С коя диета отслабнахте завинаги

• 10 705
  • 77
  •   1
Отговори
# 75
#BGMлоялнапрограма

Ще споделя моят принцип при който преди 10г за 6месеца свалих 20кг. ,но не е за хора с проблеми с хормони и менопаузи .
Принципа е много лесен. Намаление на количеството храна и увеличаване на качеството.  Леки тренировки по 30 мин. Яде се всичко и много начесто ,за да не се чувства глад.  Например ина за ядене пица  яде се едно парче ,а не цялата.  Черпят ви сладкиш ,само се опитва. След седдмица организма свиква и не му е нужно повече.Задържах ги много години  и  бях качила само 4 кг  След това когато направих две други диети ,за да ги сваля ,се получи  йо йо ефект.

#BGMлоялнапрограма

# 76
добре, тагна лоялната програма два пъти
сега ше кажеш ли само сладкиш ли да ядем?
сладкиша ми е в топ 5 за качество
ясно е, заяждам се

# 77
  • на брега на морето
Най-полезна за сваляне на килограми при мен беше диетата ЗОНАТА. Не случайно я наричат Зоната - Начин на живот. Четох книги на Бари Сиърс, купих си кухненска везна, изчислявах блокове (досадно е), но най-вече започнах да преосмислям начина си на хранене и физическа активност. Свалих килограми без да гладувам (мразя да гладувам), чувствах се добре, имах енергия. Дълго време спазвах Зоната на око - без мерене и теглене, вече бях свикнала какви количества протеин и салата да хапвам, колко плод и т.н. Вече не съм толкова стрикна, не тегля храна, но внимавам с какво се храня. Позволявам си глезотийки, но рядко.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 16:52 от Alphecca

Общи условия

Активация на акаунт