Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 550
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен! 😘

Фенче 😍,
Благодаря за сладкото кафе.

Мен пък този УУр ме кефи , ще му отива да да е зъл. 😀

Ани 😍 ,
Рядко се включвам и затова не съм имала възможност да ти кажа , че наистина пишеш страхотно.
Много време изисква да вмъкнеш толкова цитати и търпение. Браво! 🤗
Да , аз също се замислих дали Джемре и Кадир няма да са брат и сестра.
Аз честно казано много искам, ще са супер сладки. 😀

Хубав ден от меееен!

# 541
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Бурда им къзлар
Днес кайвето по обед го сервирам аз ма тва е щото мисля за нормалното ви кръвно налягане  Naughty

Фиф  Hug ейвала джанъм  bouquet добре се посмях с теб  Joy Joy Joy Joy

И двете тъпи патки направиха точно това, което им се каза да не правят. Кадир милион пъти каза, че вярва само на Зейно и че не иска повече помии след тая работа с Къртичко и като че ли и каза тръчи при Велю да го питаш как е днес...   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy Joy Joy Joy Joy
и да вметна че съм съгласна  с Ани  Peace верно тука Кадир беше на 99,9% процента сигурен, че Зейно ще пали подметките право към Велю  Peace

И тая па Зейно обидена  ooooh! ooooh! ooooh! альоооооо Хюстън, имаме проблем #Cussing out Не получаваш правилните факсове сестро  ruporuu :2bash1:
ooooh! ooooh! ooooh! тук и мен чок ме издразни поведението на Зейно абла  Naughty Crossing Arms

В тоя ред на мисли - играта на Киво у секи болюм е на 16 така че него го пропуска и отивам на Елка, която ме отвя... много добра игра... усетих и болката, и страха от лъжата, и вярата, че го прави за добро. Аферим сана къз! Само обидата не я видех - търсих под килима, ама йок  Thinking
ан тъй  Naughty да си дойдем на думата  Wink Peace Peace

От друга страна Мелиса не го изигра - беши ми като простинала кобила на празни ясли. Седеше и го гледаше с кравешки поглед...   И па да мрънкям за стайлинга - пак я беха барнали с костюм сезон 1993г големия снеК  hahaha Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy дрес кода й е на ниво критика под кота 0  Naughty Whistling ooooh!

Изрекох се  Peace да не го задържам в себе си  Mr. Green
Хайдииии колай газ  bouquet

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 15:03 от kotelina

# 542
Опаляяяяя добър деееен  Hug Hug Hug

Минавам само да ви проверя дали не сте кривнали от пътя и да гепна кайвето.
Коте  Hug чок тенкю за кофитооо  bouquet Heart Eyes

Хадиииии приятен деееен  smile3535

P.S. У Мелека прочетох, че Беренче има Рд тудей. Да е жива и здрава!  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 11:57 от Фифа Саръ Саруханова

# 543
Хелоуу, мерси за кафенцата!! bouquet
Фенче Heart Eyes
Ире Heart Eyes....добър е тоя Уур, ама продуцентите са преценили да вземат Али С.
Ани Hug, аферим къз, с кеф те прочетох!! bouquet
и на мен Алперен много ми харесваше с прическата от Чукур.... много му отиваше Wink
Цитат
Аз винаги съм твърдяла, че Вели наистина е влюбен в Зейнеп и това ще го промени
аз пък бъдеща промяна във Вели не виждам....по скоро в Джансъза, като разбере за сина си. Thinking
Цитат
Признавам си без бой, че искам "постоянен сезон" с Киво, по възможност без прекъсване
smile3508
Киво няма да се навие Joy Joy Joy
мерси за описанието на фрага....къде го намери? Wink

излезе озета на турски
Скрит текст:
и там доколкото си преведох с Гуги, Кадир ще бъде отведен до майка си.

Фиф Hug айде гепвай кафето, ти само това си чакала Joy Joy
Бирсен Алтънташ е журналистка-която почти винаги дава първа и вярна информация за дизи сектора.
а Хелънчето май ни изостави newsm78

Коте Hug, мерси джанъм и за кафето и споделеното! Wink

искам такава снимка с Киво и малкия Whistling Crossing Arms

оше една нова

мдаа, моята любимка Берен има  РД, Да е здрава, щастлива, успешна!! Heart Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 12:04 от Airra

# 544
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
     Рекох ви аз, че Вели ще се влюби в Зейнеп, ама не ми повярвахте тогава.

Аз искам да ви препоръчам един филм с едни страхотни сини очи.  Както може би съм писала тук аз не съм фен на турското кино. Гледала съм 1001 нощи, всичко с Мурат Йълдъръм и почти всичко с Къванч.  Другите не ме интересуват. Затова пък, понеже съм киноман тегля непрекъснато разни филми. От няколко дни ми се въртеше в главата Питър О Тул. Изтеглих един от неговите най-силни филми, казва се Лъвът през зимата. Има го в Замунда, единия вариант е с вградени субтитри. Качеството е перфектно.  Момичета, гледайте го, ако не сте. Той е от 1968 година, разказва се за крал Хенри  втори, играе и Катрин Хепбърн, Антъни Хопкинс като млад и Тимоти Далтън като още по-млад. Направете го, докато чакате епизод 12. Всички са със страхотни очи и играят с тях. (Тук по-младите може и да не са чували за тези страхотни актьори)
Дано не мислите, че спамя темата.

Ееее, Кети! Къде ме върна ти! Лъвът през зимата е страхотен филм, а Питър О Тул - да, едни от най-красивите сини очи. Ама тогава всички големи артисти бяха със сини очи: Пол Нюман, Жан Габен, Ален Делон, Робърт Редфорд. Май само Мастрояни правеше изключение.

# 545
  • София
      Здравейте всички!
Върти ми се в главата една идея, затова моля всички, които са в София да вдигнат ръка.
Следващия вторник имам рожден ден. Понеже от няколко години съм сама (последните 4 Ани е в Ирак) и семейните празници ги празнувам с чаша вино пред телевизора с някой хубав филм, затова си празнувам рожденните дни с приятелки. Много е хубаво. Тази година може да сменя компанията.
Та мисълта ми е:  има ли желаещи да споделят празника ми? Засега сигурна е Себи. Има една чудесна бирария на възлово място, с много транспортни средства.
Часът не е уточнен, чакам мнения и предложения.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 13:27 от Kethen ?

# 546
  • гр. Върбица обл. Шумен

Здравейте всички!
Върти ми се в главата една идея, затова моля всички, които са в София да вдигнат ръка.
Следващия вторник имам рожден ден. Понеже от няколко години съм сама (последните 4 Ани е в Ирак) и семейните празници ги празнувам с чаша вино пред телевизора с някой хубав филм, затова си празнувам рожденните дни с приятелки. Много е хубаво. Тази година може да сменя компанията.
Та мисълта ми е:  има ли желаещи да споделят празника ми? Засега сигурна е Себи. Има една чудесна бирария на възлово място, с много транспортни средства.
Часът не е уточнен, чакам предложения.

Адаш, прекрасна идея, ама много си далеч от мен, бе... аз живея Балкана, но благодаря за предложението! Мислено ще съм с вас...

# 547
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Благодаря за коментарите! Flowers Hibiscus

Фенче, Heart Eyes благодаря за уточнението!
Радвам се,че няма да има нищо подобно около Айлин.

Интересна теория,че Кадир е планирал всичко.
Аз отдавна очаквам,както бях писала,сблъсъка на умовете вече. Достатъчно сблъскаха юмруци.
Ама и Зейнеп не в виждам да седи унила и да ближе рани,бездействаща.
Ще има изненади и от нея още.
Като тим е трудно да сработят все още,защото очите и пипалата на Велю са навсякъде,но достатъчно добре се познават,за да знаят какво би наранило другия и се надявам да няма грешки занапред в действията ѝ.

Огън и Лед Heart Eyes

Хубав следобед,момичета! Flowers Bouquet

# 548
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Кети Hug хубаво предложение си отправила, но и аз съм далечко, та затова само ще ти махам от Филибето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 549
Привеет отново, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря на всички ви за споделеното!  bouquet
Нямало химия между нашите Зейно и Кадир, ми как ще има, вижте какви хубави сцени са изрязали  #Cussing out Имаше други прегръдки, явно тези са им се видели по-интимни  hahaha

Семейството на Кадир ... ама не са лоши майка му и баща му, бе  Laughing

Кети  Hug във вторник за съжаление съм до 19. 00 на работа  ooooh! но, благодаря за предложението!  bouquet

# 550
 Heart Eyes Crazy

нещо се забавиха снимките от 12 серия newsm78

Фенче Heart Eyes, много са хубави Heart Eyes
и г-н и г-жа Джансъз, биват Laughing

Али Heart Eyes Peace
гифчето е супер!
Цитат
Ама и Зейнеп не в виждам да седи унила и да ближе рани,бездействаща.
мдааа, веднага намери нова квартира Wink
мен ме съмнява точно Кадир да е отвлякъл Адем Whistling

Кет, много хубава идея!

Ще се разтопи ли леда между Керем и Джемре?

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 16:05 от Airra

# 551
  • София
Ще се разтопи, бъдете спокойни. От утре температурите се повишават.
Ще се оправят отношенията и на Кадир и Зейнеп. След като се намериха след  12-13 години, няма да се разделят сега. Аз вярвам в любовта им. Нали Кадир беше написал в писмото до майка си, че я обича, ще се ожени за нея и ще имат дъщеря. Толкова уверено, не допуска друг вариант.

# 552
Здравейте, дружки Hug!

Фенче Flowers Hibiscus, Ире Flowers Hibiscus, Коте Flowers Hibiscus, Айре Flowers Hibiscus, Али Flowers Hibiscus, Кети Flowers Hibiscus, Фиф Flowers Hibiscus, Светле Flowers Hibiscus, Кате Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes - описанието на фрага го намерих на страницата на Show TV...

Кети Heart Eyes - благодаря за поканата Kissing Heart - няма да мога да се присъединя, но ти пожелавам много весело празнуване и мислено ще бъда с вас Simple Smile!

Фенче Heart Eyes - да, много хубаво семейство ще са визуално Grinning!

Съгласна съм с Кети Heart Eyes - ще се разтопят ледовете, друг ватиант няма Wink!

Ох, Айре, благодаря - отново прелест... Blush Heart

Супер - знаех си, че Зейнеп ще му каже за майка му Simple Smile !!!

"Кадир, в края на този път ще намериш майка си"

Днес чакаме фрагман, нали? Ааа, отговарям си сама Wink:

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 17:34 от AniMae

# 553
Ани  Heart Eyes тази гледка ми напълни душата  Mr. Green

Най-сетне и Вели да е на колене пред Кадир! Дали наистина е имал план  newsm78
Айре  Heart Eyes ами кой друг да му каже къде да намери Вели , освен Адем  newsm78 Ще видим  Peace Зейно може да му каже за майка му, обаче и тя не знае къде е бункера на Вели  Thinking
Нямам търпение за озета и за фрага Praynig
Прекрасен Киво  Heart Eyes
Кате  Hug разбира се, съгласна съм с теб, иначе за какво им беше да ни показват тази любов  Wink
Ето го и него  Peace
Цитат
Озет к 12 серии Столкновения❇
Кадир в гневе, когда узнал , что во взрыве , убившего его жену и дочь виноват Джансиз (Бездушный). В его сердце полыхает огонь мести, который невозможно погасить🔥😢
💔💔💔В отношениях между Кадиром и Зейнеп, Керемом и Джемре произошли эмоциональные надломы. С одной стороны определённые шаги предпримет Зейнеп, с другой Керем. Оба ждут результаты испытаний.💔💔
🔫Джансиз (Бездушный) помиловал Вели с его неутихающей ненавистью к Кадиру и с требованием привести его живого или мёртвого💣💣💣
💥У Вели есть план, как нейтрализовать Кадира ,но и у Кадира есть план ,как поймать Вели💥
🔥И теперь, когда Вели находится внутри, война Адалы- Джансиз (Бездушный) будет намного сильнее, иногда победители будут проигрывать, иногда проигравшие будут побеждать💣
💥В этой битве будет проложен путь, который и приведёт Кадира к его матери Асие💔
Цитат
В Кадир бушува гняв, когато разбира, че за взрива, който уби съпругата и дъщеря му е виновен Джансъз. В сърцето му пламва огънят на отмъщението, който не е в състояние да потуши. В отношенията между Кадир и Зейнеп, Джемре и Керем се случиха емоционални пропуквания. От една страна Зейнеп предприема определени стъпки, от друга Керем. И двамата чакат резултата от теста. Джансъз ще помилва Вели с неговата неутихваща омраза към Кадир и настоява да му го доведе жив или мъртъв.
Вели има план как да неутрализира Кадир, но и  Кадир има план как да хване Вели.
И сега, когато Вели ще бъде вътре, войната между Адалъ и Джансъз ще бъде много по-силна, понякога победителят ще губи, понякога губещия ще побеждава.
В тази битка ще бъде прокаран път, който  ще отведе Кадир към неговата майка Асийе

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 18:14 от queen_fenka

# 554
Фенче Heart Eyes, мерси за Озета bouquet
Ани Heart Eyes и за твоите новинки bouquet

Joy

Общи условия

Активация на акаунт