остани с мен (Saath Nibhaana Saathiya)

• 31 318
  • 219
  •   1
Отговори
# 60
Много забавно 😂😂😂 получи ти се

# 61
аз знам какво ще се случи до края на сериала, разглеждах епизодите без превод и знам какво ще стане до края на сериала, но сега не мога да разглеждам епизодите защото имат някакъв проблем със сървърите и мога да разглеждам някои от тях в други сайтове. Ако искате ще ви разказвам накратко какво ще се случи до края на сериала.
Както казах аз нямам нищо против, ако другите искат давай.
🙂🙂🙂

# 62
А към края на целия сериал какво става с Кинджал и Давал

# 63
И на мен ще ми е интересно да разбера какво ще се случи Simple Smile

# 64
  • Сливен
А към края на целия сериал какво става с Кинджал и Давал

в началото на трети сезон ги дават разделени Кинджал и Давал и Конджал живее в имението Моди и както го разглеждах до края на трети сезон те ще са разделени, а към края на 4 сезон не ги дават.

# 65
Аз не ги знам по сезони, знам по години, че Кинджал,Давал,Джигар и Хитал и там мъжът й ги дават до 2016 година. И след това вече не се появяват.

# 66
  • София
Не е вярно.
Джигар се появява и 2017, за да каже,че Джаги не е Ахем.
Всички останали са в Щатите, за по удобно.

# 67
Наближава ли вече епизодът на щастието когато това съшество Рада вече няма да я дават?

# 68
  • Сливен
все още не, има доста серии до края на този сезон.

# 69
А онези лудите жени успяват ли да настигнат Гопи, Кокила, Видя и Мира и сватбата на Джигар и Рада проваля ли се

# 70
  • Сливен
не ги настигат и те се измъкнаха и Кокила и Гопи спасяват децата, но сватбата ще се състои но бракът между Рада и Джигар няма да продължи дълко, защото по нататък в сериите Рада и някакъв човек щели да отвлекат Париди, но семейството щяло да я спаси и след това Джигар отново се жени за Париди.

# 71
не ги настигат и те се измъкнаха и Кокила и Гопи спасяват децата, но сватбата ще се състои но бракът между Рада и Джигар няма да продължи дълко, защото по нататък в сериите Рада и някакъв човек щели да отвлекат Париди, но семейството щяло да я спаси и след това Джигар отново се жени за Париди.
Откъде ги знаете тези неща

# 72
  • София
И преди да отвлекат Пари организира Коледно парти.
И всички се радваха.
Явно индийците искат да внушат, че приемат всички религии.
Аз друго обяснение нямам.

# 73
Днес като Кокила подкара скутера съм се смяла с глас.

# 74
Сантош, тоя г-дин Кана какъв е на Париди, откъде се познават

Общи условия

Активация на акаунт