Алексчето го гонят яки колики,та го гушкам повече,пък той не обича да седим на компютъра-щом седна с него става кисел.
На последния преглед педката му забели пишката без да ме пита и сега всяка вечер се занимавам,ама и мене ме е много страх от тая пишка.
Май ми спряха лохиите,стискайте палци да не текнат пак,че да се добера най-после до доктора на преглед.
Зелено ако се получава от захар-спрях я и вече не са му толкова зелени,пак си зеленеят,но не всички и по-малко.
До протеста днес не успях да се добера,дано да сте се събрали повече майчета!
От вчера вече не мажа Алекс с олио,а с мляко,че много жега,правим и масаж и вече не се дере толкова след баня.
В момента сме в процес на избиране на най-подходящ памперс-Хъджис хич не ги харесах,сега сме на Молфикс и съм доволна,но ще пробвам и други.
Докторката каза ако мога да спра нощното хранене,ама то детето само спря да се буди често сега през нощта яде на 4-5 часа!
Целувки от нас и лек ден!
Всичко беше страхотно, имахме и музика (детски песнички), и плакат със снимки, и подписка и рисуваха децата ... Всички бяха невероятни, давахме интервюта, снимаха ни. А по-чевръстите майки тичаха и придърпваха по улицата майки и баби с колички. Всички се чудеха защо не сме го направили по-рано

Кой още беше ,че само тях познах 
Та така и го приспахме. Поспа 20 мин. и реших, че вероятно вече спи дълбоко та да го преместя в креватчето. Щом го сложих и веднага ококори очи и ревна.... айде пак в количката да симулираме разходка....
направо вече ми писна...и милото бебче се мъчи....и мама само гушка ли гушка...мислих си че е от АМ-то, но сега сме с друго и пак така.....направо вече като го видя да се ъчи и ми идва да се метна от балкона...Дано да се оправим скоро...

. Голяма картинка сме със сестра ми, като извадим по цица и лаф, а децата си хапват сладко сладко
очудени очи и започва да открива нощния живот.

То и от вълните в морето кърма трябвало да слезе ама нъцки. Абе като няма няма и това е.
Май ще се разхладим и ние.