Съпругът ми не иска дете, а аз искам

• 29 628
  • 553
  •   1
Отговори
# 285
Докато даваш време на него - твоето изтича ..!

# 286
Няма проблем. Да не спамя, но такива родители има, че наистина е по-добре да бъдат уведомявани пост-фактум... А дори да искат искрено да помогнат, пак могат да дадат погрешен съвет, в желание да изгладят нещата, и тя да си остане да чака - пък годинките да се изтърколят.
За да не спамиш, направи си труда да прочетеш повече от един пост на авторката.
Така няма да гадаеш каква е майка ѝ.
Що се отнася до грешния съвет- тук ли ще ѝ се даде най- вярния, щото всички непознати никове са ѝ по- близки от майка ѝ?
Не знам каква е майка и, знам само, че пита тук, значи така е преценила. След като майка и е единствената която трябва да съветва, ти защо си направи труда да напишеш съвет ? Нали си просто един ник. Подобни заяждания на дребно са смешни, дори не знам за какво се бориш.

# 287
  • София
Момичета, само да ъпдейтна по темата- говорих със съпругът ми. Реших, че няма да играя трикчета с вазектомията и уж закъснелия цикъл. А и още щом започнах темата той знаеше, че пак за това ще говорим и сам пое инициатимвата за разговор- каза, че не искал да ме загуби, че вижда че съм нещастна като стане дума за деца и т.н. и ми каза, че ще си направим бебе. Каза, че той не го е усетил, но може би ще стане след време, защото мъжете нямали майчински инстинкт, но иска да е с мен и да съм щастлива. Каза, че не може да ми каже кога, но сда му дам 2-3 месеца да свикне с мисълта и ще дейтваме.... незнам как се чувствам- уж пак отсрочки, но до сега беше категоричен, а сега за пръв път казва че иска дете - заради мен, не заради детето но.... обаче ми е някакво тъпо сега настроението- уж каза ДА, но ако не се вълнува и не обича бебето после, няма ли да е по-зле?? Има ли бащи които след като видят бебето им се отключва любовта към него? Незнам....

Стига си размишлявала за мъжеете като за жени.
Мъжка приказка е, че когато се роди детето и те хване с цяла ръчичка за пръста, и те погледне, разбираш за какво иде реч.

Само едно от мен- брой от днес 3 месеца и нито ден по- късно, и ако се дръпне по какъвто и да е начин- командировка или грип дори, изнасяй куфарите пред вратата.

# 288
Мисля си, че яко се пързаляме. Иначе имаше добри съвети.

# 289
Какво значи пързалки, измислици? За какво ми е да си губя вемето тук с измислици хора, чувате ли се?
  Казах му: имаш краен срок- 1 април! На деня на шегата ще си тръгна ако не започнем опитите за бебе!! Даже му казах, че още утре отивам за  фолиева киселина и витамини! Той отвърна- добре. Ще видим. Но колкото и негативни мнения да имаше тук- за тези 2 дни много от вас ми помогнаха, за оуто БЛАГОДАРЯ! Понякога е по-лесно да се разкриеш пред непознати- много по-лесно, особено за емоционално затворен човек като мен. Надъхахте ми, честно казано и съм доволна с този ултиматум, който му поставих- дори за някои да си е пак баламосване- аз вътрешно ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ РАЗЛИЧНА И СИЛНА! 

# 290
2 месеца са доста време.

Ще ни пишеш ли пак?

# 291
Какво значи пързалки, измислици? За какво ми е да си губя вемето тук с измислици хора, чувате ли се?
  Казах му: имаш краен срок- 1 април! На деня на шегата ще си тръгна ако не започнем опитите за бебе!! Даже му казах, че още утре отивам за  фолиева киселина и витамини! Той отвърна- добре. Ще видим. Но колкото и негативни мнения да имаше тук- за тези 2 дни много от вас ми помогнаха, за оуто БЛАГОДАРЯ! Понякога е по-лесно да се разкриеш пред непознати- много по-лесно, особено за емоционално затворен човек като мен. Надъхахте ми, честно казано и съм доволна с този ултиматум, който му поставих- дори за някои да си е пак баламосване- аз вътрешно ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ РАЗЛИЧНА И СИЛНА! 

Мия, не честно така, два месеца са си два месеца. Нека да е 13 април.

Сега се замислих, че ако някой ми постави УЛТИМАТУМ и то за нещо толкова сериозно, просто ще си тръгна.

# 292
Решението не е да му поставяш ултимантум... Грозно е

# 293

[/quote]

Сега се замислих, че ако някой ми постави УЛТИМАТУМ и то за нещо толкова сериозно, просто ще си тръгна.

[/quote]

Ако не беше я излъгал толкова грозно, може би и тя щеше да вземе друго решение, вместо да се омъжва за него. Пък сега чувствителен на ултиматуми - малко му е даже ултиматум, аз нямаше да чакам още два месеца.
Два месеца в сравнение с - колко беше, време, което той я лъже и мотае ? Да си тръгва, като не му харесва, той утре пак може да си тръгне, само да не и краде години живот и възможността да стане майка.

# 294
2 месеца са доста време.

Ще ни пишеш ли пак?

Да, ще пиша. И като цяло мисля, да продължа да пиша в този форум. Има интересни теми , не само драми от живота Simple Smile да си призная мислех, че е само за майки и бебета и съвети, но всъщност има страшно много теми! А и неочаквах толкова хора да пишат и да ми дадът съвет- повечето надявам се с най-добри чувства и искрено желаещи да помогнат! Ако имам проблем също така ми е по-лесно да пиша тук, отколкото да говоря с приятелки или майка ми....

# 295
Вместо на 1 април премести датата на Великден.

# 296
Е, все пак си направила стъпка към изразяване на желанията си. Браво! Simple Smile
2 месеца на фона на толкова време (в което си се терзала и прибирала в черупката си) не са нищо, винаги можеш да си тръгнеш. Така поне знаеш, че ти си била крайно искрена и си получила заявка за искреност. Ако не се оправдае, вече ще можеш да направиш избор.

# 297
Ако съм аз ... Да съм го оставила до сега... Защо ще ме лъже и то човека на които имам най много доверие..

# 298

[/quote]

Ако не беше я излъгал толкова грозно, може би и тя щеше да вземе друго решение, вместо да се омъжва за него. Пък сега чувствителен на ултиматуми - малко му е даже ултиматум, аз нямаше да чакам още два месеца.
Два месеца в сравнение с - колко беше, време, което той я лъже и мотае ? Да си тръгва, като не му харесва, той утре пак може да си тръгне, само да не и краде години живот и възможността да стане майка.
[/quote]

А, на него му харесва така. Защо той да си тръгва?

Ако на нея не ѝ харесва, защо тя не си тръгне?

# 299
Момичета  въпрос малко за форума, незнам какво се прави- сега като съм създала темата как да я махна  или да я приключа или си остава така?

Общи условия

Активация на акаунт