Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 799
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
FBID100001272291541 изобщо не се депресирай !!! Моя приятелка на 46 роди живо и здраво момченце! Аз не пия все още никакви добавки, момичетата които са по запознати ще ти обеснят Simple Smile

Днес съм в доста добро настроение.  Дано ви заряза всичките с такова настроение. Моето мъжленце сутринта видял стария ми тест за овулация и си помислил, че съм бременна. Хванах го в момент, в който щеше да се похвали на брат си ... Много се забавлявах с неговите учудвания, че тест за О не било тест за Б Grinning

# 556
А те мъжете все нещо недоразбрали... Добре, че си го спряла на време 😂
А аз да ви обадя нещо забавно. Предните ми две Б, преди да разбера сънувах змии. И тая нощ сънувах пак две малки змиики. Бях го забравила и така се разсмях тази сутрин.. Жена, ако сънувала било на зачеване. 😂 Сега, ако пак съм Б вече го приемам за напълно вярно 🤔😂 Желая на всички много змии да сънуват! 😁
Сън, честити сини гащи!!!💙💙💙

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 10:40 от Joanaa

# 557
  • София
А те мъжете все нещо недоразбрали... Добре, че си го спряла на време 😂
А аз да ви обадя нещо забавно. Предните ми две Б, преди да разбера сънувах змии. И тая нощ сънувах пак две малки змиики. Жена, ако сънувала било на Б. 😂 Сега, ако пак съм вече го приемам за напълно вярно 🤔😂
Сън, честити сини гащи!!!💙💙💙

Това за змиите не го знаех. Дано ти е на късмет! Flowers Hibiscus

# 558
Сузи,благодаря!Коментара ти ме повдигна.В тази тема всички заслужават да сбъднат мечтата си!А аз тази вечер сънувах,че кърмя моето малко бебе-беше синеоко момиченце,много красиво и много мъничко колкото юмрук!Съни,честито юначе-толкова се радвам за теб!Още помня,колко ме развълнува втората ти чертичка!

# 559
Аз нямам опит с добавките. Пия витамини и фолиева за която от тук разбирам, че не е от тази усвояемата. Без йод засега, че нали съм с Хашимото. Обаче напоследък не я взимам редовно, то ми писна да я пия от една година и повече.
Гинка ми препоръча да пия една добавка за нормализиране на цикъла, но не съм я взела още понеже зикъл от 26 до 29 ден не ми се струва толкова объркан, макар че сега ми закъсня януари. Решила съм всъщност да я почна ако и този месец не стане. Помагала и за цялостно нормализиране на хормоните и неприятното ПМС.

# 560
  • София
Момичета, ще Ви чета по-късно, защото съм на работа.
Днес ми е първи ден закъснение-положителни ли са? В шок съм!

# 561
ДА ДА и ДА!!! Тихичко честито! 🤗❤ Продължаваме с двучъртичковите да видим до края на месеца какво ще стане! Още един щъркел е изпълнил задачата си 😋

# 562
Даа, положителни са! Честито Hug
Змията е на зачеване и аз така знам!

# 563
Положителни са! Честито и се успокой!

# 564
  • София
Тихичко честитоооо! Heartpulse

# 565
Даааа , положителни са Heart Ех , че хубав старт на деня Kissing Heart

# 566
Честито Flowers Four Leaf Clover
Ох че хубаво

# 567
Честитооооо 😊😊😊😊😋😋😋😋

# 568
Честитоооо😊😘 Ех, колко хубаво, нека има все повече такива хубави новини!!!🤩👶

# 569
Ех, страхотнооооооооо!!! Честито! Как си устискала до закъснение, не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт