Той е този, който е приел да е с мен и да ми е верен.И с Ити да ми е изневерил, вина ще търся от него.
На другата жена мъжа й да й бере гайлето....Не че я имам за нещо особено, личното ми мнение за подобни жени никак не е ....ласкаво-меко казано, но тя вина към мен и моето семейство няма.
Защото, аз например, макар и ревнива в известна степен, имам да речем 99% доверие в мъжа си.1% оставям за факта "хора сме и нищо човешко не ни е чуждо".Та, ако той промени поведение, отношение, бих се притеснила и обезпокоила.Ако друга жена, пък била тя и бивша, дойде и ми каже нещо, а в него не откривам никаква промяна, не бих си го слагала на сърце.
Хората са злобни, завистливи, мързеливи, гадни ....има такива, които все гледат на другия да му е зле.
Та, ти си познаваш мъжа и би трябвало да знаеш на кого имаш повече доверие, на него или на чуждия човек.
И мен са ме лъгали, изневерявали са ми, и въпреки това Точно на мъжа си вярвам.Доказал е многократно през годините, че мога да му имам доверие.Повече, отколкото на чужди хора.
Та, основното е, можеш ли да вярваш на мъжа си, основавайки се на времето, за което го познаваш и какво е доказвал до сега с постъпки и отношение към теб.
Ми хубу! Ама що изнамираш причина у другия да го лъжеш, що не изнамериш у другия причина да хапнеш акита например?
Планове за старините си нямам.