Чувствам се несигурна

• 11 605
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
Ооо, той не е очаквал да ги видиш, със сигурност. Даже е бил напълно спокоен, щом не ги е триел. Лошото е, че ти си ги видяла вече. Ако това ще те успокои, след години напълно ще си забравила какво е пишело в тях Simple Smile На мен например мозъкът ми услужливо е изтрил тия детайли и всичко от оня период ми е пълна мъгла, все едно не е било.

# 91
Имам валериан ,напълно естествен . Пише по 2 хапчета преди сън . Също се заредих с червено вино вчера и пушена сьомга Blush
Е,едното с другото няма да се смесват разбира се .

# 92
  • Street of Dreams
Бианка, той мозъкът има способността да изтрива най-шокиращите неща.

Късметлийка, докато не оправи хладилника, не приемам, че се е разкаял!
Извинявай, че се шегувам, но искам малко да рсзчупя ситуацията. Виждам, че и ти започваш да се усмихваш. Мятай сьомгата, пък може и едно винце.

# 93
  • София
Не бих търпяла някакво мекотело манипулаторче да ме прави на маймуна. Съдейки по реакцията ти сега, не мисля, че ще можеш да живееш нормално с този човек.
"Обичам те и го знаеш" е манипулация. От къде ще го знаеш- от дръпнатото отношение, от зъбенето, като го питаш нещо, от липсата на искра в отношенията ви, от отсъствията и най- вече от любовната връзка, която е завъдил?
Това показва друго и това вече наистина го знаеш. Щото не си луда, малоумна и истерясала, а виждаш от отношението.

# 94
Дано забравя случващото се ,колкото се може по-бързо . Обаче имам периоди на гняв и почвам да плача .

# 95
Много е прясно. При мен между другото не ми се изтресе така новината, а постепенно, та някак да успея да схвана какво става, без да откача централно. Ако направо бях прочела кореспонденция, не знам как щях да бъда. Така че - спокойно Simple Smile И това ще мине.

# 96
  • Street of Dreams
Дано забравя случващото се ,колкото се може по-бързо . Обаче имам периоди на гняв и почвам да плача .

Съвсем нормална реакция на тази гадост, която ти се случва. Обаче колкото по-спокойна ставаш ти, толкова по-неспокоен ще става той. Simple Smile

# 97
И аз точно това му казах ! Не вярвам вече на приказки ,а на факти и очите си ! Как можеш да обичаш някой ,а в същото време да си пишеш с друг ,колко много ти липсва ??

# 98
А също ми каза , че щял да е докара тук ,да видя ,че нямал нищо общо с нея ..

Вие представяте ли с какви очи би направил това ??? А тази жена ,също с какви очи ще ме погледне ??

# 99
Оооо, на жената може и грам да не й пука. В случая важната си ти.

# 100
То и точно пак тези негови приказки ме карат да се колебая . Карат ме все пак да се чуствам по-важна в очите му . От друга страна , има и едно голямо НО , може би си е и пак признак на рахатлък -загубен . И ми е чудно ,какво и казва ? Нали все пак и казва колко е обича и му липсва ,явно споделя проблемите си с нея .. ами сега да дойде ,какво ще и каже ? Че му липсва жена му ли??? Че е обича много и не може без нея?
По скоро е, че не го допускам в къщи и го е страх ,да не види “уж” детето ..
Ей така ,да си завърже хубаво гащите и от двете страни ..

# 101
  • Street of Dreams
Ми събери ги двамата на едно място и го накарай пред нея да се отрече от всичко, което й е писал - че я обича, че му липсва, накарай го пред нея да ти каже, че обича само теб, а че нея е лъгал през цялото време. Ти после пак може да го зарежеш, но така на нея ще отмъстиш - тя няма да преживее това нещо, на каквато и да се прави. Тя ще разбере къде й е мястото - на любовницата. На жена, с която просто някой да изневери на съпругата си.

# 102
Да, те любовниците така идват на крака да изслушат как са едно нищо хехе Че аз ако съм една любовница, никога няма да се навия на тоя маскарад, за да замазвам на съпругата очите. И не мисля, че някоя ще го направи.

# 103
  • Street of Dreams
Нали той го е предложил? Нека се съгласи Късметлийка, а ако не се случи, ще има още едно оръжие срещу него и доказателство в своя полза. Уин-уин.

# 104
Не я мисли нея. Мисли само за себе си.
Не си цапай душата с отмъщения.
Реално тя вина няма за простотиите на мъжа ти. Отговорността е изцяло негова.

Все още те подценява и си мисли, че ще мине леко с малко лъжи и замзване на очите.

Общи условия

Активация на акаунт