остани с мен (Saath Nibhaana Saathiya)

• 31 312
  • 219
  •   1
Отговори
# 75
  • Сливен
той е бивш приятел на Париди, тя го е оставила защото много лошо се е държал към нея

# 76
той е бивш приятел на Париди, тя го е оставила защото много лошо се е държал към нея
Ще разкажеш ли какво ще се случи с тях двамата, докато махнат тоз Виван от сериала

# 77
  • Сливен
Виван ще продължи да преследва Париди, но тя няма да му обръща внимание, но той ще се съюзи с Рада и те ще отвлекат Париди, след това семейството ще спаси Париди и Виван ще отиде в затвора и Париди ще се ожени за Джигар. Виван много скоро ще се махне от сериала най -вероятно още другата седмица или по - другата.

# 78
Виван ще продължи да преследва Париди, но тя няма да му обръща внимание, но той ще се съюзи с Рада и те ще отвлекат Париди, след това семейството ще спаси Париди и Виван ще отиде в затвора и Париди ще се ожени за Джигар. Виван много скоро ще се махне от сериала най -вероятно още другата седмица или по - другата.
Той май ще се окаже психичноболен, както предишния, който тормозеше Гопи Joy

# 79
Аз съм в шок. Кокила и Гопи са със сменени дубльори. На Ахем някакси свикнах с новия дубльор (който е от доста време вече), но тази която дублираше Гопи преди беше много по-добре. Този глас в момента изобщо не й подхожда.

# 80
Аз съм в шок. Кокила и Гопи са със сменени дубльори. На Ахем някакси свикнах с новия дубльор (който е от доста време вече), но тази която дублираше Гопи преди беше много по-добре. Този глас в момента изобщо не й подхожда.
И аз така мисля. Ужасни дублажи.... Много ми е интересно какво ще се случи след като Париди се ожени отново с Джигар, ама Сантош е по тази част Joy

# 81
  • София
Джигар се жени за Пари. Рада умира убита от сестра си Гопи.
Детето на Рада го отглежда Кокила, щото Пари не го иска. Междувременно Ахем си взима щерките и живее в Мумбай с любовницата си Mанси.
Хич не го е грижа за Моди и за Гопи.
Това е съвсем скоро
Няма да има и месец бг епизоди.
А Мира е отвратителна плюс всичко.

# 82
Джигар се жени за Пари. Рада умира убита от сестра си Гопи.
Детето на Рада го отглежда Кокила, щото Пари не го иска. Междувременно Ахем си взима щерките и живее в Мумбай с любовницата си Mанси.
Хич не го е грижа за Моди и за Гопи.
Това е съвсем скоро
Няма да има и месец бг епизоди.
А Мира е отвратителна плюс всичко.
Защо Ахем има любовница, забрави ли за Гопи? Моля те обясни ми защо са разделени...

# 83
  • София
Гопи е в затвора заради убийството на Рада.
Ахем се отказва от семейството си и от жена си.
После пак се събират след сумата му драми.

# 84
Гопи е в затвора заради убийството на Рада.
Ахем се отказва от семейството си и от жена си.
После пак се събират след сумата му драми.
Това ясно, ама каква е причината Ахем да се откажи от Моди и Гопи

# 85
  • София
Е, като е ясно защо се пита?
Хайде да "преведа".
Ахем е бесен на майка си и жена си защото са спасили малкото Раши вместо да помислят за семейството си.
Толкова.

# 86
  • Сливен

и аз също, ега сякаш гласовете на Гопи и Кокила звучат по един и същи начин, преди правех разлика между гласовете им сега - не

# 87
# 88

и аз също, ега сякаш гласовете на Гопи и Кокила звучат по един и същи начин, преди правех разлика между гласовете им сега - не

Да, ужас направо. Не че дубльорката е лоша, но като сме свикнали с един глас, и хоп сега друг е гадно и то след толкова много време. А може и да е временно, може да се върне и старата дубльорка.

# 89
За много години на всички. Май вече стигнахме епизода където Гопи ще убие Рада. И стигаме новите серии, където ще изсипят един куп нови герои.

Общи условия

Активация на акаунт