авторката, ако силно искаш твое дете е по-добре да прекратиш тази връзка. Такива мъже нямат средства, нерви и време за нови деца. Казал ти е да чакаш още 2 години. Много е. След 2 години може да те помоли да почакаш още 3 години, а възрастта ти не го позволява. На него така си му е добре. Радостта от ново, допълнително дете не оправдава за него вложението на време и средства, особено в контекста на непрекъсната грижа за детето, което вече има. Може и да се притеснява да не би да се разделите и да трябва да води нови дела, защото в съвременната българска реалност това е напълно възможна вероятност.
На твое място бих му обяснила, че силно искам собствено дете и не мога да си позволя да чакам повече. Бих му пожелала всичко най-прекрасно и бих си отишла завинаги. След това бих си направила десетина профила в нета и каквото сабя покаже. Току виж съм си намерила щастието в Америка и съм заминала преди майката на детето му, хаха. Или другаде. Бих започнала да излизам повече със свободни хора и да се токам.
Родителите ми и доста техни приятели и познати бяха в ситуацията на тези, двамата. 40 години по-късно само един от мъжете се ожени и направи бебе на новата, бездетна жена, ама пък умря, та тя и издръжка не видя. Останалите само обещаваха бебета и бракове и бездетните жени си загубиха времето с тях. Някои се ожениха 10-15г по-късно, като пораснаха децата от първата връзка, но не за жените, които ги подкрепяха, подпираха, перяха и хранеха докато се точеха дела за издръжки и родителски права.
Историята, която tays разказа е доста разпространена. Втората жена никога не става номер едно в живота на бащата или детето.
Връзка с такъв мъж е подходяща за жена, която вече има достатъчен брой деца и иска нещо лежерно и незаангажиращо отвреме навреме.