Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология?
Какво представлява васерманът и за какво се използва?
Какво представлява епизиотомията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология?
-
Какво представлява васерманът и за какво се използва?
-
Какво представлява епизиотомията?
Епизиотомията е медицинска процедура, при която се прави надлъжен разрез на тъканите в областта на влагалището по време на раждането, за да се улесни излизането на бебето. Тази процедура се извършва, когато лекарят реши, че е необходима, за да се предотвратят разкъсвания или за да се улесни раждането.
-
Какво представляват лохиите и колко дълго обикновено продължават?
-
Какво да правя, ако наемателите, които сме настанили в апартамент, отказват да се изнесат въпреки наличието на договор и нотариален акт?
напражо да ги разцелува6,раджам се 4е са по4нали да надават скоро 6те си ги гу6ка6 вав вка6ти мила о6те веднаж да са ти живи и здрави , да жи радват много . 

:bigdance2:
Винаги когато тръгвам на по-дълъг път взимам превантивно магнезий( може и но шпа),независимо 4е нямам оплаквания от контракции по принцип.Правиш по4ивки по път,но..на мен за 2 4аса не са ми нужни.Аз все пак 4есто пътувам,а и в града постоянно съм с колата,та....съм :калила" оргазнизма си в автомобини условия
,ама май ве4е е време.Искам да попитам тези от вас,които ве4е са се справили с това приготовление- в како сте прибрали багажа?Някакъв сак ли или.....
ПО-нататък таткото ще донесе останалите необходими неща.вие какво мислите по въпроса?
Снощи нямах търпение да се сложа матра4ето и да видя как изглежда вътре в леглото.За мое учудване,когато леглото е на горното високо ниво,до ръба на решетката остава съвсем малко място и става прекалено плитко,а и въртележката идва доста ниско- съвсем в детето ще се завира.Така 4е- таткото като се прибра от работа трябваше да свали ни вото на креват4ето за да вдия как ще изглежда и..мисля да си остана на долното ниво.НЕ е толкова ниско.Сложих и обиколници набързо .пак за да видя как стои вси4ко....
Останах доволна от резултата.