Липсват ми.....особено срещите със "съученичките"

Чао засега

за снимката от протеста!Ние вчера направихма 40 дена - черпим ви днес на патерица
- ходихме в църквата и след това в къщи гости. Никол след църквата и пред гостите беше много неспокойна, рев, не мога да я укротя, чак по памперс я събличах - пак не можа да се укроти. Не знам какво и стана, може би толкова много хора на куп, жегата и т.н., а бе видях се в чудо. На всички бях казвала, че е много спокойно дете, реве само като е гладна, но какво и стана не знам. След като си тръгнаха гостите и измихме очите със светена вода и излезнахме навън - заспа на минутата от 17 до 21 часа непробудно, даже пропусна храненето в 19 часа.Ние също още сме само на кърма, но като гледам няма да е за дълго, защото почва да огладнява на 2-2,3 часа, а аз не мога през 2 часа да изтисвам по 110 мл кърма и явно ще минаваме на добавка. Няма да си държа детето гладно - това си е направо за
!Скапано време, дано утре се оправи!
Много
по пухкавите дупета!
Гърдите ми щяха да се пръснат, та се завирах в храстите да цедя, толкова мляко прахосах, чак ми досвидя
Като се събуди сука от "лошата"цица, да не повярваш, толкова изгладняла на чист въздух

и лошо ми стана. 

Егати
. Само дето майка й не може да се наспи, за да е малко по-вчас, но и това ще се поправи.
По цял ден сме навън, почти не хапвам, мажа се с какви ли не мазила, но за сега ефект няма. А за стриите да не ви разправям ... 
Според педката това не било захранване, а допълнителна доза витамини.