Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 26 791
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Честито! Страхотна новина.

# 571
Страхотни две чертички!😍

Да продължават да валят положителни тестове през целия месец!

# 572
Здравейте, кога правите тест? До сега от около година опити съм направила 10тина теста и вече ме е страх да се тествам Sad А каго гледам от тестовете тези хубави 2 чертички и пак ми идва куража. Този месец, без да съм ви чела също поръчвахме от Ремедиум, поръчах витамини и един тест, та сега му се чудя. Трябва до днес да ми дойде МЦ, но дали да чакам. Последните месеци и мнпго ми се разбърка, пих и една билка клинавиче и сега не знам дали от нея е така. Последно ми дойде на 8.01.

# 573
Дами,това е теста ми след два дни закъснение,тоест на третия ден сутринта с първата урина.Имам ли повод вече да се израдвам наистина или трябва да повторя отново след няколко дни теста? Simple Smile

# 574
  • София
Дами,това е теста ми след два дни закъснение,тоест на третия ден сутринта с първата урина.Имам ли повод вече да се изразявам наистина или трябва да повторя отново след няколко дни теста? Simple Smile

Абсолтно ДА, тихичко честито и до финал Flowers Hibiscus

# 575
Йее още един 🤗 положителен е!!!! Тихичко честито и на теб! 🤗❤ утре ми е 3 ден преди Ц май ще се тествам и аз 😁

# 576
Intriga, Irina, чисто и напълно положителни са ви тестовете. Честито и до финал. 🌺😘😘

# 577
Ех че хубави две чертички 🤗 , момичета честито и лека бременност до пухкав финал , дано да заразите и нас очакващи чудото ❤😘

# 578
Intriga, Irina,  честито и леко да ви е!

И аз си ви чета, прекрасни момичетаа, както е тръгнало дано така да е все.Heart
И снимките видях преди, всички сте красавици!

Нещо май Инвизибъл ми се губи тези дни ми се струва.. няма я да сподели как е.. Simple Smile

Съншайнчето, разбра сините гащи рано рано.. а аз още чакам... пак не ми казаха вчера на прегледа.. сега на 8ми март съм на преглед, дано вече разбера и аз.. Миналата година на 8ми март ми беше операцията за бъбреците.. тази година ще си запиша час за Феталната морфология, дано ми донесе късмет хубавата дата.. Simple Smile

Хайде, изчезвам... изпращам ви много Hug

# 579
  • Пловдив
Страхотни новини, момичета! Честито!

Да се напълни темата само с такива тестчета! Revolving Hearts

# 580
Ееее , Иринка , усетих аз , че има нещо при теб Kissing Heart Честито , мила Heart

# 581
Ееее , Иринка , усетих аз , че има нещо при теб Kissing Heart Честито , мила Heart

Благодаря на теб и на останалите Simple Smile Честито и на Интрига,много се радвам за теб. Ние от скоро правим опити,съвсем нова съм в това,вие ме ограмотихте толкова много и ми вдъхвате кураж с всеки пост,които чета.Надяван се всичко да е наред и скоро ще споделя какво е каЗал доктора като отида.Вълнувам се много,ама много
 Пожелавам на всички ви да ви се случи същото и да бъдете много щастливи с появата на втората чертичка. Simple Smile
Силни прегръдки от мен и тепърва ще споделям и ще ви питам за всичко да знаете Simple Smile

# 582
  • София
Ехааа! Flowers Tulip

Irina, Intriga, тихичко честито, мили момичета! Пожелавам ви от сърце лека и безпроблемна бременност и до финал! Heart

Хайде сега да повлечете крачета и да изпълним темата с прекраснотии!

# 583
Момичета, ще Ви чета по-късно, защото съм на работа.
Днес ми е първи ден закъснение-положителни ли са? В шок съм!

Честито и от мен !Много се радвам Simple Smile Нека вървим заедно безпроблемно до финала :*

# 584
Честитооооо! Страхотни тестчета HugHeart EyesHug голяма радост за всички в темата Heart

Общи условия

Активация на акаунт