Русе

• 73 113
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Вероятно ако пуснете на търсачката в Google ще излезе някаква информация. Какво ви интересува, което не разбрахте?

# 616
Щом не може да ми отговорите , по-добре не пишете след всяко мое мнение.

# 617
Може ли да ми кажете дали все още се полага еднократна помощ от общината за първо раждане ?

Да, за първо дете е 250 лева, за второ 600 лева
Това са сумите, които се изплащат от социалните, а не от Общината.
Прочети тук за помощта от Общината

https://obs.ruse-bg.eu/documents/%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B4% … 0%B0-%E2%84%9621/

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 15:09 от PeacockLove

# 618
Щом не може да ми отговорите , по-добре не пишете след всяко мое мнение.
Тук в бг мама има няколко теми за помощите.Но като  цяло с акта на раждане на детето в соц подпомагане и там ще ви дадат документите за еднократна помощ.

# 619
Става дума за две различни помощи.
Едната е от социално подпомагане. Другата ( валидна от тази година) от Общината. Тази от Общината не е за цялата страна,само в някои градове в има,от тази година я има и тук.

# 620
Става дума за две различни помощи.
Едната е от социално подпомагане. Другата ( валидна от тази година) от Общината. Тази от Общината не е за цялата страна,само в някои градове в има,от тази година я има и тук.
Тя за трето дете не важеше, нали? Помня, че имаше много възмутени хора, но предполагам не са го променили. Става дума за помощта от община Русе.

# 621
Според наредбата по- горе , която съм пуснала- няма помощ за трето дете

# 622
здравейте момичета моля за помощ не познавам града     а ще бъда  в Русе интересува ме хубаво хотелче цена качество бихте ли помогнали

# 623
здравейте момичета моля за помощ не познавам града     а ще бъда  в Русе интересува ме хубаво хотелче цена качество бихте ли помогнали
В букинг разгледайте.Хотели много зависи къде искате да сте ,респективно колко сте готова да заплатите.

# 624
Арт хотела не е лош . На хубаво място се града.
Бистра и Галина също.

# 625
Здравейте, някой скоро правил ли си е пломба по НЗОК при д-р Райков в Полидент ? Вчера бях при него и се разочаровах честно казано.

# 626
За хотел -City house.

# 627
благодаря но отзовалите се намерих си местенце Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 628
Може ли да ми кажете дали все още се полага еднократна помощ от общината за първо раждане ?

Ползва се.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/vzeha-reshenie-za-razmera- … prez-2021-2249988

# 629
В статията пише за помощите, които се отпускат от държавата, а не от общината. Всяка община има различен размер помощ, а някои общини нямат. За Русе през 2019 нямаше, сега не знам как е.

Общи условия

Активация на акаунт