МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 681
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Имали бебоци родени тогава?
Момчил се роди в Пловдив във Весела   Joy

# 151
  • София
Значи би трябвало организмът ми да разбере в един момент, че вечер няма нужда да произвежда мляко на 3 часа? Rolling EyesНо кога ли ще стане това? Аз много се депресирам,защото ми станаха страшно много стрии по гърдите от това препълване, а ако се цедя нощем, няма да може вероятно да се регулира и ще трябва така да си карам завинаги Mr. Green

# 152
Първият ми син кърмех през три часа, самов началото ми се препълваха гърдите, после се регулира и въобще не съм се изцеждала. Иначе и аз имам стрии само по гърдите, но са от първата бременност.

# 153
Здравейта мами и бебоци!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ИМАТ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ!  bouquet
Имали бебоци родени тогава?
Момчил се роди в Пловдив във Весела   Joy
Никол е родена на 23 май 2006 г. в София.
cat11, и на мен всички доктори, с които съм говорила това са казвали - ако искаш да кърмиш - изцеждай се, още повече сега в жегите, много е опарсно от запушване, мастит и незнам си още какво. А незнам как организмът ти точно за през нощта ще пропуска така де се каже едно хранене???? newsm78
 Hug по пухкавите бебешки дупета!

# 154
  • Бургас
Stryper, имаш една голяяяма почерпка от мен  cook newsm38 newsm24. Тортта на Сладка хапка даде невероятен резултат. Тази сутрин се събудих с бомби  bombs чак ми се наложи да цедя. При мен подейства след 3-я ден, чак не мога да повярвам.  newsm44 Пък аз се мъчих цял месец. САмо дето сега ме гложди дали не се и дебелее много от нея  newsm78

# 155
Ани, незнам какво да ти кажа за захранването. На Дамяна и дадох сок за първи път на 1,5м. нито е имала колики нито съм забелязала някакви странични явления. На 2,5м. и дадох плодово пюре, а на 3,5м. зеленчуково.
Сега и аз съм в замисъл какво да правя, педи казва "почвай", а аз изчаквам. Поне докато навърши 2м. със сигурност няма да му дам, за после незнам. В кърмаческия пише, да се изчаква възможно най-дълго особенно при кърмени деца.

# 156
Здравейте, МАЙчета  Hug

Ние преди малко се върнахме от ортопед. Много съм доволна от прегледа... всичко се му е наред на малчо. Д-р Драганов каза, че има здраво дупе и може да започваме вече с боя Simple Smile

Днес Никола е изключително кисел цяла сутрин! До преди да излезем за прегледа луда ме направи и точно преди излизане ме оповръща  Joy
Какво му става на това дете не знам - спи по максимум 30 мин. между храненията и после раздава съвети ръкомахайки!
Сега го нахраних и пак е ококорил очички  Shocked пък все пак трябва да сготвя нещо за вечеря... няма само той да яде, я!

Ще взема и аз да я пробвам тази прословута торта - щом казвате, че има ефект!

Hug

# 157
  • видин
здравейте,
при нас нищо ново. все още смежълти в очичките и малко по личицето. намалих кърменето за два дин, но не посмях да го спра изцяло. сега ще започваме отново - кърмата ми и без това се беше малко, а сего съвсем я няма. но да се надяваме ,че ще са справим. ще пробвам тортата с овесените ядки!
моля да ми напишете какво точно използвате за коричките по веждите и главичката. беше някакъв препараг та мустела ,но като четох никъде не видях какво точно е - шампоан или някакъв крем.
ани почти няма косичка - т е   има само отзад. още не съм започнала да я сресвам.  какво използвате - гребенче или четка?
пожелавам ви приятен дан - времето е хубаво за разходки!

# 158
моля да ми напишете какво точно използвате за коричките по веждите и главичката. беше някакъв препараг та мустела ,но като четох никъде не видях какво точно е - шампоан или някакъв крем.
ани почти няма косичка - т е   има само отзад. още не съм започнала да я сресвам.  какво използвате - гребенче или четка?

СТЕЛАТОПИЯ на МУСТЕЛА - на нас почти ни минаха.
За вчесването четка с ест. косъм на ЧИКО.
АНИ- сега не се захранва толкова рано.Виж в кърмаческия и НАЦИОНАЛНИЯ ПЛАН ЗА ХРАНИТЕ.... линка,който СТРАЙПЪР  ти е дала.Ти нали кърмиш??Ако е така захранването е след 6м.

# 159
Здравейте, мили мами и бебоци!
От 9-10 месеца ви чета и чак сега успях да се регистрирам, за да мога да се включвам и аз  Simple Smile, че нали съм си "умница", та ми трябваше време. Много ви благодаря за съветите, които получавах от вас по време на бременността ми, а и сега, след като вече малката Стефани Елизабет е почти на 2 месеца   Simple Smile.
Надявам се да ни приемете в компанията си на Майските бебчета.
Целувки от нас

# 160
  • София
привет на мама дани стеф!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 161
Ние сега се връщаме от консултацияи изпошашкахме всички там  #Crazy
За 1 месец сме качили 1.900 кг и 7 см и вече сме 5.200 и 59 см  Mr. Green
Пък мама само се шашка дали ни стига папането  Crazy
Обаче май ни почнаха коликите и сме едни киселиииииииии  Tired .. Ама няма как да не се мине и през това.. дано приключва по-бързо  ooooh!

# 162
  • Русе
   Привет, момичета!
   Все започвам да пиша и Дарито надава рев-не ми дава да седна, иска да обикаляме из стаята  smile3540 Сега се загледа в монитора и стои мирно.
   Аз до края на бременността качих 17 кг. С раждането свалих 9, после още 3. Много ми се иска да започна вече със спорта, но гинеколога ми каза след 40-тия ден да отида на преглед при него и тогава ще говорим. Вие кога започнахте да спортувате?(родих нормално) Имам велоергометър, но мястото, където е шева още ми е чувствително и като седнах на твърдата седалка ми се насълзиха очите.
   Имам още един въпрос към вас-до кога се слагат ръкавички на бебетата? Аз изрязах ноктите на Дари, но като е без ръкавици си бърка в очите и устата.
   Много целувки от нас Heart Eyes

# 163
Mimeto78, Ръкавички  newsm78 Аз изобщо не съм слагала.. А ноктите му ги режа през 2-3 дни щото адски бързо растат бе  Shocked
tania_ark, и на мен днеска ми направиха един фонтан и бая се изпошашках.. И ми ги прави тия номера през ден почти  ooooh!
Вашите бебоци повръщат ли така?

# 164
Привет майки!
Мимето78,аз още слагам ръкавички,но не заради ноктите,а защото Алекс си скубе косата(нали си има повечко)-както си маха с ръчички,в един момент я хваща и следва зверски рев,затова мисля да го подстрижа,че ми е жал в жегите с ръкавички Sad.
Килограмите от+15 са + 4,постепенно си свалям по малко,но аз не ям бая неща,заради алергиите,корема почти се прибра Grinning
И на мен всички ми казват,че ако искам да кърмя дълго да цедя,ама аз не цедя,ащото ми е отвратително и мисля,че няма нужда,гърдите са ми спокойни.
За захранването-мисля да пропусна сокчетата,направо на пюре,но доста по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт