Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 69

• 49 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Даа, това е страхотнооо! Много се радвам, че са го приели Simple Smile Моя АМХ беше тръгнал да пада Simple Smile
Приемайте Вит Д. Аз за един месец го вдигнах от 0,66 до 2,03. Приемах по 50 капки на ден. Накрая направих и изследването за да видя до къде е стигнал Вит Д и беше към горната граница, някъде около 110

# 661
Даа, това е страхотнооо! Много се радвам, че са го приели Simple Smile Моя АМХ беше тръгнал да пада Simple Smile
Приемайте Вит Д. Аз за един месец го вдигнах от 0,66 до 2,03. Приемах по 50 капки на ден. Накрая направих и изследването за да видя до къде е стигнал Вит Д и беше към горната граница, някъде около 110
Може ли да сподвлите какъв Вит Д си взимате

# 662
Доста сте го вдигнали. Приемам витамин Д на капки, но по около 10 и то не всеки ден.

# 663
Може ли да сподвлите какъв Вит Д си взимате

На Jamieson на капки.
Той ми беше нисък, защото тогава страшно много кърмех. Тук в Бгмамма прочетох за този вит Д и се доверих на написаното. Но аз си го изследвам редовно.

# 664
  • София
Здравейте, как мислите са резултатите? Днес ми е 9-ти ден от стимулацията.
LH-2.32 IU/I
Estradiol - 4000.00 pmol/l
Progesterone - 1.720 nmol/l.
Довечера съм на преглед да видим как растат 🙂

# 665
  • София
Здравейте, как мислите са резултатите? Днес ми е 9-ти ден от стимулацията.
LH-2.32 IU/I
Estradiol - 4000.00 pmol/l
Progesterone - 1.720 nmol/l.
Довечера съм на преглед да видим как растат 🙂
Тези резултати се тълкуват заедно с ехографската находка (брой фоликули). В общи линии са добре като за 5-7 фоликула

# 666
според мен са повече-поне 10,но да добре са

# 667
Аз взимам по 10 капки "Вигантол" на ден и не мога да го вдигна. Вдигна ли дозата и започна ли да взимам по повече капки ще се покачи йонизираният ми калций, който е вече на горната граница, а не мога за по-добро усвояване едновременно с вит. Д да взимам витамин К2,, защото съм с предразположеност към тромбофилия - мутация хетерозигот Sad. К2 е коагулант и ще си докарам някой проблем с тромбите....
В порочен кръг съм....Sad
Изход не виждам Cry....

# 668
  • София
Здравейте отново, прегледа мина имам 6 фоликула по 16мм отдясно и 4 по 13,5 отдясно и няколко малки. Предписа ми още по 2 инжекции, 2 за тази вечер и 2 за утре. Сряда съм на преглед и хормони за последно и петък ще е пункцията.

# 669
Браво, супер вървят. На какви инжекции си и колко единици са?

# 670
  • София
Браво, супер вървят. На какви инжекции си и колко единици са?
От началото на стимулацията с Bemfola 300 и после добавиха Citrodite 0,25.Сега ми изписа още по 2 за днес и утре. 2те заедно ги бия от 6тия ден.

# 671
  • София
На мен с Бемфолата ми извадиха повече Я, отколкото с Гонал.

# 672
Dyxcheto323  ти по къс пр-л ли беше?

# 673
  • София
Dyxcheto323  ти по къс пр-л ли беше?
Да по къс протокол съм.

# 674
Здравейте момичета,
днес ми се обадиха да ми кажат, че и двете ми ембриончета са спрели да се развиват и няма да можем да ги замразим Sad
Този път бях с лека стимулация с хапчета Летрозол за 5 дни. Възможно ли е да не ми понася организма този вид стимулация и за това и ембрионите да са били некачествени. Съжалявам ако въпроса ми е глупав, но до сега съм била само на ЕЦ и никога не съм имала проблем с ембрионите, а със задържането им след трансфер, за това и не мога да си обясня какво се случи сега???

Общи условия

Активация на акаунт