Отговори
# 105
 Един бърз отчет да спретна. Майкъл каза ДАGrinning, но да не забравяме че крайното решение е все пак на хоум офис  Cry. Утре му пращам документите да ги разпише и после каквото сабя покаже. Поне се предполага че ще стоим легално тук докато се даде окончателен отговор. Много  Hug и отивам да спя, че умирам за съм.

Много съм ви признателна за подкрепата!  bouquet

# 106
НАна, радвам се, че всичко за сега е наред и занапред ви пожелавам все с такива хубави новини да ни радваш  Hug Hug Hug
Лека нощ и целувки от нас

Леле, Дидката, изпаднах в паника от разкара ти  Embarassed Embarassed Такова шубе ме е обхванало, не е истина....

Ооооо...споко, ще видиш, че щом първото ти е било лесно - второто още по...ще е  Peace една от причините е, че не е минало много време от както си родила първото
Мимка, бъди спокойна и всичко ще е наред

# 107
Буонджорно!  Hug
Закусчица от мен и до после..че трябва да излезна за малко..

Лек ден!
  bouquet

# 108
  • в шоки-land
леле,банда, ра3бихте ме...не мога да смогна с четенето.... ooooh!
сега добро утро и от нас на всички малки и големи Hug Heart Eyes
Нана, дано всичко е наред и преминете пре3 вратичката на 3акона успешно Hug
Дидката, ра3ка3ьт беше страхотен, а бебчото на снимката ти е направо бонбон...много да го нацелуваш от нас Hug Heart Eyes
Калида, Дана е прекрасна  bouquet само усмивки и радост да ти носи малката принцеса Hug Heart Eyes
четох, четох и сега половината неща, които исках да напиша отлетяха от главата ми, а другата половина не си ги спомням ooooh! Blush а дали ще остане време да прочета всичко наново Whistling
Ели, нещо нищо не ра3брах 3а пчелите, осите и комарите....да не е станала беля с Бадемката? при нашия про3орец, точно под щората са си направили гне3до пчели или оси ( и3общо не ги ра3личавам, а не ги обичам и двете )....имаме мрежа против комари и не могат да вля3ат, но сутрин от 05.00 е някакьв "концерт" от жужене....май ще ра3рушаваме дома им, много ми е неприятно, но ме естрах 3а малкото....вече е достатьчно висок и ходи и дьрпа мрежата, ще в3еме да ги ра3сьрди някой ден и ще тичаме по болници....
оставям ви до следобяд, банда, много хубав ден пожелавам на всички  bouquet Hug Heart Eyes
Джорджи, благодаря  bouquet 3а прекрасната 3акуска ( както винаги Hug )

# 109
  • в шоки-land
3ве3дичка, видях ти аватара.....страхотен е...а ако и кажеш как го направи Hug Heart Eyes
Майка, Томи е добре вече, нали ? какво му е било на малкия хитрушко ? ( не сьм още в час, сорри  Embarassed )...как е новата работа ?

# 110
nana_coolnewsm44 ето поредното доказателство, че форумските палци вършат отлична рабата!  Hug Продължаваме с палците и ще видиш, че и ХО ще даде зелена светлина!  bouquet Hug Мисли позитивно! Hug

ДидКа баНДитКа ,   love001 newsm51 и от мен!

Giorgia , страхотна закусчица...само дето аз продължавам с , а пък утре дори цял ден  Rolling Eyes

amei , правенето на аватар ми отне многооооо време... Crazy smile3521 защото трябваше да намеря страничка на която да има малко клипче за да мога да го "открадна" за моя аватар Embarassed newsm09 малко ме е срам, ама не много  smile3506!!

Приятен и успешен ден, момичета!  bouquet

# 111
Привет на вси4ки ви. В4ера не писах, щото нещо компа се беше скапал. Ей, толкова съм свикнала с нета и форума, 4е един ден без него по принуда и ми стана едно такова 4оглаво... Confused Embarassed Rolling Eyes
Между другото - днес имам годишнина. Една година откак ... за първи път писах във форума  Hug Heart Eyes Преди няколко дни, като си влизах в профила за нещо, ми направи впе4атление 4е се е изтърколила цяла година, откак съм се регистрирала!
Ние сме добре в общи линии. Томи снощи пак направи същото изпълнение - повърна слуз и хра4ки от гърлото ... после заспа облек4ен. Сутринта пак кашля. През деня е жизнен, хапва си ... Но ве4ер и сутрин кашлицата ме притеснява. Утре ще го водя при ли4ната пак за контролен преглед, 4е иде уикенд, канен е на 2 рождени дни, няма да се спрем пак ... нека поне да го прегледа и каже как е хавата.

Дидка, много зор, ама си струваше, нали?  Hug Heart Eyes Сега те гушкат не един, не дори двама, а цели ТРИ принца  Crazy Heart Eyes Кой като теб!!!   bouquet

Нана, много се надявам да се наредят нещата при вас, всъщност, убедена съм 4е ще се наредят!  Hug Peace Praynig

Абе, Амейски, ти съвсем се загуби. Никаква не се появяваш!  newsm78

# 112
Джорджи, с кого ще играе Италия в неделя? Аз не съм много в те4ение.

Калида, крем-супи4ките, които правя редовно на Томи, не са нито от гъби, нито с домати. Нито едно от изброените не слагам  Wink  Моите крем-супи са еднотипни, но зелен4ука е според сезона. Непременно има картоф, морков, лук, броколи. Понякога тиква, кумара/сладък картоф/, зелен боб, карфиол, грах, царевица и какво ли още не. Варя, добавям малко масълце, понбякога и прясно мляко, повира още малко и пасирам. Слу4вало се е да сложа малко пилешко месце или да ползвам бульона от пиле, което съм варила за друго.
Този път сварих картоф, морков, лук и замразени зелен4уци /китайски микс за stir fry/ с царевица, зелен боб, карфиол, броколи, 4ервена 4ушка, ананас  Shocked и какво ли още не. Пасирах, добавих масълце. Мляко не сложих, 4е и без това ми се стори малко по-реди4ка. нама4ках едно авокадо и го добавих. Стана страхотия!   chef Колко СКРОМНО се изказах  Mr. Green Embarassed
Томи я хареса. Той оби4а крем-супи, а и аз ги харесвам. Освен това, има дни, в които юнака решава, 4е не иска манджа, а само сухи храни. Тогава мажем заветната филия с нещо - крема сирене, варено нама4кано яйце с малко кисело мляко, пастет... или пе4ем надени4ка, риба, кюфтета ... абе в този дух, ала аз покрай сухото набутвам и от супата си   Wink

# 113
  • Italia

Майка,позволявам си да ти отговоря аз: с Украйна ама е утре а не в неделя  Wink

# 114

Майка,позволявам си да ти отговоря аз: с Украйна ама е утре а не в неделя  Wink

Тенк Ю   bouquet А снимката на аватара ти е .... да я схрускам!

# 115
  • Bristol
Привет момичета Simple Smile
Ели, ще се стопя ако спазвам диетата, а не ако само говоря за нея  Laughing
Kalida, на мен и в разделното интервалите са ми големи  ooooh! особенно ако хапнеш месо  Crazy
Още малко остана до нашата ваканция в БГ. Днес точно мъж ми ме зарадва със супер новина, дали е супер ще видим след изпълнението й. Купил ни е билети и е резервирал хотелче в центъра на Лондон, точно до Хародс  Mr. Green Преди да заминем за БГ ще отида за 2 дни с децата до Лондон, а с мъж ми ще се срещаме на летището Wink Направо не ми се мисли как ще се оправям с двете деца в Лондон, обаче Жорко ще е на седмото небе, ако го организирам както трябва  Party
mariakara, спокойно  Hug Само да не сглупиш като мен  Embarassed Аз издържам на болка и отказах епидурал. Не питай обаче какво стана, когато минах 8те сантиметра. Сто пъти съжалих за взетото решение. А точно най-силната болка започва, когато вече няма време за обезболяване. Те докато го сложат и докато повлияе си родил вече  Laughing
svety, много близо до Filton живеем. И заводите за самолетни двигатели на Ролс Ройс са близо. Даже като си търсихме къща бяхме харесали една в този район. Обаче мъж ми съобрази навреме, че била точно до изпитателното хале и като пуснат някой двигател да бръмчи по няколко дни, няма спасение. Направо се чудя какви хора се наемат да живеят там при положение, че и къщите не са с по-ниски цени  newsm78
Нана, все хубави новини от тук нататък да ни поднасяш  Hug
Звездичка, браво на теб! Значи не си на диета само на думи, като мен  Embarassed

# 116
Maika

Честита ти Първа Форумска Годинка!

mcdirock имаш много красива и сладка дъщеря!   Heart Eyes

м_е_р_и , а-а-а ти за какви диети приказваш като ще си ходиш скоро за България? newsm78 Hug След България, че то там забрави...! Да на мен ми е трудно започването... докато започна дадена диета минава 2-3 месеца, ама като минат първите 2-3 дена  съм ОК понеже постоянно си казвам:" ааа никакво предаване , за какво гладувах досега!" Crazy

# 117
Привет банда
хехеххе Мери
това ми хареса  Mr. Green Joy Joy
Цитат
Ели, ще се стопя ако спазвам диетата, а не ако само говоря за нея  Laughing

Нана
браво, стискаме палци  Hug

Мария
хайде не остана  Hug

Майка
а води ли го при педито малкия бандит  newsm78

Джулинка Макдирокова
 Flutter пу пу пу, майкоооо дупе да ти е яко с тази хубавица  Wink Grinning

Мерси за страхотните закуски - супер както винаги  Hug

Аз се рова цял ден насам натам, и ще сложа разни интересни неща че после ще ги загубя както се знам  Wink
http://consult.speednetbg.net/fs/index.html
Сайтът е създаден от логопеди, занимаващи се с хранителна терапия, и е предназначен за профилактика на евентуалните затруднения в процеса на хранене.
http://healthyfood.info.bg/Content_Vitamins.html
за витамините  Wink
и други ей така...
http://znam.bg/com/action/goToSection?sectionID=4
http://deca.start.bg/
http://semeistvo.start.bg/
http://mama.start.bg/
http://vaxini-bg.com/display.php?show_category=2&show_subcategory=1

# 118

Майка
а води ли го при педито малкия бандит  newsm78

О, за няма и три седмици три пъти на доктор, а утре ще му е второ посещение за тази семдица  #2gunfire

# 119
  • в шоки-land
Абе, Амейски, ти съвсем се загуби. Никаква не се появяваш!  newsm78

ей ме Hug Heart Eyes....малкото има нов режим и сега докато свикна с него Crazy...преди цяла сутрин пиех кафе пред компа с форума, а той си играеше....спеше от 11 до 13.00 и после и3ли3ахме...3а те3и 2 часа оправях всичко у дома....а сега сме навьн от 09.00 до 12.30, после папу и в леглото и спи до кьм 15.00 и нещо и после пак навьн....ми то така не остава време 3а форума Confused Rolling Eyes...кое по-напред да направя- да оправям ли, да си прегледам форумчето, да сготвя ли ooooh! Whistling....ама тьй ще е от сега нататьк, няма каво да правя Crazy.....

Общи условия

Активация на акаунт