Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Хайдииии!
Най- после и аз изгледах епизода. Ама какъв епизод само!
Става все по- интересно и аз ставам все по- нетърпелива, искайки да разбера отговорите на толкова много въпроси.

Браво на Али, много добър сценарий.
Само как са навързани всички герои едни с други - истински сблъсък на характери,интереси, взаимоотношения.

Даааам, Кадир си изпусна нервите, но как няма , толкова много му се насъбра и гледката Вели- Зейнеп го довърши.
Най- вече думите на Вели , почувства се предаден.
Зейнеп може би трябваше да каже на Кадир още в началото и да си играят с Вели , двамата заедно, но нали трябва да има и такива моменти , за да продължи сериала и да има драма.
Затова не я обвинявам, не обвинявам и него.
Според мен ще намерят пътя обратно един към друг, честно казано те дори не са го изгубили , просто понякога се случват и такива неща... :/

Демир беше точно като Жокера - ужасен ми е. А също и Мерал.

Много инфарктни събития ще има.
Какво ли ще стане , когато Кадир и Мъртвият се срещнат?
А какво ли ще стане когато разберат, че са баща и син?
И всъщност дядото е погубил снаха си и внучка си...
С друго думи проектът е топ!

Заедно с "Имало едно време в Чукурова" ми пълнят душата. Simple Smile))

Чакаме и фраг, супер!

# 556
Альооооооо нарде сте кукувички  Thinking

Айре  Hug Ирко  Hug

Абе днеска си преосмислях епизода и ми доди един въпрос такъв... екзистенциален  Thinking
Знаете колко си харесвам Алпчи и в случая Керемче, ама се зачудих защо аджеба не беше толкова директен с Чичко Тревичко (Мерал)  newsm78 Тая му тори рога та не мое да мине през вратата, а той овика Джемрето. Е оти така  Thinking

Снимки йок, фраг йок. Баси информационното затъмнение  Crossing Arms Crossing Arms

И верно ли тоя е гадже на Мелиса?!  ooooh!

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 20:43 от Фифа Саръ Саруханова

# 557
# 558

ухаааа!! Crazy
ама май са нямали време да сглобяват нормални фрагове.

Ире Heart Eyes, браво настигна ни, радвам се ,че ти харесва сериала....и ние си задаваме тия въпроси!! Wink

Фиф Hug, а де Crossing Arms ама тя Мералката не му беше пред очите, иначе щеше да стане мамма мия Joy Joy Joy
ама и с Джемре беше много беше рязък.
да, този убавец май е гаджето на Мелиса!

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 21:27 от Airra

# 559
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ухаааа фрага додииии Stuck Out Tongue Winking Eye
Терзи Hug тешекюлер Flowers Hibiscus
Ето от къде разбра Кадир за името си Юсуф. Слушам и не вярвам на очите си Scream че самия Велю му го каза. Алаа, алаа. Чок интересант епизод ни очаква Blush
Фенче Hug чок мерси за озета и превода Flowers Hibiscus.
Ама само не ми стана ясно какъв резултат от какъв тест чакат Керем и Зейнеп Rolling Eyes. Да не са гепили по некой косъм от Кадир и аннето за ДНК Flushed

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 21:31 от kotelina

# 560
Ухаааа фрага додииии Stuck Out Tongue Winking Eye
Терзи Hug тешекюлер Flowers Hibiscus
Ето от къде разбра Кадир за името си Юсуф. Слушам и не вярвам на очите си Scream че самия Велю му го каза. Алаа, алаа. Чок интересант епизод ни очаква Blush
Фенче Hug чок мерси за озета и превода Flowers Hibiscus.
Ама само не ми стана ясно какъв резултат от какъв тест чакат Керем и Зейнеп Rolling Eyes. Да не са гепили по некой косъм от Кадир и аннето за ДНК Flushed

хихи едва ли, тук имаме изгубени в превода Joy Joy
в другия превод на рускините имаме-и двамата ги чакат сериозни изпитания Peace

# 561
Ире  Heart Eyes браво!  bouquet
Айре  Heart Eyes тоя е голям хахо  hahaha
Фифа блейката пък хииич даже не ме отрази  Crossing Arms Laughing
Терзи  Hug bouquet
Цитат
Кадир : -Всяка история си има край. И ние сега сме в края на твоята история.
Къде е Джансъз ?
Хайдар : - Слушай, Кадир, не прави нищо на Вели. Той точно това иска да направи с теб. Иска да изгубиш всичко.
Кадир : - Ти показа празния гроб ... И каза, че съм умрял. Вярно ли е ?
Вели : - Вярно е
Ти знаеш, че аз нямам майка. И и благодаря, тя ме обикна като собствено дете.
Кадир : - Ти ... Какъв дявол си ти такъв ?
Ти ... Как можеш да направиш такова нещо, какъв човек си ?
Вели : - А ти, какво знаеш ти за себе си ? Например, знаеш ли как се казваш ?
Кадир : - И как се казвам ?
Вели : - Юсуф. Ти се казваш Юсуф.
Коте  Hug  bouquet Ами така са го превели подругите, не се задълбавай толкова, със сигурност има неточности, важното е, че разбираме горе - долу за какво иде реч, нали така  Laughing

# 562
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 12. Епизод 2. Трейлър - Бг Субтитри

# 563
Вай бе  ooooh! забравила съм Фенка  ooooh! ooooh!

Фен зло да те забрави джанъм  Hug Hug кусура бакма  Embarassed

Тоя на Мелиса играе един мушмул у Чукура  Laughing
И некой днеска метна един колаж огън и лед дет чок ми ареса ма немах време да го отразим  Embarassed и естествено забраих кой ма е много убав!  bouquet

# 564
Синан , мерси!! bouquet
леле чака ни инфарктна серия! Crazy

Фенче Heart Eyes...и на теб bouquet

Фиф Hug, Алинка го метна тоя гиф Wink
ти видя ли фрага, чакам коментарче Joy Joy
знам го гаджето на Мелиса от Чукура Laughing

# 565
Айре, видОх го...

Коментарчето ми е постно  Whistling не ми аресва, че немаме нормален фраг, монтажистите да се стегат у кръста.... и не знам защо така някак си ми се видат нещата на бързо финале... сякаш нема да дочакаме 30ти май  Crossing Arms силно се надявам да не съм права...
Инак Велю е с фейс като баба със склероза и разстройство, а Кадир го гледа като бебе у лампа  Whistling

# 566
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Айре, видОх го...

Коментарчето ми е постно  Whistling не ми аресва, че немаме нормален фраг, монтажистите да се стегат у кръста.... и не знам защо така някак си ми се видат нещата на бързо финале... сякаш нема да дочакаме 30ти май  Crossing Arms силно се надявам да не съм права...
Инак Велю е с фейс като баба със склероза и разстройство, а Кадир го гледа като бебе у лампа  Whistling
JoyJoyJoy ми бият го все пак бе джанъм Stuck Out Tongue Winking Eye няма гледа кат млада булка у нови гащи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567
Айре, видОх го...

JoyJoyJoy ми бият го все пак бе джанъм Stuck Out Tongue Winking Eye няма гледа кат млада булка у нови гащи Stuck Out Tongue Winking Eye

Ми нал е мафиот джанъм  Mr. Green

# 568
Айре  Heart Eyes дааа ... чок!  Peace
Фифке  Hug нема значка, бъзикам се Laughing Какъв край, бе сестрооо, то сега започва купоня  hahaha
 Joy Joy Joy Joy
Цитат
Инак Велю е с фейс като баба със склероза и разстройство, а Кадир го гледа като бебе у лампа  Whistling
Коте  Hug  hahaha
Цитат
ми бият го все пак бе джанъм Stuck Out Tongue Winking Eye няма гледа кат млада булка у нови гащи Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи Кадир все пак наистина ще се срещне с майка си, супеер!  Peace

# 569
Айре, видОх го...

Коментарчето ми е постно  Whistling не ми аресва, че немаме нормален фраг, монтажистите да се стегат у кръста.... и не знам защо така някак си ми се видат нещата на бързо финале... сякаш нема да дочакаме 30ти май  Crossing Arms силно се надявам да не съм права...
Инак Велю е с фейс като баба със склероза и разстройство, а Кадир го гледа като бебе у лампа  Whistling
hahaha Joy Joy Joy
за другото= пепел ти на устата/клавиатурата! #Cussing out bishop

и аз това казах, мързи ги да направят нормални фрагове, това са си ишлемета Crossing Arms

една от ултрасите на Киво
какво написала в ТТ
Цитат
Hahahahha maybe not all #Çarpışma fans only Zeynep, Cemre and Kerem fans, please keep calm and watch their 10 minutes in episode 😉😋
че феновете на З., Кер. и Дж не са доволни....но моля останете спокойни и гледайте техните 10 минути в новата серия Joy Joy

Коте Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 01:02 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт