МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 691
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мимозке, ти си голям детектив  Mr. Green, как издирваш неотчели се мами... Wink И на мен ми прави вЧепетление, че си пишем едни и същи... Cry Какво стана с cacadu, galiushana, pileto,lale,una и пр. да не ги изброявам като черен списък  Grinning, ама преди бяха доста редовни. Дано са добре и грижите около бебенцата само да са причината да не влизат във форума... Praynig
Simbi, и на мене ми се "карат" така, умирам си от смях... Joy При тебе това "ей я , ей я" hahaha сигурно по - нежничко звучи... Нашият като е вече съвсем озверял от глад и е изгубил надежда, че цица ще му се даде и вика: " еее гее ауа ауа ауа"  Joy и това докато мляска, а когато е на кеф се провиква: " АГИ!!!" Heart Eyes

# 91
Крейзи, да знайш' само на какво ме направиха днес съседките бабиери, че съм му обула стегнати чорапи. Забраниха ми повече да му слагам такива чорапи, че ако ме видели следващия път ще ме #2gunfire, а тези които били правили чорапите - нищо не разбирали от бебета.
Ей ЕГН-то на никой не прощава.

# 92
  • видин
simbi дай линк към темите за билирубина в кърмаческия че не открих нищо

# 93
Момичета, започвам с най-важното, за да не го забравя.
Гледах сайта, на който може да се качат снимки на децата и да се сложат после на постер за 1-ви Юли. Имаше само 293 снимки!!!!
А в този форум има 22600 потребителя. Поне 1000 снимки би трябвало да има.
Ние няма да дойдем на протеста и затова качих снимки.
Качват пенсиите и помагат на ромите, а на майките - да се оправят сами. Вярно е, че се оправяме. Да са живи и здрави бабите и дядовците и най-вече татковците. Но правителството трябва да се позамисли какво поколение расте.

Нинче, дано скоро да те отпусне крака. Няма ли лекарство, което да го лекува и да не те боли? Ох. Много е неприятно това. Искренно се надявам скоро да се оправиш и да се радваш на двамата сладура.
Crazy - как ще пипат детето ти. То е все още малко. А на улицата едва ли някой си е мил ръцете. Доста трудна ситуация. Не знам как бих реагирала. Но все пак това е малко бебе. Аз не гушкам чуждите деца без позволение. И не съм си и мислила, че може да се случи такова нещо.
Явно имаме предимство, че живеем толкова отдалечено. Имаме само няколко съседки. И с тях се разбираме идеално. Никой не ми дава съвети и не обсъжда как е облечен.
Вижте колко е пораснал Криси (на аватара).
Благодаря за похвалите за домакинята  Embarassed Обаче не са много вярни. Просто правя някои неща от време на време. И мъжа ми доста мърмори, но аз ги правя, когато мога. Готвя от време на време, пера от време на време, работя от време на време. Най-важното е Криси и Макси да са добре.
А и на мен ми помага майка ми събота и неделя. Миналата неделя сготви ядене за цяла седмица. Имам си и малък помощник - Макси Simple Smile
Та така.
Ох. не мога да намеря спрея за Криси. Момичета от други градове - моля ви - когато се разхождате и ако имате възможност попитайте в аптеките (по-големите) за ABCDerm SOS Spray на Bioderma. Това е серия бебешка медицинска козметика. В Люлин и Младост в София не бяха чували за него. Ние го купувахме от Лозенец и центъра. Но сега го няма никъде. Вносителите казаха, че е спрян от производство. А той действаше много добре на Криси. Кожата му се поизчисти от пъпките, а и не беше суха. Сега го мажа с крем и с олиото на Нивея и е страшно суха.
Ако някой го намери - моля ви вземете го - ще пратя веднага пари или с наложен платеж по куриер.

Приятни разходки с бебенцата.

# 94
Здравейте и от нас,
Добре дошла на мама Салина  welcomeи честито на всички бебоци, които днес празнуват newsm67!
Вчера не можах да се включа, че бяхме на консултация. Тежим вече 4980 и сме 58 см. Биха ни и 5 валентната ваксина (Пентаксим) и бяхме доста криви. Днес вдигнахме и температура 37.6 Ill, но се надявам утре вече да сме добре. На всичкото отгоре и аз нещо сдавам фронта. Вчера при педиатърката вдигнах кръвно и ми стана много лошо, че татито се чудеше какво да ни прави (сигурно е от кръвоизлива). Днес вече съм ОК и съм готова за нови подвизи  dance
Крейзи шапката ни е комплект с едно боди с къс ръкав. Аз също много я харесвам. Тя мама си пада по шапките и сега се старае и Сисито да не изостава  newsm03
Иги браво на теб. Чудя се как успяваш с изпитите. Иначе климата в Свищов е наистина "прекрасен". Изкарах пет студентски години в този град и го обожавам. В него стават най-невероятните купони.
Ла Ди Да аз съм секцио и ходих на преглед. Въобще не ме боля, въпреки, че и аз като теб се притеснявах.
Хайде ще бягам да готвя, че довечера ще имаме гости. Нали утре е Джулая морнинг.  Nature Sunny

# 95
Здравейте мами и бебоци!
Момичета, започвам с най-важното, за да не го забравя.
Гледах сайта, на който може да се качат снимки на децата и да се сложат после на постер за 1-ви Юли. Имаше само 293 снимки!!!!
А в този форум има 22600 потребителя. Поне 1000 снимки би трябвало да има.
Ние няма да дойдем на протеста и затова качих снимки.
Качват пенсиите и помагат на ромите, а на майките - да се оправят сами. Вярно е, че се оправяме. Да са живи и здрави бабите и дядовците и най-вече татковците. Но правителството трябва да се позамисли какво поколение расте.
Naughty  Naughty Абсолютно съгласна съм с това!
Но утре ние няма да можем да дойдем на протеста - правим 40 дни и ще ходим на църква и после ще имаме гости. Вече изказахме виртуална подкрепа за протеста.
Да се похвалим - днес ходихме да ни мерият и от понеделник до днес сутринта сме наддали 200 гр. Така, че новата схема с изцеждането от двете гърди работи и ще пордължим по нея за сега.
Някой купувал ли е вече 5 валентната ваксина в София - къде и колко струва, че вчера питах в една аптека - обаждаха се до дилъра и казаха, че нямало на склад  newsm78. Някой питаше къде се купува - на нас ни я изписа на рецепта педито - ние без рецепта от педито нищо не купуваме.
Много  Hug по малките пухкави дупета!

# 96
E,Fy,какви са тея работи при теб?Да те гушка повече татито и да помага му кажи,че сме заръчали.НДВ,няма ли да минава тоя крак вече...егати каръка,точно сега.И аз днес си мислех за момичетата,които не пишат и съм решила сериозно да се карам.Ние имаме да се фукаме днес- за 5 седмици-8 сантиметра.Еи това се казва манекенка.Някои друг с подобни постижения?В парка до нас открих една детска площадка и вече се запознах с една мама испанка,една ирландка и една българка и си умирам от кеф.аиде,че моят мъж искал да залага на интернет.как го правите това със съня бе хора?Благородно ви завиждам

# 97
  • София
maria ra мисля ,че това ще ти свърши работа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22297
Приятен уикенд на всички. Ще се включа в понеделник, а до тогава отиваме на прохладно и на череши в Кюстендил.  Laughing
Целувки

# 98
Здравейте! Иги, честито за изпитите! Свършиха ли вече за тази година?  Sunglasses

Крейзи , благодаря за инфото за ваксините. И аз ще се консултирам с моята педиатърка в понеделник, че нямам идея кое е по добро за детето.  Blush Thinking

Смайли и ние започнахме да се кокорим, но след 5 часа. Иска да му навивам играчката над леглото и и се смее. Много ми е сладък. Но таками се спииии по това време.  Tired
Сега пак се подредил да гледа. Отивам да навивам, че ме вика вече.  Laughing

# 99
[Някой купувал ли е вече 5 валентната ваксина в София - къде и колко струва, че вчера питах в една аптека - обаждаха се до дилъра и казаха, че нямало на склад  newsm78. Някой питаше къде се купува - на нас ни я изписа на рецепта педито - ние без рецепта от педито нищо не купуваме.
Много  Hug по малките пухкави дупета!

[/quote]

В Аптечна лига има ваксината. Можеш от там да се снабдиш

# 100
Здравейте, ние вече достигнахме размерите на Момчо на Иги Laughing Бяхме на косултация и вече тежим 4 800кг, за месеца е качила 1 кг newsm44 Биха ни 4 ваксини  Cry и аз проплаках, така мъчно ми стана за душичката, но нали е за добро. Тук се бият само неживи ваксини, дадоха ми информация за тях и сега ще чета внимателно и ще се опитам да разбера нещо от англйски ooooh! Препоръча да мажем главичката с бебешко олио и да се решем с мека четка, за да паднат люспичките по главата. За бебешкото акне каза, че може да продължи 4 месеца най-много  Shocked, ужас, но нищо не може да се направи.
  И аз се включих в протеста със снимка, нищо че не сме в БГ, нали все пак сме граждани на тая държава Peace Успех!

# 101
И аз изпратих снимка за протеста, няма как да присъствам, естествено!
А за премахването на кирта по бебешката главичка и аз вчесвам с мека четка, но наскоро ми казаха и да мажа с олио предварително, като Смайли.

# 102
  • София
Добро утро и от мен. И аз се включих в протеста виртуално, че няма как да отида с двамата до центъра.
FY каква е тази температура, нали от неживите ваксини уж не се вдига, че са по-поносими за бебчо.
Иначе аз вчера бях на преглед, всичко си ми е наред. Даже мойта лекарка отначало не видя, че имам външни шевове та трябваше да и показвам. Laughing
Целувки на всички мами и бебета.

# 103
  • София
  Аз сигурно съм единствената майка-калпазанка дето дохранва Sad Опитах да я кърмя по-често, давам й винаги двете гърди, ама търси още да суче Cry Пих чайове, течности - нищо не помогна. И така, вече я дохранвам 3 пъти на ден с по 60 мл НАН 1.
И аз дохранвам не си единствена,но вместо да се измъчваме взаимно с бебо предпочетох този вариант.Аз имам малко повече кърма само сутрин, следобяд му давам цицата колкото да се залъже малко,а вечер едва изцоква 15-20 мл,даже незнам и 60мл дали му стигат и смятам да питам педито дали вечер поне да не го увелича.
 Момичета аз нямам възможност да присъствам лично на протеста днес,но изпратих снимка на Иван за да го подкрепим.Вярно,че има малко изпратени снимки,но подписалите се онлайн са 17096.Дано господата управляващи да се сетят най-после и за подрастващото поколение,бъдещето на тази страна, и да му обърнат подобаващо внимание.

# 104
Здравейте и от нас....  bouquet
Едвам прочетох всичко което сте написали... Wink
Подкрепих протеста но това със снимките съм го изтървала като информация, че нали преди време ни гръмна компа при една буря и снощи само като видяхме че ще вали и го изключихме и чак сега го включвам Embarassed и май вече е късно за снимки...
Ние имаме да се фукаме днес- за 5 седмици-8 сантиметра.Еи това се казва манекенка.Някои друг с подобни постижения?
Успокоих се...че ние за първия месец сме пораснали с 5,5 см и се бях притеснила че е много....но явно има и по-дългорастящи от нас....
Ние се въртим в един затворен кръг...запичаме се  се мъчим с акането, ако взмеме мерки за акането ни почват коликите ако взмеме мерки за коликите ни почва запекът #Cussing out направо вече ми писна...и милото бебче се мъчи....и мама само гушка ли гушка...мислих си че е от АМ-то, но сега сме с друго и пак така.....направо вече като го видя да се ъчи и ми идва да се метна от балкона...Дано да се оправим скоро...
Ние след седмица с бебка отиваме за около месец в Бургас, моите мама и татко да ни поглезят и да се нарадват на Мая...ще ходя при сестра ми на компютъра от време на време да ви чета и ще се опитвам да се включвам...
Лек ден на всички бебоци и се възползвайте от по-хладното време да се разходите...

Общи условия

Активация на акаунт