Русе

• 73 121
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
За фризьор-салона на Нина Йорданова на Плиска, аз съм много, много доволна.

# 601
  • UK
Доколкото знам е само д-р Пейчева в ДКЦ 1 на 4 етаж, само там са ни пращали когато е имало нежда от гастро при децата ми. Доволна съм има видеозон, внимателна и обяснява разбираемо нещата.
Благодаря!

# 602
Привет. При кой лекар ще ми препоръчате да запиша новородено бебе?

# 603
Доктор Андреева е нашият педиатър. Доста често обаче ако има по-притеснително нещо свързано с УНГ отиваме при д-р Огнянова

# 604
Къде преглежда? Дали записва нови пациенти?

# 605
В Стоматологията. Не знам дали записва

# 606
Нашата е д-р Дукова, аз съм много доволна от нея. Дружба, блок 10 ти. Не знам обаче дали записва нови пациенти. Преди година говорих с нея за приятелка и записа нейното бебе.

# 607
Моят син е при Даринка Йорданова, в Дружбите е. Ние сме в Родина и ни е малко далеч, но се оправяме. Много е внимателна, сестрата-също, засега нямаме проблеми.

# 608
  • русе
За Силвия Папазян имате ли  добри отзиви,ще се записваме при нея цялото семейство?
И точният адрес ако ми посочите,
Благодаря

# 609
Аз съм при нея отскоро. Досега съм доволна, спазва си часовете, обръща внимание на бебето, дава направления, мила и внимателна е. Сестрата е малко сопната, но пък с малкия и тя се държи супер. Доколкото знам е препълнена с пациенти и не приема имате ли уговорка вече?
Адресът е ул. Свети Георги 6, като тръгнете по улицата от Борисова към Николаевска гледайте в ляво след първото кръстовище, виждат се табелите на кабинета и.

# 610
  • русе
Нямаме уговорка,тогава може и да не ни приеме,щом има много пациенти...

# 611
Малкият ми син е там. Малко им е каша, но винаги когато съм искала нещо да ми двали- ваксини, бележки, направления - всичко.

# 612
Може ли да ми кажете дали все още се полага еднократна помощ от общината за първо раждане ?

# 613
Може ли да ми кажете дали все още се полага еднократна помощ от общината за първо раждане ?

Да, за първо дете е 250 лева, за второ 600 лева

# 614
Къде мога да прочета повече за това?

Общи условия

Активация на акаунт