Лакове за нокти - 127

• 61 736
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Хахха душичка Heart

Онази вечер показах на щерката кутиите с лакове.. Страхотно ровене започна, не разбира какви са тези неща, но нали са шарени...

# 76
Най- красивата снимка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
+1111111111111111111  Hug

# 77
  • В полите на Пирин планина
Какви сладки детски ръчички! 🌹🌹🌹

Ди, много красив маникюр.

# 78
  • Кюстендил
Здравейте момиче, ако някоя дама поръчва от a-england моля за съдействие да поръча и на мен. Скарана съм с поръчките чрез посредник. Ще пратя парите на сметка или Изи-пей. Благодаря предварително

# 79
Ари, сега разбрах, когато ги пуснаха тези оферти вече си бях поръчала двете Ани и Тристам и реших че от намалените нищо не ме грабва достатъчно... Каква ирония, сега ме грабнаха, още вчера поръчах Joy
От ненамалените искам St George, обаче ще го чакам да са го пуснат в джем...

# 80
Какви сладки детски ръчички! 🌹🌹🌹

Ди, много красив маникюр.
Много благодаря Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 81
  • Варна
Момичета, откога Rainbow Connection няма безплатна доставка до UK адрес, при стойност на поръчката над 30 паунда? От месеци не съм поръчвала от тях и ми начислява 4 паунда доставка до адрес на превозвача. Аз ли не правя нещо както трябва?

# 82
Три нови цвята от Picture Polish. Не са моите, с изключение може би на Owl. Ще има ли още или това ще е?

https://www.instagram.com/p/BtaYem2lhIf/?utm_source=ig_web_copy_link

# 83
  • Варна
Аз вече взех Aquatic. В инстаграм пишеше 3 нови. Би трябвало това да са само. Бухалчето също ми хареса, но последните дни съм с PP Sisters и разбрах, че това не е моята гама. Лакът си е хубав обаче.

# 84
  • Gone with the wind
Лили, това е най-готиния маникюр в темата Heart

Онази вечер показах на щерката кутиите с лакове.. Страхотно ровене започна, не разбира какви са тези неща, но нали са шарени...

Само да не стане като моята - в селския магазин държат една купа лакове до касата и всеки път си избира най-якитете  и ги дава на продавачката да й ги пази "докато стана на 16" (тогава съм й казала, че може да се лакира с каквото иска, до тогава само с детските и чат пат й слагам малко глитър да се радва)...

# 85
  • Пловдив
Дали някоя добра душа може да ми поръча този лак на England - SHALL BE MY QUEEN /пращам паричките веднага/.

В момента съм сребриста /снимката е от интернет/

# 86
  • Reasonford Manor
Момичета, откога Rainbow Connection няма безплатна доставка до UK адрес, при стойност на поръчката над 30 паунда? От месеци не съм поръчвала от тях и ми начислява 4 паунда доставка до адрес на превозвача. Аз ли не правя нещо както трябва?
Ползвай код UKFREESHIP
Харесват ми новите лакове, и червения ще взема.

# 87

Само да не стане като моята - в селския магазин държат една купа лакове до касата и всеки път си избира най-якитете  и ги дава на продавачката да й ги пази "докато стана на 16" (тогава съм й казала, че може да се лакира с каквото иска, до тогава само с детските и чат пат й слагам малко глитър да се радва)...

Ще му мисля Smile

PP Wish е страхотен Heart

# 88
В месеца на любовта се вдъхнових от един маникюр, който обикаля нета последните дни и реших да го пробвам.

# 89
Момичета, бихте ли споделили какъв топ използвате?
Доста дълго време ползвах топа на SHE, сега го смених с този на Trend, но нещо не съм доволна.
И двата след не чак толкова дълга употреба започват да се точат като конци и след като се лакирам плочката ми става на малки балончета.. аз ли греша някъде не знам .. Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт