на принцовете Simple Smile

# 1 926
Роклите на Диор висша мода са страшно скъпи, защо се изненадвате. И не се перат. Най- скъпите като тази се обличат веднъж, почистват се и после се излагат в музеи.
Точно така. Не мога да си представя, че някоя дама ще мушне в пералнята, между чорапите, рокля от такъв клас. Grin
И бих добавила, че тук се получава ирония - колкото по-скъпа е една рокля, толкова по-рядко(веднъж) се носи. Рокля за 5 цифрена сума се облича веднъж, рокля за 30 паунда се износва до дупка.
Цената не ме "дразни". В крайна сметка хората си имат легален и законов доход. А ако бъркат в държавната хазна, то тогава си имат народ, които да им търси сметка. Wink
Една наша Масларова примерно, е носила много по-скъпи тоалети и чанти, но така и не й потърсихме сметка...

# 1 927
  • Бургас
Президентът на Перу и съпругата му са на посещение в Испания. Фелипе и Летисия ги посрещат

# 1 928
  • София
Точно идвах с Летисия...раздвоена съм. Харесвам точно този змийски принт (иначе изобщо никакви животински не харесвам), но за аксесоари - обувки (не всякакви), колани. Но не стои лошо и роклята, колко се вижда. Обаче не ми се струва подходяща за официално мероприятие...палтото изглежда много хубаво.

# 1 929
На мен ме дразни разминаването на дължината на роклята и палтото на Летисия.

# 1 930
На мен ми харесва, а иначе ненавиждам всякакъв животински принт, но е приятно съчетанието и сега е много модно и продавано.

# 1 931
На мен ме дразни разминаването на дължината на роклята и палтото на Летисия.
Да,и освен това змийският принт.Може да й подхожда на характера,но не и на събитието.Колкото да е туширан,чалга ефектът присъства винаги.Накрая под палтото стърчат боси крака в полу-сандал.
Някаква посурната визия с леко клошарски уклон.Сякаш е грабнала каквото й попадне в бързината.

# 1 932
Палтото страшно ми харесва.Роклята - не. И не мога да приема палто/манто по късо от рокля/тоалет. Обувките- кошмар. Никакво цветово съчетание- а и манто и открити обувки???

# 1 933
  • Някъде там
Единствено палтото ми харесва.
Ужасен цвят обувки който не се връзва с нищо.

Шарените шапки на баба.
Голяма сладурана е ❤️

# 1 934
  • София
Единствено палтото ми харесва.
Ужасен цвят обувки който не се връзва с нищо.

С обеците са обувките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт