Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 677
  • 553
  •   1
Отговори
# 105
Добре, той е невинен и аборта е случайност...? да речем. Виждам, че си с промит мозък и си много заблудена спрямо този човек. Бас ловя, че ти е подшушнал за наркотиците и евентуалните увреждания, не ми отговаряй, сама си помисли.

Разбирам те - човек като обича някого, лесно се лъже. Ама твоят мъж все по-кофти образ гради в моите очи.

# 106
  • Тра-ла-ла
2 седмици бяхме на Ибиса на партита и музикални фестивали с много алкохол, цигари и наркотици- най-вече екстази и кокаин.
Това друсане има ли си предистория? Защото на никой нормален човек няма да му хрумне да отиде на Ибиса и баш това да направи...освен, ако не го е правил и преди. Ти веднага след това си спряла, а той?

# 107
На различни вълни сте, което не значи, че той не те обича, не иска да е с теб или те мами.
Той е в апогея на кариерата си – явно успешен, пари, партита, придобивки, екскурзии, прищявки, рахат.
Ти вече търсиш усядане – деца, топлина, семеен уют, смисъл.
Не ми харесва единствено, че не е искрен с теб – ако не иска категорично деца, редно е да го заяви в прав текст, а не да те залъгва.
Опитайте да си сближите позициите. Ако държиш, обичаш този човек, добре ти е с него – намери начин да му покажеш, че за теб е наистина важно и смислено да имате деца.
Ако след споделяне на твоето искрено желание, той се изниже като пъзне из гащи – помисли си за читавостта на този човек. Има на вид свестни хора, едни такива успешни, подредени, които се оказват тотални задници на ниво човеци. Погледни този човек като ценностна система, не като материална успешност и вземи решение.

# 108
Защо трябва да и подмята? синтетиката прави мозъкът ти на пихтия. Не си представям  и за момент да родя дете.
По гадно ми е да си мисля, че детето ми един ден ще употребява екстази. Направо ми се гади от мисълта.

# 109
Не съм опитвала екстази и не знам какво е. Нямам и никога не съм имала влечение към подобни неща. Нямам мнение за това.

# 110
Аз също. Ненавиждам наркотици. Дай боже да опазим и децата си от тях.

# 111
Погледни този човек като ценностна система, не като материална успешност и вземи решение.
Именно, ценностна система.
Трудно ми е да си представя какъв родител може да бъде човек, който на 32 години, вече изграден характер, има такова манипулативно и лъжливо поведение. На какво ще научи децата? То не е само да осигуриш наследствен имот и да кихаш пари до взимане на магистърска степен. Трябва и да го направиш човек това дете, полезна част от обществото. Иначе айде нема нужда.

# 112
Така е, Гал, но приоритети всякакви, хора всякакви.
За някои е важно да си изкарат животът като купон, за други да даряват обич и грижа. Не мога и нямам право да съдя нито един от тях. Всеки живее собствения си живот и разполага с него, както сметне за добре.
Въпросът е да не е лайно с хората, които увлича със себе си и твърди, че обича. Ако не е честен с тях, тогава вече става гнусно.

# 113
Един такъв ме лъга 2 години, докато накрая не го натиснах и си призна, че не знаел дали някога ще поиска деца. Още в същия ден се разделихме. Понастоящем е женен (на мен обясняваше, че подписът нищо не значел за него) и искали деца с жена му. Та дали не иска по принцип или не иска с теб, не мога да ти кажа. Ама те е лъгал съзнателно и ти е губил времето. Аз моя индивид го изгоних, какво ще направиш ти - не зная.
P.S. Не съдя хората, искат или не искат деца, сватба, това си е личен избор. Виж, имам много против това да лъжеш човек за такива големи разминавания и да го използваш, с ясното съзнание, че нямаш никакво намерение да му дадеш това, което е важно за него.

# 114
2 седмици бяхме на Ибиса на партита и музикални фестивали с много алкохол, цигари и наркотици- най-вече екстази и кокаин.
Това друсане има ли си предистория? Защото на никой нормален човек няма да му хрумне да отиде на Ибиса и баш това да направи...освен, ако не го е правил и преди. Ти веднага след това си спряла, а той?

Ибиса е парти остров- мисля че 99% от  туристите отиват там за прословутия нощен живот и купони. Там е плажен Вегас Grinning  Той не взима наркотици и никога не е - бивш спортист е и е против алкохол, наркотици и всичко такова. Така, че в коментарите на някои май виждам мислят, че той е инициатор или че той друса- не, нищо подобно. Той много скандали ми е правил да спра, но след този случай се отрезвих.

# 115
"За него брак без деца си е ОК- защо да пренаселваме планетата?- му е любимо...."  - това го чувам и от зет си, когато се заговори на тази тема.

Честно казано мисля, че такива хора са абсолютни егоисти. И с тях оправия няма. Т мислят само как да не развалят собствения си рахат и удобство. Мисля, че даже и да склони да си родите дете, той ще се отдръпне от отговорностите и ще те остави сама да го отглеждаш. Не физически, а емоционално. Поне виждаш истинското му лице.
ММ искаше деца - не се е дърпал, но ме остави сама в отглеждането им. Ти поне си наясно отначало.
 И  моят съвет е като на другите - смени мъжа, докато не е късно.

# 116
Това с наркотиците обяснява някои неща. Почти съм убедена, че и дори сега взима. Не екстази, но кокаин.
Петцифрените премии, че той може да има всяка бездетна и желаеща да остане такава.
Кофти.

той не взима и не е взимал никакви наркотици, дори не е пушил марихуана. Алкохол също не близва- даже на Нова година не пие. Бивш спортист е и това винаги много го е дразнила в мен- аз бях купонджийка в студентските ми години....
Що се отнася до премиите и парите- банално е, но това не е най-важното! Аз винаги съм била добре финансово, благодарение на родителита ми първоначално, после започнах собствен бизнес с валути- никога не съм търсила мъж с пари. Амбициозен да- но с пари или не- искам само да ме обича и да иска същото като мен- семейство и дете!

# 117
И как ще го накараш да иска дете?

# 118
Мъжът ти е пълен боклук, егоист и лъжец. И не те уважава.
Изключително грозно е да излъжеш една жена, че искаш да имаш деца. И то години, а после да и кажеш обратното.
Сменяй го докато е време.
Че ако останеш, след време ще го намразиш страшно, че те е лишил от това да си майка.
Но пък и ти сама си направила избора.

# 119
Мъжът ти е пълен боклук, егоист и лъжец. И не те уважава.
Изключително грозно е да излъжеш една жена, че искаш да имаш деца. И то години, а после да и кажеш обратното.
Сменяй го докато е време.
Че ако останеш, след време ще го намразиш страшно, че те е лишил от това да си майка.
Но пък и ти сама си направила избора.

Именно от това ме е страх- дори да останем заедно с времето тази връзка вече е обречена- аз ще го намразя и ще го обвинявам до края на живота ми, че ме е лишил от това... това е мой избор и моят живот и имам право да направя това, което искам- да имам бебе. Не искам след време да се обърна назад и да съжалявам Sad

Общи условия

Активация на акаунт