Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (83) - февруари 2019

• 114 337
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Вчера ме изненадаха приятно,че печеля Нутрибулет от Активиа.
Какви са условията ?

# 1 066
Три Активии натурални мисля,закупени от Билла. ММ много иска Нутрибулет,но нямаме Билла. Много е тъпо,не стига ,че малко игри,ами и за определени магазини. Пфу...

# 1 067
Влизам да се похваля, че за втора поредна година печеля билети за музикалния фестивал EXIT в Нови Сад. Миналата година спечелих от игра на Радио и телевизия The Voice. Сега участвах в игра на телевизия ММ. Въобще много ми върви в игри на радиа и телевизии. Миналата година от Радио Енерджи спечелих сладолед Magnum за 1 месец, а миналата седмица спечелих в игра на Радио Фреш, че даже са звъняли на моя мъж и са го пуснали после в ефир. Heart Eyes

# 1 068
Три Активии натурални мисля,закупени от Билла. ММ много иска Нутрибулет,но нямаме Билла. Много е тъпо,не стига ,че малко игри,ами и за определени магазини. Пфу...
Довечера ще мина през Билла и ще купя Активия на отделна бележка, снимам, пращам ти на лични и играеш Simple Smile

# 1 069
  • Русе
ейй, от любопитство ще се пръсна- 0879920970, чий ли е този номер..как ги направиха тея номера да не можеш да върнеш обаждането. Дава, че е грешен..Не разбират хората като мен, дето все се надяват някой да им звънне, че печелят нещо Relieved

# 1 070
Търси в гугъл, може да ти излезе нещо. Аз така проверявам, понякога се оказва, че ме търсят за бяла карта и ги блокирам. Smile

# 1 071
  • Русе
Търси в гугъл, може да ти излезе нещо. Аз така проверявам, понякога се оказва, че ме търсят за бяла карта и ги блокирам. Smile
хахха...единственото, което установих е, че перз април 2017 и на Захарчето за звънели..това ще е Бяла Карта , пфу!

# 1 072
Уж не съм руса, ама не разбрах - от кога ще има стикита в Лидл? Grinning И пак за 15лв ли трябва да се пазарува?

# 1 073
  • софия
Цитат
Пазарувай в LIDL и за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон ще получиш 1 фигурка Stikeez подарък.
Кампанията със Stikeez важи от 04.03.2019 г. до 31.03.2019 г. или до изчерпване на количествата в рамките на този период. Виж пълните правила на кампанията по-долу.
https://www.lidl.bg/bg/Stikeez-2019.htm
Само месец? Бреййй, малко кратко ми се струва.

# 1 074
Довечера ще мина през Билла и ще купя Активия на отделна бележка, снимам, пращам ти на лични и играеш Simple Smile
Беки,много мило,но не ми е удобно. Можеш да си я регистрираш за себе си или за някой близък. Просто се възмущавам,че правят такива игри и в малките градове сме ощетени. Или няма промо продукти,или нещо друго. Иначе ти благодаря за жеста! 🌺🤗

# 1 075
# 1 076
  • София
Не е игра, но до края на март в Шел се събират талончета при зареждане и може да се купи уникалната раница на DXdisain за 30 лв, вместо за 200. https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/exclusive-gifts-promo.html

# 1 077
Поради невъзможност да се свържем с потребителя lady_Joy се наложи да бъде изтеглен нов печеливш, който ще получи комплект от Българска роза Карлово. Това е:

Lemy

Честито!

Очакваме Lemy да се свърже с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com като напише потребителското си име, електронната поща, с която е регистрирана във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

# 1 078
Не е игра,но Теленор дават 10000 MB интернет безплатно на всички абонати.
https://novini.bg/biznes/biznes_tehnologii/525786

# 1 079
На някой ако му се спи пред непознати в магазин срещу заплащане:
https://www.dormeo.bg/rabotamechta?med=social&cex=19759648&a … mm9B7Px7_-jLOhhX8

Общи условия

Активация на акаунт