Лакове за нокти - 127

• 61 744
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм с този Speed Setter на Essie. Тук в темата ми го препоръчаха и го купувам за втори път.

# 91
  • някъде
Аз ползвам quick dry top coat на Golden Rose.
Ползвала съм и на Есенс- харесва ми.
Да попитам- някой ползвал ли е този и дали сте останали доволни:

# 92
Golden rose Quick dry

# 93
Да, ужасен е. Става на балони. И не само при мен, помня че се оплаках тогава в темата и споделиха и други момичета същото.

# 94
И при мен топ-лака на SNB става на балончета и започва да се точи на конци като мине половината. Харесва ми само, че съхне бързо, други плюсове няма.

# 95
Аз съм най-доволна от УВ топ-а на Перфект. Преди това ползвах Golden rose Prodigy gel, но бързо се сгъстява и освен това ми се дръпва по крайчетата и стои много грозно.. така и не разбрах защо се получава така..

# 96
Аз за пореден път ще похваля Пош Smiley Идеален е при мен.

# 97

Останах приятно изненадана от Trend it up - плътен и покривен от един слой, хубав и блестящ, само съм отвикнала от тънки четки и се измъчих малко. Да видим като трайност как ще е
Ако на някоя й харесват цветовете:
Скрит текст:

# 98

https://www.instagram.com/p/Btcy9S-AzQz/?utm_source=ig_share_she … shid=5o0fc9b4353x
лака е франкенполиш Simple Smile
броката на средния и безименния е на Catherine Arley 070

# 99
Май наистина гел продиджи топа на Перфект е по-добър от този на ГР. Толкова дълго стоях без лак и мажех масла, и тъкмо щом се оправиха нещата си сложих лак. Нанесох продиджи гел топа на ГР, не беше дори преполовен -  на следващият ден имаше много кофти пукнатини на 3 от ноктите, напречно. И докато се усетя да го сваля вече и плочката имаше пукнатината.
И да не е пост без снимка, един маникюр от скоро :

# 100
Аз съм най-доволна от УВ топ-а на Перфект. Преди това ползвах Golden rose Prodigy gel, но бързо се сгъстява и освен това ми се дръпва по крайчетата и стои много грозно.. така и не разбрах защо се получава така..

Може ли снимка? Благодаря!

# 101
  • софия
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали хубава база. Някои от ноктите ми са станали с доста неприятни напречни неравности. Не знам да имам здравословен проблем, не ходя на маникюр и предполагам, че аз причинявам това набраздяване по някакъв начин. В момента ползвам trend IT UP Base & Protect на ДМ.

# 102

Може ли снимка? Благодаря!

УВ топа на Перфект е обсъждан поне сто пъти и също толкова е слагана и снимка. Не е трудно Гугъл да се пита, но ето го за пореден път

zvanche, пробвай Евелиин 8 в 1. Аз съм с този без формалдехид, доволна съм. От всички изкупени и пробвани бази до момента съм открила, че най-добре са ми тези, които имат и някакъв заздравяващ ефект.

И да ви споделя, въпреки че съм доволна от УВ топа на Перфект, мисля че е крайно време да пробвам Сеш. 😁

# 103
Блъд, Лучия, другите също, много хубави нещя!

За основа - Евелин 8 в 1.

Държа да обърнете специално внимание на последната снимка с чашата https://www.instagram.com/p/Btc5nOeD2lm/?utm_source=ig_share_she … shid=le5n8jorpa10 Joy

# 104
В петък се подразних колко ме забавяха прекрасните ми длъжки нокти при писане на клавиатура, грабнах първата нокторезачка и до дъно Simple Smile Няма да ви тормозя със гледки на сечта поне седмица!

Топове... едва ли ще мога да съм полезна някому, но последните 3-4 месеца ползвам изключително и само 3 бързосъхнещи топа (2 от тях еднакви, но с различни холо частички) и много си ги харесвам.
INM Northern Lights Hologram Top Coat DUO
и
Glisten & Glow Top Coat (clear, shiny and fast drying)
Имам и топове на Опи, Орли, Кучио, CND Vinylux, Essie, Bourjois, Formula X for Sephora (май са това, Сеш и Перфект свършиха) и определено бих подновявала само споменатите 3. При мен Сеш е много красив, но се отдръпва много често, но не винаги, а подобно непредвидимо поведение мен ме вбесява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт