Тренировки в домашни условия - 98

• 43 581
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Агент, тогава не прови pha тренировката, че кармата и сега е взела една лопата и копае по дъното. И мен пулсът много ме впечатли, карах с по-тежки от нейните, но като почнахме да се катерим по степа, се предадох и взех петиците.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 09:31 от zvezdi4ka14

# 241
Здравейте, не съм писала известно време, защото си карам БР по график, приключих с 5 и 6 и от понеделник съм на 7 и 8. Като чета отзивите ви за БР7 малко се плаша, но се надявам да не е чак толкова трудна.
Довечера съм на родителска среща на малкия, много ги мразя тези мероприятия, но за съжаление са наложителни.
Хубав ден на всички.

# 242
Гледах филмчето за звездите, което постна Агент, много интересно наистина.
Искам да отбележа, че упражнението тип Сизиф:) наистина е много полезно. Правила съм го с детска количка + 2 деца и покупки в нея,+ едно ревящо дете до мен и всичко това - бутане нагоре по стръмен хълм. Правила съм го и във вариант третото да го нося с едната ръка, а с другата да бутам Simple Smile)).
В дрехите оттогава още не мога да си вляза Simple Smile))

# 243
Ехее, перфектна е Усманова...Simple Smile после ще прегледам по подробно клипчетата, че ми направи нещо впечатление на бг. клека, който показваше...
Браво, Арсен, забеляза го значи Simple Smile
Забелязах, даже и го изпробвах вече Smile...и кракът който е назад опрян на лежанката, пробвах да го повдигам леко като се изправя горе, както направи тя няколко пъти...предполагам това се прави за да не си помага човек несъзнателно с крака който е назад...
Не разбирам руски, но ММ разбира и довечера ще му пусна Усманова да ми превежда Smiley ...
Благодаря, че я сподели тая мадама.

Онзи въпрос го зададох аз - значи изчислих, че например в Тотал боди хамър съм клекнала общо 48 пъти със 17 кг. (два пъти по 10-8-6 повторения ), което прави общо 816 кг. тегло с което съм клекнала...каква ще е разликата, ако отида във фитнеса и клекна 20 пъти с 40 килограма, което пак прави почти същите килограми обща тежест с която съм клекнала, при равни други условия Smiley, ама как го обърнах на математика...?

От вчерашните Hammer conditioning + 15 min. leg hammer имам мт на задно бедро и дупе...реално от ХиЧ, Хамър тренировките са тези, които са изненада за тялото ми, Чизъл ми харесват много, но сякаш им свикнах и не могат да ме "стресират" толкова...
Довечера ще правя Тотал боди хамър.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 19:33 от арсен

# 244
Аз съм очарована от Усманова. Много впечатляваща жена, не само визуално. Спъват ме някои думи, но контекста помага. Много сериозно и професионално гледа на нещата и добре обяснява.

Смлях се на бокса днес, нямам сили за друго, освен за видео обучение и кафе.  food010

# 245
  • 1st floor

Онзи въпрос го зададох аз - значи изчислих, че например в Тотал боди хамър съм клекнала общо 48 пъти със 17 кг. (два пъти по 10-8-6 повторения ), което прави общо 816 кг. тегло с което съм клекнала...каква ще е разликата, ако отида във фитнеса и клекна 20 пъти с 40 килограма, което пак прави почти същите килограми обща тежест с която съм клекнала, при равни други условия Smiley, ама как го обърнах на математика...?

Интересно!!!  Thinking  Според мен е различно натоварването в полза на по-тежките килограми, ако целта е покачване на мускулна маса. Simple Smile

Аз нещо не смогвам с времето. В днешния ми почивен ден ме разкарваха до другия край на София и ми загубиха два часа път заради обучение, което можеше да се проведе в работен ден на работното ни място. Даже нямаше нужда и от обучение, а просто от един имейл с инструкции за работа с една нова програма, която е от типа степ бай степ... Rolling Eyes Съответно целият ден ми тръгна на криво и едва сега сколосах да стигна до тренировка..., че освен нея ме чакат още сто домакински задължения. Отчитам Ден 30 - Legs. Утре съм на планина и ще трябва пак да намеря време. Май ще правя животинското кардио, че е по-късо.

# 246

Едното е за обем, другото за издръжливост, много общо взето. За сила и обем се тренира по друг начин, отколкото за издръжливост, или релеф. Но е индивидуално, както винаги. Едит: И на мен не ми е идеално ясно, но толкова засега. Да не мистифицирам хората излишно. Laughing Къде е Звезди? Laughing

20 пъти с 40кг е хубаво, 5х20 с 40 е още по-добре. Сара Грейс кляка с по 80кг и е идеална.
https://www.youtube.com/watch?v=HYcrL2mP7tc&t=65s

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 18:23 от Deziderata

# 247
Потърсих информация, и при много повторения с малка тежест, и при малко повторения с голяма тежест, се постига еднаква мускулна хипертрофия според Юли, ако правилно съм разбрала от статията и според изследванията, които са правени...
 http://www.yulisgym.com/muskuli-mnogo-povtoreniya/ ...това ме интересуваше по принцип...
Сара Грейс на мен не ми харесва чисто визуално...иначе евала, силна и тренирана жена.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 19:37 от арсен

# 248
Арсен, аз също съм го чела. Пак някакъв инструктор се беше произнесъл по въпроса, че 2х20 е равно на 8х5 например, но според мен може да се приеме максимум за някои мускули в горната част на тялото/като дори там е силно условно/, тъй като не отчита собственото тегло/ в крайна сметка ти не клякаш само с 5  или 15 килограма, а и с тежестта на торса/. Сигурно е обаче, че с малки тежести може да се постигне мускулен растеж, което доскоро се отричаше. Аз лично бих искала да вдигна още тежестите за краката/защото при мен големите тежести водят до по-прибрани мускули/, за което идеална работа би ми свършила по-голяма пудовка/напр. 15-16 кг/, но вече не знам къде да складирам всичко. 4 пудовки имам.
За днес - комбинация от две тренировки с пудовка за долна част на тялото. едната беше с оутъм/пускам я, може да се ползва да допълваща/, а другата със Зузка - Lifted Butt Series 1. Помня, че последната ми мускулна треска за миналата година беше от някаква убийствена комбинация от тренировки на Зузка, но не сещам дали включваше точно тази.

https://www.youtube.com/watch?v=UAFS38yD6WY
п.п. Дези, Звезди бачка като шерп по 10-11 часа на ден. Уикендът също няма да е от най-веселите. Скоро ще започна да задрасквам дните в календара до пролетната ваканция, което било сигурен признак за депресия.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 02:08 от zvezdi4ka14

# 249
Moй фитнес инструктор ми е казал, че за нас, девойките, е по-добре по-интензивно с повече повторения с по-малки тежести.

За днес Max Hammer Strength и 10 минутния му корем. Излиза ми се тук по планината, но при нас е жив ужас.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 11:00 от Jerry F

# 250
  • 1st floor
Мхммм. Вчера, като погледнах прогнозата за Витоша и се отказахме от разходката. Днес синоптиците са по-благосклонни за следващите 24-часа, но вече свърши...Отчитам, че спах за първи път до осем часа, без будилник и с единствен план за днес да отида да си взема една пратка от Еконт и да намина през Спорт депо да видя последните им намаления на живо.  Laughing Поръчала съм този месец няколко неща за над 500-600лева( за цялото фемили), не ми се смятат даже колко точно са. Сега реших, че нещо и тениски нямам.  Laughing Но тях държа да си ги пробвам, че пусти паласки...  Mr. Green

Отчитам ААА Ден 31. Хареса ми. Heart Eyes Общо взето всичко ми харесва от втора фаза, май без Total Body Core.

# 251
Непо, при нас преди малко така жестоко духаше, че мязаше на времето като онзи път на Черни връх. Не знам как е в планината, но щом по полето е така.....
За днес отчитам БР 10 и 30 минути степер. И за първи път почивка от работа след 12 дни. Струва ми се, че няма да стигне един уикенд, но каквото такова....
Звезди, да минава по-бързо този период!

# 252
При нас също духа зверски. Мислих да ходим с дребния да спим в нашите, но като знам, че са точно до морската градина и ми се отщява да си покажа носа.

За днес посредно БР12 и ден 11 от 100 ab challenge на Cassey Ho.
Чудя се какво да захвана след БР. Мисля ХиЧ да подхвана, но някои тренировки не ги понасям и ще ги заменям. Предложете с коя програма мога да комбинирам ХиЧ? Ще използвам сайта, който Агент пусна, за са си направя хибриден календар. Иска ми се да наблегна на долна част.

# 253
Аманда, не знам какво е било времето на Черни връх, ама излизах да простирам и такъв силен, студен вятър не си спомням. +2 градуса е, но прилича на -15. Добре, че МП имаше курс до тук и ми донесе кафе.
А аз  гледам да си наваксам изпуснатите тренировки от няколко дни в един ден. Аз поне почивах цяла седмица. Как така 12 дни без почивка? Дай да ти дам малко от моята почивка, полудявам без работа, остави къщните неща.

Мисля и балетната тренировка от 21 дей фикс да направя, но ще преценявам дали сега или 2-3 часа след обяда.

# 254
Ами аз съм по към планината и времето е... нецензурно Satisfied много време чистих колата, показа -6 ама духа като за -16.

Споменах ли колко съм глупава? Глупава съм и си заслужавам всичко, което ми се случва. Тъкмо ми помина и отидох на Тае бо. Нали... това мързел и здравословна почивка какво е? Няма такова нещо, нали без тежести ще тренирам, поне малко интензивно да е. Нали ми казаха, че движението помага... нали съм руса и синеока...
Днес - колело ще правя.

Агент, много благодаря. Добре че мама е почти нейтив с езика, та да има кой да помогне с клипчетата. Руският е един от езиците, които искам да науча и интуитивно разбирам, но съвсем малко.

Общи условия

Активация на акаунт