Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 81

• 49 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Айре 😍
Ами аз се сетих за тоЗи актьор.

Но името му очевидно не е Али. Май съм се объркала.
Но пък виждам , че и него спрягат.
Явно още няма нищо официално, нали?

Охоооо, Капките ще са интересни.
След “Майка” ще си ги върна да ги гледам, те не са за пропускане. 😀

# 526

Скъпи мои  Hug Praynig Praynig 
  Първо искам да ви кажа ,че фрага ни разтресе отвсякъде и това е добре и за нас и за рейтинга! Peace

Фенче Heart Eyes, благодаря за моите и късмет за вашите Laughing Hug

Кети Heart Eyes мила ще обсъдим ситуациите на 5-ти на маса. Wink

И да си кажа за Джансъза, че много ще  ни вълнува сега и за напред.

Този герой аз , го оставям за следващите серии, надявам се да са много!
            Знаем едно- и Вели и Селим треперят от него!

И за сега сме видели само лачените му обувки  и предполагаме ,че е баща на Кадир-Ю newsm78

# 527
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, следработно, момичета!
Може да не ви се вярва, но преди 15 (вече, докато пиша, станаха 25) минути приключих с образованието и възпитанието на шумните, неконтролируеми и всенезнаещи ученици. Peace И днес оцелях... Прочетох ви всичките, страхотни постове! Hug
И аз, като Кети, забелязах, че Кадир е вдигнал взора си по-високо, отколкото е ръстът на майка му.

Затова се усъмних в действителността на трейлъра. Има уловка, да знаете... И не е ясно кого нарече "сине" Асие, дали не е адресирано към Вели...

Редактирам..,понеже изведнъж ми се изключи антиносталгичната програма, която си инсталирах след последния "прочит" на ДК...

https://youtu.be/ntMkDL7hIwA

Как да не поискаш да си на мястото на Сюхан... (дано не ви прозвучи перверзно... Blush).

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 21:05 от Екатерина Кузманова

# 528
Кате Hug според мен има уловка и трябва да изчакаме за да разберем каква е, но погледът е   поглед на човек ,който очаква помощ в цялата тази сложна ситуация и май е отправил взор към Алах

Усеща Кадир , че е близо да разбере истината  на объркания си живот .Кой ли ще му помогне newsm78

Не се сещам какво пасва на  ситуацията като пост Wink Wink hahaha hahaha затова ето това !Адски ми харесва Hug Hug Hug Hug

# 529
Е, тук е като оживял Давид на Микеланджело. Прелест!

# 530
Себи  Heart Eyes дай, боже!  Praynig
Кой го знае и този какъв ще се окаже, щом и Вели и Селим треперят от него, не искам такъв баща за Кадир  ooooh! А Вели щом знае чий син е, как не го е страх, че мафиота все някога ще разбере, че синът му е жив и той го е лъгал ? Ето, за това се надявам, че може и да не е истински баща на Кадир  Praynig
Ирка  Heart Eyes тоя пък Ур сега от къде изскочи  ooooh! Надявам се, че Бирсен ще излезе права все пак. Другия актьор Али като, че е по-подходящ  Thinking
Убедена съм, че Вели все някой ден ще сгреши и това ще му изяде главата . Чакам с нетърпение Mr. Green
Айре  Heart Eyes много хубава е снимката, насаме с природата, зарежда батериите  Heart Eyes
Нямам търпение за другия фраг!  Praynig Дано разберем нещо все пак ,де  Wink

Кате  Hug не е към Вели това " сине " на Асийе  Thinking А и цялата се разтрепери като чу името. Само се надявам да не ни пързалят ... много искам да открие вече майка си Кадир. Това ще му помогне да се справи с онзи ненормалник  Praynig
Скрит текст:
Втора смяна ли сте този срок ? Не знам как издържате наистина ... нашите поне са малки и по се водят, макар, че има и между тях такива характерчета, че хич не сме и ние за завиждане
.

Себи  Heart Eyes ох, Бехлюл  Heart Eyes
Вики  Hug  smile3521

# 531
Мараба кукувичкииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Имах леки технически проблеми  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и току що успях да изгледам серията.... Гледането премина в рев и псуване и понеже още съм афектирана кусура бакма ако пиша само глупости (ма аз и без тва само тва пиша, та нема да ви е ново  Mr. Green)
Фенка да пали прахосмукачката, че днеска съм с базуката....  Naughty

От тоя мач резултата е момчета - момичета 10:0. Момчетата казаха много, много тежки думи, а момичетата мълчаха като гъски, каквито бяха в тоя болюм  #2gunfire
Всеки епизод ме мета у дълбокото, винаги правя връзка с реала, ама сегашния като че ли най ми напомни за света, в който живеем. Първо е жалко, че вече няма такава любов като на ЗейКад - да издържи времето, Селю, Велю и СИЕ и всички гадости на живота. Няма такива които не са се виждали едни 10 години, а по нищо не личи. Жалко нали. Второ (ей умрем да си номерирам значи  ooooh!) къде да ги намерим тези момчета като Керем, които имат само голата си гордост на гърба си и кво от тва. Вървят през живота и поемат квото им се дава. Ако стане - стане, ако не - здраве да е. И тия ги няма. И да Джемре не го заведе в тоя ресторант с цел да го унижи, но все пак се случи. И това е защото, когато винаги си имал финикийци или ги придобиваш лесно като младите меринджеи Плазмодия и Мерал, просто ги приемаш за даденост. Леко се напрегнах, че на Джемре всичко и е ясно освен, че Керемчи не търси кинти, а само някой, който да го обича. #Cussing out  Ма нейсе филм да има  ooooh!
И двете тъпи патки направиха точно това, което им се каза да не правят. Кадир милион пъти каза, че вярва само на Зейно и че не иска повече помии след тая работа с Къртичко и като че ли и каза тръчи при Велю да го питаш как е днес...   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И Джемрето и тя - пича ти вика, че нема пари, ама не иска и ти кво - оп, меташ едни 3-4 бона, че ти е малко чантето и не се събират  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И тая па Зейно обидена  ooooh! ooooh! ooooh! альоооооо Хюстън, имаме проблем #Cussing out Не получаваш правилните факсове сестро  ruporuu :2bash1:
В тоя ред на мисли - играта на Киво у секи болюм е на 16 така че него го пропуска и отивам на Елка, която ме отвя... много добра игра... усетих и болката, и страха от лъжата, и вярата, че го прави за добро. Аферим сана къз! Само обидата не я видех - търсих под килима, ама йок  Thinking
И чак сега моем да опънем транспарант и за мама Божка -  smile3501 да съм честна - повече ме грабна сцената с огледалото, когато се питаше коя е, не толкова с писмото. На писмото ревах ама заради самото писмо, не заради нея. Алпчи днес ми беше много категоричен. Верно, че много резко я резна Джемрето (фифти-фифти съм колко е заслужено) ама днес за сефте го видех като истински мъж да тропне и да каже: "Точка!" От друга страна Мелиса не го изигра - беши ми като простинала кобила на празни ясли. Седеше и го гледаше с кравешки поглед... повече я бива да играе щастлива влюбена. И па да мрънкям за стайлинга - пак я беха барнали с костюм сезон 1993г големия снеК  hahaha Crossing Arms
Селю да го гътат - писна ми да ми мета ръце като регулировчик и да ми държи речи като Бай Тошо  Crossing Arms Айде вуйче по живо, по здраво гьорошурус....
Велю го направиха пишман мафиот  hahaha като се обясняваше в любов на Зейно ми беше като травестит - честно!  hahaha hahaha hahaha Опияни се той от любов и сметам, че ще стъпи на криво. А дано!  smile3508
Къртичко не събуди никви емоции в мойта персона  Crossing Arms дали Фуркан игра слабо, дали ми е бана не за героя не знам  Thinking ама даже се зачудих има ли го в епизода или не  newsm78
А Мерал що се направи като Чичко Тревичко у главата?!  ooooh!
И май последно за сега, че съвсем се обърках - требе да смениме прозвището на Жирафа. Ефето е дребосък. Жираф е Плазмодия, които чак сега забелязах, че е по-висок и от Киво, който пък хич не е нисък.

Айдееее проснах  hang
А ся отивам да чета 49те нови отговора  ooooh! Опааа станаха 52, ма нощта е пред мен  Whistling

# 532
Фиф  Hug аферин, къз!  bouquet Е, аз палнах пахосмукачката, ама много малко гилзи събрах, джанъм, слаба работа беше тоз път hahaha Обаче с прякорите много те бива  hahaha
 Joy Joy Joy
Цитат
като че ли и каза тръчи при Велю да го питаш как е днес...
Цитат
Айде вуйче по живо, по здраво гьорошурус....
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Цитат
Велю го направиха пишман мафиот  hahaha като се обясняваше в любов на Зейно ми беше като травестит - честно!  hahaha hahaha hahaha Опияни се той от любов
За Елчин  thumbsup Ама на мен и Мелиса ми хареса как си изигра сцената  Thinking
А тоя Хакан верно по-дълъг и от Киво, бе  Rolling Eyes И аз го забелязах,тоя трябва да е над 1.90  newsm78 Керем направо на джудже приличаше до него.
 Като казах Керем, вижте на каква снимка на Алперенчо попаднах  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Айре  Heart Eyes това не е от Чукура нали ?  hahaha Ааа, сега видях, че пише някакъв филм  Peace

# 533
  • София
     Рекох ви аз, че Вели ще се влюби в Зейнеп, ама не ми повярвахте тогава.

Аз искам да ви препоръчам един филм с едни страхотни сини очи.  Както може би съм писала тук аз не съм фен на турското кино. Гледала съм 1001 нощи, всичко с Мурат Йълдъръм и почти всичко с Къванч.  Другите не ме интересуват. Затова пък, понеже съм киноман тегля непрекъснато разни филми. От няколко дни ми се въртеше в главата Питър О Тул. Изтеглих един от неговите най-силни филми, казва се Лъвът през зимата. Има го в Замунда, единия вариант е с вградени субтитри. Качеството е перфектно.  Момичета, гледайте го, ако не сте. Той е от 1968 година, разказва се за крал Хенри  втори, играе и Катрин Хепбърн, Антъни Хопкинс като млад и Тимоти Далтън като още по-млад. Направете го, докато чакате епизод 12. Всички са със страхотни очи и играят с тях. (Тук по-младите може и да не са чували за тези страхотни актьори)
Дано не мислите, че спамя темата.

# 534
Фенче  Hug Hug

Алпчи е играл в некъв историческа филм май  newsm78 или фантастика  newsm78 ба ли му мамата, ма само потвърждава твърденията ни, че требе да движи само със сегашната прическа  Peace

прочетох ви задълбочените коментари и понеже знаете, че ич нема по обобщенията (добре, че я има Ани Hug) ше се изходя по 2 точки само :

1. Относно инфарктния фраг - ако наистина се вижда с аннето си Кадир, както е писала и Айрето, по-скоро нема да имаме 2ри сезон. Което не е много гот, но от друга страна сърми и локуми - нема смисъл. Стегнато и динамично е по-добре, па макар и по кратко...  newsm45
2. Чета, че повечете сте на мнение, че момчетата са прекалили - да, тежки думи се казаха, ама не забравяйте, че те преди всичко са деца на улицата. Така говорят, така действат, това е техният стил.  
И двамата палят от половин оборот, та не видях нищо ненормално в цялата работа...  Peace

# 535
Фифо Hug е вече моа да си легна спокойно, изгледа серията, простна прането Laughing Laughing
много готин коментар и доволно се посмях...талант си Peace Joy Joy Joy
Радвам се, че ти е харесала Елка, много си е добре момичето
а Адем/Фурканчо не блести с кой знае какъв талант, в болницата хич го нямаше.
и на Мелиса понякога не й се получава.
на мен Мерал повече ми харесва с новия причос Joy

Ире Heart Eyes, Фенче Heart Eyes това с тоя Ур е много старо, от преди старта на Сблъсък, оказа се, че е кьорфишек Peace
Кет Hug, мерси Peace
Кате Hug, за любимите СюДжес Heart Eyes

Себи Hug

Виктория Peace
още от тоя период на Микеланджело Wink Wink

Фиф Hug
Цитат
1. Относно инфарктния фраг - ако наистина се вижда с аннето си Кадир, както е писала и Айрето, по-скоро нема да имаме 2ри сезон. Което не е много гот, но от друга страна сърми и локуми - нема смисъл. Стегнато и динамично е по-добре, па макар и по кратко...  newsm45
и аз искам втори сезон smile3518...ама едва ли ще има...

Цитат
като се обясняваше в любов на Зейно ми беше като травестит - честно!  hahaha
оффф и ти не виждаш химията м/у Велю и Зейно Naughty Crossing Arms Joy Joy Joy
,,,,,,,,,,,,,
уау много добри певци в Капките Crazy

лека от мен Hug

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 22:35 от Airra

# 536
Кети  Hug гледала съм го този страхотен филм, наистина си струва  Peace Питър О Тул беше невероятен актьор, гледала съм почти всичко с него ...  Троя май му беше последния ... Беше ирландец, но го наричаха Синеокото момче на британското кино. Така и не успя да спечели Оскар, а го номинираха май 7, 8 пъти ...
Не е спам, ние тук обичаме синеоки  Laughing

Кате  Hug благодаря за сладурите ни СюДжес  Heart Eyes Пшшшт... пшшшшт  Joy Joy Joy страхотни бяха, много ми липсват  ooooh!
Айре  Heart Eyes радвам се, че е старо инфо това за Ур  Peace
Много са добри всички в Капките, да  Peace
Фиф  Hug ясно! Ама е мноу смешен с този причос  hahaha По-добре да си ходи подстриган  Peace Какво беше ? Малоглавчо  Laughing Поли  Hug днес ми липсва, явно отново е затрупана с работа  ooooh!
И аз не искам да свършва Сблъсък, но не искам пълнежи, по-добре 1 сезон, ама да е супер!
Лекинка, момичета!  Hug

# 537
Фен, тия причоси с лайното най - отгоре сметам требе да се забранят със закон!  Naughty И за мАжки и за женски...

Абе Хелънчето нарде?  newsm78
И никога не ми обяснявате как требе  Crossing Arms Бирсен ким?  newsm78

Хади лека и доходна!  Hug Heart Eyes

# 538
Добро утро и усмихнат да е денят ви, сладурки Simple Smile!

Вижте какво ми направи впечатление (описанието на фрага - може би сте го забелязали) и сега съм още по-сигурна, че дългоочакваната среща ще се състои:
„Асие, която от години е мечтала за момента, в който ще види сина си, казва: „Сине мой“, докато от очите и текат сълзи, когато вижда Кадир с плахи стъпки да влиза в къщата.Въпросът: „Какво ще се случи между Кадир, който вижда майка си, която го е оставила като пеленаче и Асие?“ предизвиква голямо любопитство.“

Кате  - благодарско за Сюхан и Джесур Heart Eyes - знаете, че на мен никога не ми омръзват, особено този сладък епизод Wink!
Редактирам..,понеже изведнъж ми се изключи антиносталгичната програма, която си инсталирах след последния "прочит" на ДК...https://youtu.be/ntMkDL7hIwA. Как да не поискаш да си на мястото на Сюхан... (дано не ви прозвучи перверзно... Blush).
Себи, Вики , Айре Heart Eyes - Микеланжело наистина Grinning!

Себи Heart Eyes - разбира се, че ще успееш, джанъм Simple Smile Нали знаеш - чрез постоянство към прогрес Grinning
Аз второто висше го започнах Laughing Laughing Laughing .Карам го задочно и не зная дали скоро ще успея Wink

Кети Hug, аз също съм се чудила Wink! Големи късметлии са - както и ние, че го има Simple Smile!
Чудя се какво ли биха правили MAVI ако го нямаше Къванч на този свят !!!

Диве Hug, много си бърза - благодаря за колажите Wink. Позволявам си да повторя един:

Айре, Фиф,  Hug нямам време и се излагам напоследък с обобщенията ... Wink. Ама и вие всички толкова хубаво пишете, че е грехота да се съкратят постовете ви, за да се обобщят Simple Smile! Ще опитам накратко от вчерашните постове Wink...

и аз мисля, че в сериала ни всичко се развива бързо и динамично,без разтакавания и пълнежи...няма ги и типичните турски мурафети, които комшиите обичат/няма да ги изброявам Mr. Green/
Айре Heart Eyes - виж, хората оценяват липсата на комшийските мурафети - супер резултати от социалните мрежи!!! А колажът ти е страхотен Simple Smile!!!

и аз искам втори сезон smile3518...ама едва ли ще има...  
Признавам си без бой, че искам "постоянен сезон" с Киво, по възможност без прекъсване Wink! Затова си го правя сама, като си преглеждам редовно всичко с него Stuck Out Tongue Winking Eye!

Фенче, аз също не мисля, че означава край - още по-заплетено и интересно ще става. А и този Джансъз някой трябва да го спре! Кадир трябва да намери майка си, за да може да насочи усилията си натам...  Разбира се, с подкрепата на любимата Simple Smile!
Не мисля, че ако Кадир открие майка си това означава, че сериала е към края си  Thinking Има още толкова много неща да се случат. Трябва да се раздаде правосъдие  Laughing

И аз затова се радвам - децата заслужават да познават качеството и класиката Simple Smile!
Скрит текст:
Знаете ли защо толкова се радвам  на тази и другите награди, които получи този филм и в частност Рами Малек ? Най - вече заради това, че благодарение на този филм милиони млади хора се запознаха за първи път с непреходната  музика на  4- ма гениални музиканта, с един от най - красивите гласове на света  Heart Eyes Разбира се, много се радвам за Рами - заслужи ги с много труд и себераздаване Peace Въпреки мнението на критиците  Mr. Green
А Алперен е неотразим с тази прическа Wink. Признавам, че аз го харесвам повече с по-дългата коса от Чукур, където също направи страхотна роля (не че с къса коса е зле, но въпрос на предпочитание Wink).
Като казах Керем, вижте на каква снимка на Алперенчо попаднах  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Фенче Heart Eyes, Али Heart Eyes. Прекрасно сте го казали, блатодаря ви - и аз така го почувствах - болката от предателството и желанието да я потуши - а Киво го изигра, както казва Поли "като звер" Wink Simple Smile !!!
... а на мен никак не ми беше странно това, че Кадир се хвърли да се бие срещу 7,8 човека ...  мислеше, че е загубил всичко, беше му все едно дали ще го пребият или убият, защото мислеше, че дори и Зейно го е предала ... На мен сцената с Зейно ми хареса много как я изигра Киво...
И аз мисля,че Кадир се хвърли в този бой,за да се опита с физическата болка да притъпи душевната. Сетих се за монолога му при боя с Якуп. Ако ще го бият,да удрят,докато забрави кой е. И крясъците,и това първично поведение не ми допадаха във фрагманите,но в епизода придобиха друг смисъл. С крясъците се опитваше да заглуши гласецът,който му нашепваше измяната,сякаш да надвиквайки истината,ще я заглуши и промени. Гневът в Кадир растеше лавинообразно и намери одушник в този бой. Къванч може да изиграе по хиляди начини и гняв,и болка и обида,все повече ми допада точно начинът,по който играе и представя героят Кадир. Толкова ми е убедителен вече,че след всяка реакция-гняв,радост,умиление,смях,сякаш виждам отдавна познат човек и си казвам,точно такава реакция очаквах.

Али Hug! Няма да издържи дълго той Simple Smile! Нали сам го каза: "познаваме сърцата си"!
И аз смятам,че случилото се с Айлин,ще сближи отново Кадир и Зейнеп. Няма да издържи той дълго да стои далеч.

Светле Hug! И на мен ми направи впечатление - всъщност гласът му ме докосна най-много в тази сцена...!
Много ми хареса гласът на Къванч, когато Кадир четеше писмото до майка си. Много прочувствено, много затрогващо, докосна ме мен.

Ире Hug, много интересни и преплетени истории наистина Simple Smile! Има още много за разплитане (за щастие Simple Smile)! Дали наистина, както предполагат толкова много от вас, Джемре е сестра на Кадир? Ще са много сладки двамата като брат и сестра Grinning.
На мен историята на Джемре ми е супер интересна. Искам да научим по- скоро какво всъщност е станало с майка й. А въобще дали Селим е нейн баща?! Ех, много ми е интересно. Ее, но това е хубаво де.

Фиф Hug, абсолютно! Не знам защо на някои хора им се струва, че Елка играе безизразно... На мен много ми харесва и не мога да си представя друга в тази роля Simple Smile!
В тоя ред на мисли - играта на Киво у секи болюм е на 16 така че него го пропуска и отивам на Елка, която ме отвя... много добра игра... усетих и болката, и страха от лъжата, и вярата, че го прави за добро. Аферим сана къз!

Много точно си го описала Heart Eyes - те са откровени, спонтанни и директни!
Чета, че повечете сте на мнение, че момчетата са прекалили - да, тежки думи се казаха, ама не забравяйте, че те преди всичко са деца на улицата. Така говорят, така действат, това е техният стил.  И двамата палят от половин оборот, та не видях нищо ненормално в цялата работа...  Peace

Айре, Диве, Фенче Hug - и на мен новото попълнение ми харесва - Ali Sürmeli. Изглежда ми достатъчно солиден (Диве Simple Smile, за да е баща на Кадир и в същото време Джансъз. Баща и син ще изглеждат впечатляващо един до друг... Simple Smile!

Кети Hug. Аз винаги съм твърдяла, че Вели наистина е влюбен в Зейнеп и това ще го промени - радвам се, че и ти продължаваш да си на това мнение (но тук срещаме голям отпор... Wink).
Рекох ви аз, че Вели ще се влюби в Зейнеп, ама не ми повярвахте тогава.
Благодаря ти, че ми напомни за този филм - гледала съм го преди време (имах период, в който изгледах доста стари, класически филми Wink,... ще го изгледам отново Simple Smile!
Аз искам да ви препоръчам един филм с едни страхотни сини очи.  Както може би съм писала тук аз не съм фен на турското кино. Гледала съм 1001 нощи, всичко с Мурат Йълдъръм и почти всичко с Къванч.  Другите не ме интересуват. Затова пък, понеже съм киноман тегля непрекъснато разни филми. От няколко дни ми се въртеше в главата Питър О Тул. Изтеглих един от неговите най-силни филми, казва се Лъвът през зимата. Има го в Замунда, единия вариант е с вградени субтитри. Качеството е перфектно.  Момичета, гледайте го, ако не сте. Той е от 1968 година, разказва се за крал Хенри  втори, играе и Катрин Хепбърн, Антъни Хопкинс като млад и Тимоти Далтън като още по-млад. Направете го, докато чакате епизод 12. Всички са със страхотни очи и играят с тях. (Тук по-младите може и да не са чували за тези страхотни актьори)

Фенче Heart Eyes
Прочетох доста интересни предположения при подругите  Wink
 Че Кадир се е усъмнил още веднага при думите на Айлин, нарочно е казал тези думи на Вели, че му е взел и Зейно, нарочно и е викал, за да се разделят, Вели да разбере и да отслаби вниманието му, нарочно  я отдалечава от себе си, защото има план сам да играе игра с него . Дори се съмняват, че Кадир е отвлякъл Адем  Rolling Eyes
 Като ги прочетох в началото ми се видяха доста абсурдни тези техни предположения, обаче като се замислих - Кадир наистина не отиде при колегите си в болницата, а проследи Зейнеп и спокойно слушаше разговорът им, чак след като тя си тръгна излезе пред Вели  Thinking Едва ли е така, ама де да знам  Laughing
Според мен Кадир наистина се усъмни още след думите на Айлин и беше почти сигурен още като разпитваше Зейнеп в къщата и след това в кафенето... Погледът му, когато тя продължаваше да отрича, като че ли ѝ се молеше да го опровергае, а когато я целуна по бузата вече беше сигурен, че тя ще отиде при Вели (така я целуна, като обречен...). Не мисля, че ѝ е викал нарочно, за да се разделят, но пък е много вероятно той да е отвлякъл Адем (за да не позволи на Вели да го отвлече първи). Ще разберем...

Това беше "накратко" (извинявам се, ако съм пропуснала някого от вчера Wink). Приятен и спокоен ден Simple SmileFlowers Hibiscus!

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 06:44 от AniMae

# 539
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ани  Heart Eyes БРАВО! Само това ще кажа за твоя обзор  Peace bouquet
Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт