Парфюмни размисли и страсти - 224

• 82 369
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И при мен избива мъжка нотка при Номад.
Да ви кажа за Vibrant leather Zara. Женския го дават по съставки че е почти като мъжкия, но няма нищо общо. Някакъв сладникава пролетен.
За мъжкия сега. Дето бил двойник на Aventus. Пробвах го пак на китка, нещо не беше същия, който пробвах преди седмица. Взех една 12 ка и се полях! Обаче кожата никаква я няма. За мен е свеж, приятен, ежедневен, но все пак мъжки парфюм. Има някаква нотка, която не виждам в описанието, но има определено мъжко звучене.

# 151
Номад е приказка,чудесен,обожаван от мен/както и всичко на Клое/
Кожата ми е много бяла ,суха/светъл славянски тип съм/и върху мен се развива приказно-нищо мъжко,само упойваща женственост.Удовите парфюми и тези от типа на Черната орхидея-ето в тях усещам мнооого мъжкареещи нотки,отвратително ми стоят-не ги понасям,лошото е ,че и около мен не ги понасям-направо ме задушават....

# 152
Писах на нотино за мостри, но ми отговориха че не предлагат в малки мл. Фенка съм на YSL - Black Opium в момента е излязъл нов аромат Intense, много искам да го помириша.

# 153
  • Бургас/Пз
Номад е моята любов тази зима, дори го харесвам една идея повече от любимият ми розов Задиг и Волтер. Надявам се, че ще продължи да ми е любим и в по-топло време. И при мен като при Макадамия, няма нищо мъжко. Приказен е просто и с невероятна трайност. След 8-часов работен ден, като вляза в съблекалнята в залата, ме познавам, че съм аз. Пръскам само сутрин и не подновявам през деня. Децата обожават вечер да се завиват с шала ми, ако съм била с Номад.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 154
Писах на нотино за мостри, но ми отговориха че не предлагат в малки мл. Фенка съм на YSL - Black Opium в момента е излязъл нов аромат Intense, много искам да го помириша.

Е как да не предлагат? Лично съм поръчвала на няколко аромата.

# 155
  • The Evergreen State
Номад е парфюм за жени, не е класифициран като унисекс дори. Аз го харесвам много, ако бях двайсет години по-млада бих го носила като сигничър вероятно. Усещам го идеален за млади и дръзки жени, от него струи младост, свободен дух и безгрижие. Не че е труден за носене, просто аз не бих препоръчала нито един парфюм за покупка без проба просто защото вкусът е нещо много индивидуално. Той е лек и цитрусово-цветно- плодов, няма много сладост и се чудя дали понеже последните години изкарват все сладки бомби и това не ни влияе да решим че като няма сладост бие на мъжки, или понеже други подобни леки и не толкова сладки веднага класифицират като унисекс и се водим по това. Понякога си мисля че заради това в днешно време парфюми като Rochas Aquawoman или Cerruti Image Woman веднага биха били поставени в графа унисекс и те, сигурно и Dolce & Gabbana Light Blue.

# 156
Здравйте, извинявам се, ако въпросът ми не е в правилната тема! Кой беше сайтът, в който може да се провери, дали продуктът е в срок на годност и дали е оригинален? Благодаря!

# 157
  • Бургас
Честита Баба Марта,бъдете здрави и засмени.Heart Новият Intense за мен няма нищо общо с първото издание,този въобще не ми харесва,препоръчвам тестове директно на кожа,бутилчето му е прекрасно обаче.Колкото до Номад аз много го харесвам,Ковачева има невероятно ревю за него,след което веднага го пробвах.Kissing Heart Но при мен за съжаление е малко нетраен/на кожа/иначе пръснат на дреха показва доста добра трайност,тези дни ще го тествам пак да видим как ще се представи,а и чакам едт да излезе.Няма мъжки уклон при мен,чиста женственост!:heart: Парфюм за днес Мон Герлен Флорал.HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

# 158

Попитах ги и ми отговориха следното

За съжаление най-малките предлагани от нас разфасовки от парфюмите, които търсите не ги предлагаме. Парфюмите в наличност в сайта започвам от 30 мл може да видите цените им в линковете по-долу https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/black-opium-intense-par … na-voda-za-zheni/

# 159
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави и засмени.И много вдъхновяващи пролетни ухания😊🍀
Сдобих се най-сетне с Белия чай. Една 30 ца взех,че вчера имах път към ДМ. Честно казано първия път като го помирисах много ми беше допаднал,но сега нещо прекалено много ми прилича на класическото Черути,който носих повече от година. И ми се искаше нещо по-различно да е.Много дървесен,а аз не си падам по такива нотки особено. Много ми беше харесал и вчера като помирисах отново ми допадна доста и си го взех без да му мисля много.А сега усещам много много от Черутито като го разнося.
Пудрената нотка ми харесва.
Ще иде в графа офисни парфюми. И хубаво направих,че взех 30 ца само, та набързо ще му видя сметката.Ще бъде чуден офисен аромат-не че ги деля на някакви,но този е много подходящ за офиса.
От другите чайове нито един не ми допада. Много треви,много нещо.
Бутилката обаче ми е много сладка.
Лек,свеж и елегантен е. Ще запазя и за лятото,да видя как ще се развива.

# 160
Като една  фенка на Клое поръчах от тази  красота за сестра ми една 75-тица за осми март,но реших да поръчам и за себе си една ....   Simple Smile Stuck Out Tongue
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Love-Story-Eau-Sensuelle-42130.html
На това топло слънчице,мисля че много добре ще пасне.

# 161
Оо,обичам лав стори! Честита Баба Марта на всички ❤ Аз искам да Ви попитам,изпитани сайтове от които поръчвате парфюми.До сега само от оторизирани магазини съм пазарувала.Трябва ми нещо за подарък,не знам на кой сайт да се доверя.Парфюм за деня:Tom Ford fucking fabulous !

# 162
[/quote]

Попитах ги и ми отговориха следното

За съжаление най-малките предлагани от нас разфасовки от парфюмите, които търсите не ги предлагаме. Парфюмите в наличност в сайта започвам от 30 мл може да видите цените им в линковете по-долу https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/black-opium-intense-par … na-voda-za-zheni/
[/quote]

Как да не предлагат, многократно съм поръчвала доста мостри на различни парфюми, може би конкретно този Опиум няма в момента.  Peace https://www.notino.bg/mostri-na-parfyumi/

# 163
    Кой ви е любимият аромат на Kilian,ако имате такъв?

# 164
    Почти всички, затова и постоянно ги купувам.
    Дъглас са направили -40% на някои парфюми, като обсъжданият Номад е 79 лв. 30 мл. от 119 мисля, има и Туили, Елиън, Обувката, Черната Орхидея, Мон Герлен и др.

Общи условия

Активация на акаунт